Mini Akadémia - JELENTKEZÉS NYITVA: 2017. február 14. kedd 22:00 óráig

A Mini Akadémia az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul.

Érdekelnek a részletek!

MI IS PONTOSAN EZ A MINI AKADÉMIA?

HA A DON’T PANIC AKADÉMIÁVAL KAPCSOLATBAN AZT ÉREZTED, HOGY NAGYON SZUPER A PROGRAM ÉS IGAZÁN SZERETNÉL JELENTKEZNI, DE AZ AZ EGY ÉV SEM IDŐBEN, SEM ANYAGILAG NEM FÉRT BELE MOST AZ ÉLETEDBE, AKKOR A MINI AKADÉMIÁT IMÁDNI FOGOD!

Nem tudom, hogy pontosan Te miért vagy itt, de van pár ötletem.

Lehet azért vagy itt, mert kell Neked valaki, aki mindig ott áll melletted, fogja a kezded és utat mutat az angoltanulás útvesztőjében?

Esetleg azért vagy itt, mert rettegsz tőle és kerülöd az angol nyelven történő beszélgetéseket?

Vagy volt már problémád abból, hogy félreértik azt, amit mondani szeretnél angolul?

Talán azért vagy itt, mert frusztrál, hogy nem a képzettségednek megfelelő állásod van, csak azért, mert nem tudsz olyan szinten angolul kommunikálni, mint ahogy azt elvárnák?

Vagy csak szeretnél jobb lehetőségekhez jutni az életben, esetleg feljebb kerülni a ranglétrán?

Észrevetted már Te is, hogy azok az emberek a legsikeresebbek és azok jutnak jóval gyorsabban előre az életben, akik folyékony és magabiztos az angol nyelvtudásuk?

Nem tudom, hogy Neked mi a célod az angol nyelvvel, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon sok, idáig zárt kapu megnyílik előtted, amik sokkal jobb munkalehetőséghez, több új baráthoz, és önbizalomhoz vezet. A szavaid valóban a sajátjaid lesznek, úgy ahogy azt valóban gondolod, nem pedig úgy, ahogy éppen csak ki tudod magad fejezni angolul. Megismernek az emberek, új barátokra tehetsz szert, és nem leszel magányos. Mikor már a saját leveleidet, bankszámládat, állásinterjúdat, lakásbérlésedet, mindenféle ügyes bajos problémádat magadnak tudod megoldani, akkor majd úgy fogod érezni, hogy igen, ez megérte.

Tehát a kérdés az, hogy hogyan alkalmazod ezt a módszert, hogy felpörgesd az angol tudásod?

Lassú verzió – magadtól próbálod hosszú éveken keresztül önállóan, segítség nélkül megtanulni mindezt, miközben az egész frusztrál, hogy nem tudsz még beszélni, sokszor rossz irányba haladva, rossz módszerekkel, rossz forrásanyagokkal és kedvedet szegő kudarcokkal.

Vagy a gyors és biztos verzió az, hogy aktív hallgatója leszel a három hónapos Mini Akadémiának.

És ez az, amiről ez az egész program szól.

NÉZZ BELE ITT A MINI AKADÉMIÁBA!

 

Ismerj meg minket! Miben hisz a Don’t Panic Angol csapata?

 

Nézd meg, hogy mit és hogy fogsz tanulni a Mini Akadémián?
Nincs több káosz, reménytelenség és csalódottság. Csak színtiszta motiváció és sikerélmény.
A Mini Akadémia sok mindenben hasonlít az egy éves Don’t Panic Akadémiára, de ezt kifejezetten pénztárcabarát, ÖNÁLLÓ angoltanulásra terveztük! A részleteket itt lentebb találod!

Mire számíthatsz pontosan a 3 hónapos Mini Akadémián?

Module1
JELENTKEZÉS NYITVA: 2017. február 14. kedd 22:00 óráig

 

« 6 különböző nyelvi szint közül választhatsz. Habár a Mini Akadémiai 3 hónapig tart, a tananyagokhoz örök hozzáférést biztosítunk számodra. »

» Teljesen kezdőtől felsőfokig. Egy online “nyomkodós”, minden készségre kitérő szintfelmérővel fogjuk belőni a szinted.

Module2
Vas Timi lesz a virtuális angoltanárod!

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat, ahol személyesen Vas Timi lesz majd a virtuális angoltanárod. Non-stop elérhető oktató videók és tananyagok, hogy bármikor bárhonnan elérd a programot. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlünk. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. 

» Kapsz könyveket is a programhoz. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Module3
A saját igényeidnek megfelelően alakíthatod az angoltanulást

» Online, bárhonnan tudsz velünk tanulni (igen, külföldről is), és saját igényeidnek megfelelően alakíthatod a tanulást.

» Online, kötetlen és megkapsz minden törődést tőlünk.

» Folyamatos kapcsolatot tartasz a tanároddal és egymással is.

» Opcionális tesztekkel is mérni fogjuk a haladásod, amiről interaktív videós kiértékelést is kapni fogsz.

» Minden készségedet fejleszti fogjuk: beszédkészséged, szókincsed, olvasott és hallott szövegértésed, kiejtésed, írott szövegalkotásod, minden oldalról megtámogatunk téged. 

» Külön akadémiai Facebook csoport, ahol napi rendszerességgel jelen leszünk és motiválunk.

Module4
Tanári támogatás

» Tanári e-mail támogatás 3 hónapon keresztül:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Mennyi javítást küldhetsz be? Ez lehet teszt, fogalmazás, saját iromány vagy feladat megoldás is.

20 darabot a 3 hónap alatt.

 

Mennyi kérdést tehetsz fel emailben a tanárodnak?

3 hónapig hetente 1 emailt tudsz küldeni nekünk, amiben összesen 3 kérdést tehetsz fel.

 

Mivel a Mini Akadémia 2017. 03. 01-től indul, ezért a tanári támogatást 2017. 06. 01-ig tudod igénybe venni. A három hónap végén természetesen továbbra is hozzáférsz majd az összes tananyagodhoz, benne leszel a Facebook csoportban, tanulhatsz a tanulótársaiddal.

 

Module5
Tanulótárs, beszélgetőpartner

» Összehozunk Téged a hozzád legjobban illő tanulótársaddal. Megkeressük, hogy szintben és személyiségben ki illik hozzád a legjobban, akivel egymást támogatva és buzdítva tudjátok az angoltudásotokat fejleszteni. Külön Facebook ügyfélcsoportba kerülnek a mini akadémia hallgatók, ahol napi szinten jelen leszünk mi is.

EZEK A BÓNUSZ AJÁNDÉKOK IS RÁD VÁRNAK!

 • #1
  Szótanuló program és a mini akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 4.990 Ft)

  Bármelyik csomagot is választod, a mini akadémiai tananyagaidhoz tartozó szókincset az online szótanuló programunkkal és az ahhoz tartozó online szótanuló kártyákkal, valamint a hozzájuk tartozó letölthető hanganyaggal még gyorsabban és könnyebben tudod majd elsajátítani.

 • #2
  Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

  Bármelyik csomagot is választod, a mini akadémiai tananyagaidhoz készítettünk Neked egy több száz mondatos mondattárat, ahol olyan komplett angol mondatokat készítettünk el és fordítottunk le magyarra, amit a való életben rengetegszer fogsz használni és hallani. Ehhez is kapni fogsz letölthető hanganyagokat, hogy bárhol tudd őket gyakorolni.

 • #3
  VADIÚJ ONLINE TRÉNING BÓNUSZ AJÁNDÉK! 5 részes videós workshop sorozat (Értéke: 9.990 Ft) (Bármelyik csomagot is választod.)

  A videós workshopok témája:

  1. Hogyan turbózd fel az aktív szókincsed a leggyorsabban és leghatékonyabban?

  2. Szeresd meg az angol nyelvtant és tanuld meg használni a beszédben is

  3. Érts meg másokat könnyedén avagy így fejleszd a hallott szövegértésed

  4. Kiejtéstréning – Technikák, hogy eltüntessük a magyaros akcentusod

  5. Célkitűzés avagy milyen célokat tűzz ki az angoltanulással kapcsolatban és azt hogyan érd el még idén

 • #4
  Exkluzív Videós Előadások a Don't Panic Angol Csapatától - 3 videós előadás (értéke: 12.990 Ft) (Egy összegben fizetőknek.)

  Előadás #1 –  English is all around – avagy angol a mindennapi életben, körülvesz téged, használd ki!

