MAGABIZTOS ANGOL KOMMUNIKÁCIÓ - limitált ideig nyitva!

Az egyetlen olyan online angoltanfolyam, ami lépésről lépésre tanít meg Téged folyékonyan és magabiztosan beszélni angolul

Tudj meg többet

Az egyetlen olyan online angoltanfolyam, ami lépésről lépésre tanít meg Téged folyékonyan és magabiztosan beszélni angolul

A 3 része videós beszédfejlesztő sorozat után gondolom már Te is teljesen máshogy látod az angol beszéded fejlesztésének lehetőségeit, és bízom benne, hogy már nem tűnik egy útvesztőnek, és megbizonyosodtál róla, hogy Te is igenis képes vagy arra, hogy folyékonyan és magabiztosan kommunikálj angolul.

A videókban és a beszédfejlesztő füzetben olyan gyakorlati megoldásokat hoztam és mutattam Neked, amit én is még anno angol nyelvtanulóként, és immár 10 éve angoltanárként világszerte használok ezzel segítve az angol nyelvtanulókat.

Ezek abszolút gyakorlatias és működő módszerek, nem elméleteken alapuló hablablablák. Tudnod kell azt is, hogy először elég, ha kisebb lépéseket teszel az angol beszéded fejlődéséért, ezáltal egyre többször lesz sikerélményed a társalgásban, és ettől egyre bátrabb és bátrabb leszel.

Amikor én angolul kezdtem tanulni, leginkább azért nem mertem megszólalni, mert féltem, hogy kinevetnek, ha nem beszélek helyesen és ha nincs anyanyelvi kiejtésem. Néha már annyira stresszelt ez az egész, hogy sírni tudtam volna. És amikor elfogytak a kérdések, azonnal leléptem, hogy nehogy újra bárkivel is angolul kelljen kommunikálnom.

Téged is ezek a mumusok és társai tartanak vissza attól, hogy meg merj szólalni angolul és elmond a Te véleményedet, hogy ki tudd fejezni magad, és hogy megértesd magad másokkal?

Mikor tudatosan kezdtem el angolt tanulni, mert tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, akkor el kellett ezeket engednem, és megtanultam, hogy nem ezektől lesz
folyékony és magabiztos az angol beszédem.

Nem tudom, hogy pontosan Te hogy érzel ezzel kapcsolatban, de van pár ötletem.

Esetleg azért vagy itt, mert rettegsz tőle és kerülöd az angol nyelven történő beszélgetéseket?

Vagy volt már problémád abból, hogy félreértik azt, amit mondani szeretnél angolul?

Talán azért vagy itt, mert frusztrál, hogy nem a képzettségednek megfelelő állásod van, csak azért, mert nem tudsz olyan szinten angolul kommunikálni, mint ahogy azt elvárnák?

Vagy csak szeretnél jobb lehetőségekhez jutni az életben, esetleg feljebb kerülni a ranglétrán?

21 éve tanulok és 10 éve tanítok angolul és ez idő alatt felfedeztem a gyorsan fejlődő folyékony angol beszéd módszerét. Ez teljesen megváltoztatta az enyém és a diákjaim életét és hozzáállását az angol nyelvhez. És ez a módszer abszolút tanulható, követhető és bármilyen szinten könnyen alkalmazható.

Észrevetted már Te is, hogy azok az emberek a legsikeresebbek és azok jutnak jóval gyorsabban előre az életben, akik folyékonyan és magabiztosan beszélnek angolul?

Nem tudom, hogy Neked mi a célod az angol nyelvvel, de abban biztos lehetsz, hogy
nagyon sok, idáig zárt kapu megnyílik előtted, amik sokkal jobb munkalehetőséghez, több új baráthoz, és önbizalomhoz vezet. A szavaid valóban a sajátjaid lesznek, úgy ahogy azt valóban gondolod, nem pedig úgy, ahogy éppen csak ki tudod magad fejezni angolul.

Tehát a kérdés az, hogy hogyan alkalmazod ezt a beszéd fejlesztő módszert, hogy felpörgesd az angol beszéded?

Lassú verzió – magadtól próbálod hosszú éveken keresztül önállóan, segítség nélkül megtanulni mindezt, miközben az egész frusztrál, hogy nem tudsz még beszélni, sokszor rossz irányba haladva, rossz módszerekkel, rossz forrásanyagokkal és kedvedet szegő kudarcokkal.

Vagy a gyorsabb és biztosabb verzió az, hogy használod a 12 modulos CONFIDENT ENGLISH COMMUNICATION, azaz MAGABIZTOS ANGOL KOMMUNIKÁCIÓ online programomat.

És ez az, amiről ez az egész program szól.

 

 

 

A Magabiztos Angol Kommunikáció programom az egyetlen olyan magyaroknak szóló beszédfejlesztő online program, amely lépésről lépésre tanít meg Téged folyékonyan beszélni angolul, miközben végig fogni fogom a kezed. Nincsenek felesleges körök, hasztalan módszerek, rossz érzés és kilátástalanság. Csak színtiszta motiváció és sikerélmény. 

Mit tartalmaz a MAGABIZTOS ANGOL KOMMUNIKÁCIÓ online programom?

 

 • 12 modult tartalmazó online program, amely lépésről lépésre végigvezet Téged angolul életszerű szituációkon, az életben leggyakrabban előforduló témákon és megmutatja, hogy mindezt hogy sajátítsd el
 • Letölthető anyanyelvi hanganyagok, amiket bárhova magaddal vihetsz,
 • Modulonként legalább 4 – 8 órát tudsz vele tanulni,
 • Bármikor elérheted akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlem. Szóval kötetlenül és korlátlanul használhatod a programod bármikor. Nem vagy időhöz kötve!
 • Szó szerint lépésről lépésre megkapsz mindent: mikor mit hogy mondj, milyen szituációban milyen mondatot, kifejezést használj

 

Mit kapsz a modulokban? Gyere megmutatom Neked, hogy hogy is néz ki majd ez az online program és részletesen mit tartalmaznak a modulok.

Rád várnak ezek a szuper modulok!

Module1
Module #1, #2 és #3 - Párbeszédek

Az első 3 modulban 100 párbeszéded fogsz kapni. Ezek a témák életszerű, valódi szituációkon alapulnak, mint például elmenni az orvoshoz, a reptéren, éttermi rendelés, az anyósod meglátogat, lemondasz egy találkozót, a kollégádat kirúgták és még sok ezekhez hasonló az életben leggyakrabban előforduló 100 szituáció és párbeszéd, letölthető anyanyelvi hanganyagokkal.

Module2
Module #4 - Ismerkedés

Ez a modul kezdő és újrakezdő szintű angoltanulóknak ajánlott. Fontos tudnod, hogy ahogy haladsz előre a modulokkal úgy egyre komplexebb, hosszabb és magasabb szintű anyagokat kapsz. Szóval ha magasabb szinten vagy angolból, akkor rengeteg modult fogsz találni, hogy fejleszd a szóbeli kommunikációd. A negyedik modul az ismerkedésről szól; bemutatkozol és megismersz másokat. Ráadásul még olyan kifejezéseket is kapni fogsz, amiket randizáskor, ismerkedéskor is tudsz használni, például: hogyan fejezd ki az érzéseidet vagy hogyan hívj el valakit egy randira.

Module3
Module #5 - Nyaralás foglalása

Ebben a modulban megkapsz mindent, amire szükséged van, ha nyaralni mész vagy egy komplett nyaralást szeretnél lefoglalni; hogyan foglalj hotel szobát, hogyan érdeklődj a nyaralásról, árakról, extra szolgáltatásokról, és hogyan kérj útbaigazítást. Itt is letölthető anyanyelvi hanganyagokat kapsz, valamint 10 életszerű szituációt, amit begyakorolhatsz az éles “bevetés” előtt. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni. A szituációs gyakorlatokkal pedig egyből tudod gyakorolni azokat, amiket megtanultál.

Module4
Module #6 - Panasztétel

A hatodik modulban megtanulod, hogy hogyan tegyél panaszt egy hibás termékkel, rossz szolgáltatással, hangos szomszédokkal, repülőjárattal vagy vonatúttal, ruhákkal, borzasztó éttermi ételekkel és kiszolgálással kapcsolatban, és még sok sok más hasonló életszerű szituációban. Itt is letölthető anyanyelvi hanganyagokat kapsz, valamint 10 életszerű szituációt, amit begyakorolhatsz az éles “bevetés” előtt. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni. A szituációs gyakorlatokkal pedig egyből tudod gyakorolni azokat, amiket megtanultál.

Module5
Module #7 - Tanfolyamra való jelentkezés

A hetedik modulban megtanulod azt, hogy hogyan jelentkezz bármilyen féle kurzusra, tanfolyamra vagy iskolába. Ez lehet egy angol nyelvtanfolyam, egyetem, főiskola vagy bármilyen tanfolyam. Több száz kifejezést kapsz itt is, valamint letölthető anyanyelvi hanganyagokat. Ezen kívül 10 életszerű szituációt, amit begyakorolhatsz az éles “bevetés” előtt. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni. A szituációs gyakorlatokkal pedig egyből tudod gyakorolni azokat, amiket megtanultál.

Module6
Module #8 - Csatlakozni egy klubhoz, csapathoz vagy közösséghez

A nyolcadik modul roppant hasznos lesz számodra, ha szeretnél csatlakozni például egy fitness teremhez, könyvtárhoz, sport klubhoz vagy csapathoz, és egyéb közösséghez. Több száz kifejezést kapsz itt is, valamint letölthető anyanyelvi hanganyagokat. Ezen kívül 5 életszerű szituációt, amit begyakorolhatsz az éles “bevetés” előtt. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni. A szituációs gyakorlatokkal pedig egyből tudod gyakorolni azokat, amiket megtanultál.

Module7
Module #9 - Presentations - Önálló témakifejtés

Vannak olyan szituációk, amikor a másik fél megkérdezi a véleményedet, rákérdez a kedvenc filmedre, országodra, könyvedre. És igen, ilyenkor hosszasabban, önállóan kell beszélned az adott témáról. Én most a kezedbe adok olyan 28 kidolgozott témakört, amellyel biztosan találkozol, ha új emberekkel ismerkedsz meg és szeretnének megtudni többet rólad. Itt megtalálhatod a témához tartozó, precízen kidolgozott szöveget, a szöveghez tartozó hanganyagot, amin egy anyanyelvi beszélő felolvassa a prezentációt, a témához tartozó és kapcsolódó szószedetet angolul és magyarul is, így már nem kell szótáraznod és egy keretszöveget, amelybe már csak be kell helyettesítened a saját ötleteidet és kész is vagy. De egész nyugodtan használhatod a mi megoldásunkat is. Ezek a témák erős alapfok / gyenge középfoktól ajánlottak.

Module8
Module #10 - Task

A tizedik modul az ún. TASK, vagyis feladat. Ez a modul akkor lesz igazán hasznos számodra, amikor valamit tervezni vagy szervezni kell. Ebben a fejezetben kapni fogsz több száz kifejezést, komplett mondatokat, amiket akkor tudsz majd használni, amikor valakivel szervezel valamit és szeretnél vele megegyezni a részletekben. Olyan kifejezéseket kapsz, mint például:

It would be a good idea to…” – Jó ötlet lenne….

 “I think you/we should…because….” – Szerintem neked/nekünk …. kellene….

“What is your suggestion?” – Mi a javaslatod?

Letölthető anyanyelvi hanganyagokat, valamint 10 életszerű szituációt kapsz, amit begyakorolhatsz az éles “bevetés” előtt. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni. A szituációs gyakorlatokkal pedig egyből tudod gyakorolni azokat, amiket megtanultál.

Module9
Module #11 - Picture description

A picture description, azaz a képleírás egy szuper eszköz és módszer arra, hogy stimuláld az agyad vizuális részét, így több oldalról tudod megtámogatni és fejleszteni az angoltudásod, jelen esetben a beszédkészséged. Ebben a modulban olyan témákkal találkozhatsz, mint a környezetvédelem, politika, egészség, üzleti élet, kultúra és civilizáció és még sok más.

A modul feladataiban először látod magát a feladatot a képekkel, utána a témához kapcsolódó kérdéseket, azután egy kidolgozott választ, majd körülbelül 20 szót és kifejezést, ami a témához tartozik. A feladat erős alapfoktól gyenge felsőfokig a leghatékonyabb!

