Turbó Angol Szókincs – középfok szint

6 990 Ft

Fedezd fel a leghasznosabb angol szavak gyűjteményét és tedd szórakozássá a szókincsfejlesztést! Hat kurzuskönyv teljes szókincse vár arra, hogy a saját időbeosztásod szerint, idegtépő erőfeszítések nélkül sajátítsd el!

A szókincsfejlesztés a nyelvtanulás egyik legfontosabb része. Minél több szót ismersz, annál több mindent értesz meg, és annál választékosabban tudod kifejezni magad. Ugyanígy az angol szókincsed bővítése is sokkal könnyebb és gyorsabb lesz számodra, ha olyankor ragadnak rád a szavak, amikor valami számodra örömtelit csinálsz.

Szókincsbővítő anyagunk valójában egy játékos applikációba feltöltött tankönyv, ami egyaránt elérhető okostelefonodról és számítógéped böngészőjéből is (?)! A valósághoz azonban hozzátartozik, így elmondjuk: fogtunk 6 darab angolkönyvet, és az összes számodra hasznos szót belepakoltuk egy nyelvtanuló programba, hogy csak arra fókuszálhass, ami számodra lényeges!

Eddig is hatékony voltál, de most még tutira élvezni is fogod! A memóriajáték biztosan a kedvenced lesz, és amellett, hogy sorra döntögetheted a saját rekordod, valójában minden egyes szóval közelebb jársz céljaidhoz!

FONTOS! ÍGY FOGOD ELÉRNI A TANANYAGOD – ezt mindenképpen olvasd el!

  1. A kosárba helyezés után megtekintheted a vásárlásod tartalmát, végösszegét.
  2. Miután ezt nyugtáztad és a vásárlást megerősítő gombra nyomsz, a CIB bank fizetési felületére jutsz, ahol a bankkártyád segítségével rendezed az összeget. Erről több visszaigazoló e-mailt is kapsz a tranzakció során.
  3. Miután a banki tranzakció teljesült a CIB bank oldalán,visszairányít téged a rendszer a mi felületünkre, ahol máris kezdheted a tanulást. Ehhez csupán a képernyő felső részén balra található E-OKTATÓTEREM FŐOLDAL menüre kell kattintanod, majd a tananyaglistából kiválasztanod a megvásárolt oktatóanyagot…

…és már kezdődhet is a tanulás!

Amennyiben bármilyen észrevételed vagy kérdésed merül fel, kérlek jelezd nekünk egy levéllel: info@dontpanicnyelviskola.com, mindenben segíteni fogunk.

Most pedig egy kis extra infó erről a tananyagról:

Tanulj az aktív angol szókincsedből hiányzó szavakat a saját szinteden a Turbó Angol Szókincs segítségével!

Az alábbi 5 teendőd van, ha végre nem szeretnél tök felesleges szavakat megtanulni és keresgélni a leginkább szükséges anyagokat:

1) Jelentkezz be a szintednek megfelelő Turbó Angol Szókincsbővítőbe

2) Pakold rá a telefonodra az appot és a hanganyagot (ebben fogok segíteni – amint megkapod a Szókincset e-mailben)

3) Ülj fel a metróra, várj egy barátodra, tegyél fel egy tésztát főni

4) Unatkozz, vagy görgesd céltalanul a Facebookot… JA, NEM! Itt kell átállítanod a megszokást: nyomd be az applikációt a telefonodról, vagy hallgass egy fejezetet a Turbó Angol Szókincs hanganyagból.

5) Érezd, ahogy játszva, szórakozva tanulod az újabbnál újabb szavakat és kifejezéseket

Kategória: