Megrendelés

Real Life English

Első lépés: fiók adatok

Második lépés: számlázási adatok és fizetési információk

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.

 
 

SZÁLLÍTÁSI CÍM
 

SZÁMLÁZÁSI CÍM

A számlázási címem megegyezi a szállítási címemmel!

Real Life English
12.500,00 Ft

Megrendelem!

FIGYELEM! CSAK EGYSZER NYOMJ A MEGRENDELÉS GOMBRA, ÉS VÁRD MEG AMÍG A RENDSZERÜNK FELDOLGOZZA A BEFIZETÉSED! EZ AKÁR 30-60 MÁSODPERC IS LEHET.A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.    PCI DSS tanúsítványunk

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.    PCI DSS tanúsítványunk

 

MI A TEENDŐD?

#1 Töltsd ki az adataiddal a lenti űrlapot.

#2 Fizesd ki biztonságos bankkártyás fizetéssel a tananyagod.

#3 Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.


100% GARANCIA 
MENJ BIZTOSRA

A programra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha 30 napon belül írsz nekem egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra, akkor a teljes összeget visszautalom neked 8 munkanapon belül. Felvállalom én a kockázatot, hisz biztos vagyok abban, hogy ez a program neked való és eredményeket tudsz vele elérni. Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

 AZ ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK NÁLUNK.

Mi is utáljuk a spamet.


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.   PCI DSS tanúsítványunk

                 

                              

 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

MITŐL LEHET SIKERTELEN A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?

Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákat, amik miatt nem sikeres egy bankkártyás fizetés:

#1  A bankkártyán lévő adatokat elgépelted, és emiatt sikertelen a vásárlás. A bankkártyán lévő összes adatod helyesen kell begépelned.

#2 Lejárt a bankkártyád.

#3 Más címet adtál meg a fizetési oldalon, mint ami tartozik a bankkártyádhoz. Kérünk azt a címet add meg, ami a banknál is meg van adva.

#4 Nincs elég fedezet a bankkártyádon.

#5 A bankkártyádhoz nem tartozik online vásárlási opció, vagy nincs aktiválva ez a funkció. A netbankba belépve illetve a bankodat felhívva azonnal tudod ezt aktiváltatni.

#6 Az ékezetes betűket nem minden esetben fogadja el a fizetési rendszer, amit használunk. Kérünk ékezetek nélkül írj be mindent.

#7 Amennyiben meglévő ügyfelünk vagy, és új tananyagot vásárolsz, azt a jelszót kell beírnod a megrendelő űrlapra, amit már a rendszerünkben használsz. Ha nem emlékszel a jelszavadra, akkor érdemes a www.dontpanicangol.com oldalra menned, bejelentkezned a hallgatói fiókodba (a rendszerünk általában automatikusan megjegyzi a bejelentkezési adataidat, hogy neked ne kelljen újra beírni), és utána vásárold meg a tananyagot, így már nem kell a jelszóval bajlódnod.