Module10
Module #12 - Discussion

Egyszer eljön (lehet már megtörtént) az a pont az angol nyelvtanulásodban, amikor már nem lesz elég az alap kommunikáció és szókincs, hanem szeretnél mélyebb témákról is beszélgetni másokkal. Ez a modul már a közép- és a gyenge felsőfok szintje. Ebben a modulban olyan kifejezéseket, kész mondatokat hoztam Neked, amellyel érvelhetsz, kifejezheted a véleményed, és komolyabb témákról beszélgethetsz angolul.

Természetesen itt is kapsz letölthető angol anyanyelvi hanganyagokat, hogy azokat magaddal vihesd bárhova. Valamint 20 különböző életszerű szituáción keresztül gyakorolhatod be a tanultakat. Olyan témákról van szó ebben a modulban, mint például: “A légiközlekedés biztonságos?” VAGY “A videójátékokat be kellene tiltani.”

És ezeket a limitált idejű bónuszokat is megkapod

 • #1
  Don't Panic - Az angol igeidők interaktív tananyag (Amennyiben a Prémium vagy VIP csomagot választod)

  Még soha nem volt ennyire egyszerű és világos az angol nyelvtan! Az igeidős interaktív tananyagunkkkal könnyedén sajátíthatod el és gyakorolhatod be az angol igeidőket. Ezek után már nem fogod úgy érezni, hogy képtelenség ezeket használni! 🙂

   

 • #2
  Szó-Kincs-Tár online szókincsfejlesztő program (Ha a VIP csomagot választod)

  Turbózd fel az angol szókincsed a Szó-Kincs-Tár szókincsfejlesztő programunkkal. A programmal erős középfokra hozhatod fel a szókincsed interaktív szókártyáink, kvízeink és hanganyagaink segítségével.

   

Mikor való Neked a Magabiztos Angol Kommunikáció online angol beszédfejlesztő program?

» Akkor való neked a Magabiztos Angol Kommunikáció beszédfejlesztő program, ha az angol beszéded és kommunikációd szeretnéd gyorsan és könnyedén fejleszteni

» Ha szeretnél magabiztos lenni, amikor angolul kell megszólalni és szeretnél brillírozni a mások előtt

» Ha szeretnél végre megérteni másokat, és szeretnéd, ha mások is megértenének Téged

» Ha szóbeli angol nyelvvizsgára készülsz, és rettegsz tőle! A Magabiztos Angol Kommunikáció programmal brillírozni fogsz a vizsgán!

» Ha szeretnél jobb, könnyebb és egyszerűbb lehetőségeket az életben, mert egy jó angoltudással sokkal jobb lehetőségekhez jutsz majd könnyedén

Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, hogy teszel a jobb angoltudásért anélkül, hogy még több pénzt kidobnál az ablakon

Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy eljárj nyelvtanfolyamra vagy nyelvtanárhoz

Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.

Magabiztos Angol Kommunikáció a Te programod, ha sokkal gyorsabban és hatékonyabban fejleszteni akarod az angol beszédkészséged és kommunikációd.

Kiválasztom a csomagom kockázatok nélkül!

Csomagok és a megrendelés menete

 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, kattints rá, majd töltsd ki a következő oldalon
  az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki biztonságos bankkártyás fizetéssel a tananyagod.
 3. Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni,  illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.
 4. A hozzáférésed kötetlen ideig szól – nem vonjuk vissza 3-6-12 de még 48 hónap múlva sem! Ameddig én nyelvet tanítok, addig Te tudsz majd tanulni a tananyagommal.

 

 AZ ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK NÁLUNK.

Mi is utáljuk a spamet.

 
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

                                                

30 napos garancia BOOM!

100% GARANCIA
MENJ BIZTOSRA

A programra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha 30 napon belül írsz nekem egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra, akkor a teljes összeget visszautalom neked 8 munkanapon belül. Felvállalom én a kockázatot, hisz biztos vagyok abban, hogy ez a program neked való és eredményeket tudsz vele elérni. Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

Mit mondanak azok, akik már használják a Magabiztos Angol Kommunikáció programunkat? KATTINTS IDE A VÉLEMÉNYEKÉRT!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mi történik, ha megrendelem valamelyik csomagot?

Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen.

 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

 Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

Külföldről rendelhetek?

Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velem tanulni.

Mikor kapok hozzáférést a tananyagomhoz?