  Előadás #2 – Hogyan vedd rá magad akkor is angolozni, amikor a hátad közepére sem kívánod?

  Előadás #3 – Hogyan tanultunk meg angolul? Mik okoztak nekünk nehézséget, és hogy hogyan jutottunk túl rajtuk, nekünk milyen módszer jött be a legjobban, milyen könyveket szerettünk használni, sikersztorik és bukta sztorik.

 • #5
  Angol Ultramaraton Videós Előadások + Letölthető Angoltanulás Tervező (értéke: 14.990 Ft) (Egy összegben fizetőknek.)

  A 2017. januári Angol Ultramaraton Videós Előadásai (összesen 360 percben)

  + Letölthető Angoltanulás Tervező, amivel nyomon tudod követni az angolod fejlődését

 • #6
  5 napos kihívás videós előadások + letölthető munkafüzet (értéke: 14.990 Ft) (Egy összegben fizetőknek.)

  A 2017. januári 5 napos kihívás videós előadások (összesen 250 percben)

  + letölthető írásos anyagok a kihívás feladatairól (23 oldalban)

Kinek való a Mini Akadémia?

» Ha az egy éves Don't Panic Akadémiával kapcsolatban azt érezted, hogy nagyon szuper a program és igazán szeretnél jelentkezni, de az az egy év sem időben, sem anyagilag nem fért bele most az életedbe, akkor a Mini Akadémiát imádni fogod!

» A Mini Akadémia az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul.

Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy eljárj nyelvtanfolyamra vagy nyelvtanárhoz.

Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.

Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, hogy teszel a jobb angoltudásért anélkül, hogy még több pénzt kidobnál az ablakon.

Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló és segítőkész angoltanulói közösségnek.

A Mini Akadémia az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul.

Megnézem a tandíjat!

A Mini Akadémiára való jelentkezés menete

 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, és kattints rá. 
 2. A következő oldalon le tudod foglalni a helyed a Mini Akadémiára, és ki tudod fizetni a mini akadémia tandíjad, valamint megkapsz minden fontos infót a fizetéssel és a postázással kapcsolatban. Figyelem: a postaköltség nincs benne a tandíjban! Ez Magyarországon 1000 Ft, külföldre pedig 5000 Ft.
 3. Ezen fenti emailben megkapod tőlünk az online “nyomkodós” szintfelmérőt, és kérjük, ennek az eredményét legkésőbb február 17-ig küldd vissza majd nekünk. Azért van erre szükségünk, hogy tudjuk melyik szintű program tananyagait postázzuk és aktiváljuk Neked.
 4. A február 20-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd március 1-én kezdődik a Mini Akadémia. Március 1-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben és felveszünk a zárt Facebook ügyfélcsoportunkba. Utána pedig március 1-én belecsapunk a munkába.
 5. Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

30 napos 100%-os garancia
30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük a mini akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. A döntés a Tied, a felelősség a miénk.

A 100%-os pénzvisszafizetési garancia egyetlen feltétele az, hogy valóban használd a tananyagot és foglalkozz az angollal, és ne úgy mondd azt, hogy nem tetszik, hogy soha meg sem nézted. Ezért a garancia érvényesítéséhez arra van szükség, hogy:

» az online e-oktatóterembe legalább egyszer lépj be és használd a tananyagokat

» vedd fel a tanároddal a kapcsolatot, és legalább 5 darab javítást (ami lehet teszt, fogalmazás vagy feladatmegoldás, de az 5 darabból legalább egy tesztnek kell lennie minimum 80%-os eredménnyel), plusz egy kérdéscsomagot küldj be neki, hogy lássuk valóban használod a Mini Akadémiát.