Azonnal. Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.

Meddig él a tananyagom?

Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is hozzá fogsz férni.

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljátok a Magabiztos Angol Kommunikáció programot?

A MAK utolsó 4 modulja kifejezetten nyelvvizsga típusú beszédfejlesztő feladatok és anyagok. Szóval absolutely! 😉

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

A 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia a megrendelés leadásakor kezdődik. Innentől számítva 30 napig, írásbeli indoklással, amennyiben nem voltál elégedett a termék(ek)kel, élhetsz a pénzvisszafizetési garanciáddal a info@dontpanicangol.com e-mail címen, mi pedig a termék(ek) teljes árát visszatérítjük 8 munkanapon belül.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Maradt még kérdésed?

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

Igen, szeretnék jelentkezni a Magabiztos Angol Kommunikáció online programra, mert nem szeretnék lecsúszni róla!

VIP Csomag
20.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos  Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
 • Don’t Panic – Az angol igeidők interaktív program
 • Szó-Kincs-Tár nyelvvizsga felkészítő szókincsfejlesztő program
Jelentkezem!
Prémium Csomag
10.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos  Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
 • Don’t Panic – Az angol igeidők interaktív program
Jelentkezem!
Alap Csomag
9.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
Jelentkezem!

Mit mondanak azok, akik már a Magabiztos Angol Kommunikáció programmal tanulnak?

A MAK program egyszerűen fantasztikus. Én 11 éves korom óta (most 25 vagyok) tanulom az angol nyelvet, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Soha ilyen hatékony módszerrel nem találkoztam még. Annyira szuper, hogy az összes készséget fejleszti az általad kidolgozott tananyag, rendkívül gyorsan tudtam vele fejleszteni a tudásom. És a megtanultakat abszolút tudom hasznosítani anyanyelvi környezetben. De mindez nem ment volna, a hihetetlenül motiváló személyiséged nélkül! Örülök, hogy megismerhettem ezt a programot és mindenkinek szívből ajánlom!

Kedves Timi! Hosszú év kihagyás után vettem elő újra az angol nyelv tanulást. Örülök, hogy Rád találtam és megismerhettem a Magabiztos Angol Kommunikáció Programot.Nagyon jól rendszerezett, minden témakörre kiterjed, a mindennapi életben előforduló szituációkon keresztül oktatsz, segítesz. Nagymértékben megkönnyíti a tanulást, hogy nem csak írott formában láthatjuk, hanem hanganyaggal, a Te hangoddal hallhatjuk is a tananyagot. A kedvességed nagymértékben inspiráló számomra. Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik! Korlátlan ideig tartó hozzáférés!!! Ami azt is jelenti, hogy korlátlan ideig kapjuk Tőled a segítséget, (virtuális fenékbe billentést is!), amire szerintem néha szükségünk is van. Ilyen KIVÁLÓ rendszerű online tananyaggal soha nem találkoztam, sem ilyen lehetőséggel. Sokszor elmondtam, de nem tudom elégszer ismételni, köszönöm, hogy vagy, köszönöm, hogy megosztod velem is a tudásodat!!

A MAK programmal nagyon sokat fejlődtem, és ez nem csak sima ömlengés. Imádom az angol beszéded, lendületes vagy, segítőkész, mindig úgy érzem mintha mellettem lennél:) nem kell sehova se mennem, ahhoz hogy angolul tanuljak de ha mennem kell bárhonnan, bármikor elérem. Neked köszönhetően már meg merek szólalni, ki tudom fejezni magam egyszerű vagy kicsit bonyolultabb szituációkban. (Bankban, boltban, étteremben, útbaigazításnál vagy épp a munkám kapcsán.) Köszönöm!:)

A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal kockázatmentes döntést hozhatsz!

VIP Csomag
20.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos  Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
 • Don’t Panic – Az angol igeidők interaktív program
 • Szó-Kincs-Tár nyelvvizsga felkészítő szókincsfejlesztő program
Jelentkezem!
Prémium Csomag
10.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos  Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
 • Don’t Panic – Az angol igeidők interaktív program
Jelentkezem!
Alap Csomag
9.990 Ft
egyszeri díj
 • 12 modulos Magabiztos Angol Kommunikáció online program + letölthető anyanyelvi hanganyagok
Jelentkezem!