MÉG TÖBB VÉLEMÉNYÉRT KLIKK IDE!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mi történik, ha megrendelem a Mini Akadémiát és kifizetem az első részletet vagy a teljes tandíjat?
 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, és kattints rá. 
 2. A következő oldalon le tudod foglalni a helyed a Mini Akadémiára, és ki tudod fizetni a mini akadémia tandíjad, valamint megkapsz minden fontos infót a fizetéssel és a postázással kapcsolatban. Figyelem: a postaköltség nincs benne a tandíjban! Ez Magyarországon 1000 Ft, külföldre pedig 5000 Ft.
 3. Ezen fenti emailben megkapod tőlünk az online “nyomkodós” szintfelmérőt, és kérjük, ennek az eredményét legkésőbb február 17-ig küldd vissza majd nekünk. Azért van erre szükségünk, hogy tudjuk melyik szintű program tananyagait postázzuk és aktiváljuk Neked.
 4. A február 20-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd március 1-én kezdődik a Mini Akadémia. Március 1-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben és felveszünk a zárt Facebook ügyfélcsoportunkba. Utána pedig március 1-én belecsapunk a munkába.
 5. Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.
Mi alapján haladunk?

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat, ahol személyesen Vas Timi lesz majd a virtuális angoltanárod. Non-stop elérhető oktató videók és tananyagok, hogy bármikor bárhonnan elérd a programot. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlünk. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. 

» Kapsz könyveket is a programhoz. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Külföldről rendelhetek?

Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.

Mikor kezdődik a Mini Akadémia, és mikor kapom meg a könyveimet?
 1. A február 20-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd március 1-én kezdődik a Mini Akadémia. Március 1-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben és felveszünk a zárt Facebook ügyfélcsoportunkba. Utána pedig március 1-én belecsapunk a munkába.
 2. Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.
Milyen elfoglaltságot jelent nekem a mini akadémia hetente?

A mini akadémián teljesen kötetlen időbeosztással tanulhatsz. Nincsenek határidők és a tananyagaidhoz örök hozzáférést kapsz. Foglalkozhatsz vele heti 1, de heti 10 órát is; attól függ mennyi szabadidővel rendelkezel.

Az optimális haladás érdekében érdemes legalább heti 3 órát rászánni. Ez akár 6×30 perc is lehet.

Hogyan működik a részletfizetés?

A mini akadémiai három hónapos programunk tandíját 3 havi részletfizetéssel vagy egy összegben tudod kiegyenlíteni. Az első részlet most jelentkezéskor esedékes (ezzel lefoglalod a helyed a mini akadémiára), és ehhez képest minden 30. napon (minden hónapban ugyanakkor) fogja a Paypal biztonságos fizetési rendszere automatikusan levonni a tandíjad még 2 hónapon keresztül.

FONTOS: Ha úgy döntesz, hogy bármi miatt abbahagyod a mini akadémiát, úgy nem szűnik meg a hallgatói jogviszonyod és továbbra is köteles vagy rendezni a tandíjad!

Az első részlet befizetése után amennyiben a jelentkező az oktatást a postázás előtt lemondja (2017. 02. 20.), úgy a befizetett előleg a 10,000 Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre. 2017. 02. 20. napja utáni lemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza. Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen az e-oktatótermet és nem tart kapcsolatot a tanárral, a tandíj nem csökken. A hallgatónak az órákról való kimaradása esetén, a tandíjat visszafizetni a szolgáltató nem köteles.

Meddig élnek a tananyagaim?

Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is hozzá fogsz férni.

Milyen formában tartok kapcsolatot a tanárommal?

» Tanári e-mail támogatás 3 hónapon keresztül:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Mennyi javítást küldhetsz be? Ez lehet teszt, fogalmazás, saját iromány vagy feladat megoldás is.

20 darabot a 3 hónap alatt.

Mennyi kérdést tehetsz fel emailben a tanárodnak?

3 hónapig hetente 1 emailt tudsz küldeni nekünk, amiben összesen 3 kérdést tehetsz fel.

Mivel a Mini Akadémia 2017. 03. 01-től indul, ezért a tanári támogatást 2017. 06. 01-ig tudod igénybe venni. A három hónap végén természetesen továbbra is hozzáférsz majd az összes tananyagodhoz, benne leszel a Facebook csoportban, tanulhatsz a tanulótársaiddal.

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?
30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük a mini akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. A döntés a Tied, a felelősség a miénk.

A 100%-os pénzvisszafizetési garancia egyetlen feltétele az, hogy valóban használd a tananyagot és foglalkozz az angollal, és ne úgy mondd azt, hogy nem tetszik, hogy soha meg sem nézted. Ezért a garancia érvényesítéséhez arra van szükség, hogy:

» az online e-oktatóterembe legalább egyszer lépj be és használd a tananyagokat

» vedd fel a tanároddal a kapcsolatot, és legalább 5 darab javítást (ami lehet teszt, fogalmazás vagy feladatmegoldás, de az 5 darabból legalább egy tesztnek kell lennie minimum 80%-os eredménnyel), plusz egy kérdéscsomagot küldj be neki, hogy lássuk valóban használod a Mini Akadémiát.

Milyen technikai felszereltség és internet kell az órákhoz?

Egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged és egy stabli internetkapcsolatra, ugyanis a tanfolyam online. Mindenhez teljes videós segítséget kapsz tőlünk miután jelentkeztél és kifizetted az első részletet.

A postaköltség mennyi extra költséget jelent?

Magyarországon 1.000 Ft, külföldre 5.000 Ft extra költséget jelent.

Honnan tudjátok, hogy milyen szinten vagyok?

A jelentkezés után kapni fogsz tőlünk egy online, interaktív szintfelmérőt, ami minden készségedet méri. Kérünk, hogy legkésőbb február 17-ig küldd vissza az eredményt.

Szünetet milyen feltételekkel tarthatok a mini akadémián?

Erre nincs lehetőség, kivétel a fentebbi eset.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Maradt még kérdésed?

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, vagy hívj minket a 0630 284 65 79-es telefonszámon, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

Igen, szeretnék jelentkezni a Mini Akadémiára!

Mini Akadémia Részletfizetéssel
19.990 Ft
havonta, 3 hónapon keresztül

» 3 hónapos Mini Akadémia program az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás 3 hónapon keresztül, amíg a Mini Akadémia tart

» tanulótárs, beszélgetőpartner

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Szótanuló program és a mini akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 4.990 Ft)

» Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

» VADIÚJ ONLINE TRÉNING BÓNUSZ AJÁNDÉK! 5 részes videós workshop sorozat (Értéke: 9.990 Ft)

Jelentkezem!
Mini Akadémia
59.990 Ft
egyszeri díj

» 3 hónapos Mini Akadémia program az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás 3 hónapon keresztül, amíg a Mini Akadémia tart

» tanulótárs, beszélgetőpartner

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Szótanuló program és a mini akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 4.990 Ft)

» Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

» VADIÚJ ONLINE TRÉNING BÓNUSZ AJÁNDÉK! 5 részes videós workshop sorozat (Értéke: 9.990 Ft)

» Exkluzív Videós Előadások a Don’t Panic Angol Csapatától – 3 videós előadás (értéke: 12.990 Ft)

» Angol Ultramaraton Videós Előadások + Letölthető Angoltanulás Tervező (értéke: 14.990 Ft)

» 5 napos kihívás videós előadások + letölthető munkafüzet

Jelentkezem!

Mit mondanak azok, akik már a Don't Panic Akadémián tanulnak?

Közel 10 éve kezdtem bele a nagy maratoni angol tanulásomba. Kezdtem 10 fős csoportban, ami a város másik végén volt, körülbelül 1,5 órás utazás. Két gyerek mellett, munka után... egy évig bírtam. Szerintem hős voltam! :) Próbáltam autodidakta módon, de rájöttem, hogy nekem kell, hogy "fogják a kezemet", és vezessenek. Később Angliában, angolul próbáltam tanulni, de egy idő után ismét az utazás és a nem megfelelő szintű, oktatás vette el a kedvemet. Nyugodtan mondhatom, hogy a nulláról kezdtem angolul tanulni mikor csatlakoztam az Akadémiához. Azért választottam a Don't Panic Akadémiát , mert pont nekem való! :) Magasan képzett, felkészült, lelkes, motiváló és motivált tanárok. Az első sikerélményem, hogy útbaigazítást tudtam adni angolul. Már azon meglepődtem, hogy egyáltalán értem, amit mondanak..:) Szuper jó érzés volt!! :) Imádom a jól felépített „életszagú” tananyagot. Minden új részhez sok feladat van, ezáltal jobban begyakorolhatóak és megérthetőek. Minden lecke nagyon élvezetes és jól egymásra épülő! Ami számomra hihetetlen és sehol máshol nem tapasztaltam még, hogy a fejlesztés személyre szabott a beszédtréningek alatt. Örömmel ülök le tanulni, sőt alig várom, minden nap, hogy végre hozzájussak a napi angol "adagomhoz". :) Nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm a rengeteg segítséget és támogatást, amit kapok mind emberileg, mind az angoltudásom megszerzése érdekében.

Én azért választottam a Don't Panic Akadémiát, mert szerettem volna végre megtanulni angolul. Nagyon sok angol tanárt kipròbáltam már, de valahogy senkinél nem éreztem azt, hogy fejlődnék. Például a legutolsó angol tanárral minden órán szövegeket hallgattunk. Nagyon unalmas volt és már az óra kezdete előtt azon aggódtam, hogy mikor fog megszólni azért, hogy nem értek valamit. Az akadémiánál nem érzem ezt, minden "óra" változatos és érthetőek a magyarázatok. Továbbá kényelmes, akár ágyban fekve is tanulhatok, nem kell buszozni a tanárhoz és annyit tanulok egyszerre amennyi jól esik vagy éppen időm van rá. Többnyire ezekért a dolgokért választottam az akadémiát.
Számomra a nyelvtan a legnagyobb mumus, de az akadémia során úgy érzem minden megvilágusul. Rengeteg új szót és kifejzést tanulok. Nagyon szeretem, hogy olvasás és írás fejlesztés is van a tananyagban. Nagyon jól ki van találva.
A minap azon vettem észre magam, hogy a munkahelyen helyesen használtam a nyelvtant. Meglepődtem, mert általában azon agyalok, hogy már megint rosszul mondtam valamit. Az új szavakat is használom.
Mindezeken felül a hangouts-os órák is nagyon jòk, tényleg. Adri nagyon kreatív és segítőkész.

Mindenkinek csak ajánlani tudom az akadémiát! Nagyon megéri belevágni! :)

Köszönöm neked, hogy a pozitív személyiségeddel önbizalmat adtál és mostmár én is elmondthatom, hogy meg fogok tanulni jól angolul.

Mielőtt jelentkeztem a Don't Panic Akadémiára részt vettem néhány ingyenes online tréningeden,ami nagyon tanulságos volt számomra.Már akkor biztos voltam benne,hogy szeretnék veled tanulni,és ekkor jött az ,,Akadémia,,.Akkor csak azt tudtam,hogy ez egy nagy lehetőség számomra,amit nem szabad kihagyni,abban már nem voltam annyira biztos,hogy elég elszánt vagyok ahhoz,hogy végig csináljam.Egy év,az nagyon hosszú idő,de már az első hónap után is csak azt tudom mondani,hogy jól döntöttem.Úgy érzem már eddig is nagyon sokat tanultam és ez csak jobb lehet.Azóta meg merek szólalni angolul és már nagyon sok pozitiv visszajelzést kapok,ami nagyon jó érzés.Most már mindennap tanulok és nem azért mert kötelező,hanem azért mert fontos részévé vált az életemnek,és ezt a Don't Panic Akadémiának köszönhetem,és Neked Vas Timi.

A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal kockázatmentes döntést hozhatsz!

Mini Akadémia Részletfizetéssel
19.990 Ft
havonta, 3 hónapon keresztül

» 3 hónapos Mini Akadémia program az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás 3 hónapon keresztül, amíg a Mini Akadémia tart

» tanulótárs, beszélgetőpartner

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Szótanuló program és a mini akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 4.990 Ft)

» Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

» VADIÚJ ONLINE TRÉNING BÓNUSZ AJÁNDÉK! 5 részes videós workshop sorozat (Értéke: 9.990 Ft)

Jelentkezem!
Mini Akadémia
59.990 Ft
egyszeri díj

» 3 hónapos Mini Akadémia program az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás 3 hónapon keresztül, amíg a Mini Akadémia tart

» tanulótárs, beszélgetőpartner

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Szótanuló program és a mini akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 4.990 Ft)

» Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

» VADIÚJ ONLINE TRÉNING BÓNUSZ AJÁNDÉK! 5 részes videós workshop sorozat (Értéke: 9.990 Ft)

» Exkluzív Videós Előadások a Don’t Panic Angol Csapatától – 3 videós előadás (értéke: 12.990 Ft)

» Angol Ultramaraton Videós Előadások + Letölthető Angoltanulás Tervező (értéke: 14.990 Ft)

» 5 napos kihívás videós előadások + letölthető munkafüzet

Jelentkezem!