Mit mondanak azok, akik már velünk tanulnak?

“She's good. I can tell ya.”

Tóth Norbert 

Dublin, Írország

“Szeretem, hogy nagyon összeszedettek a tananyagok."

Zsigmond Renáta

“Nagyon sok anyagot próbáltam már, de egyikkel sem volt igazán bátorságom megszólalni.”

Rozsiné Papp Ildikó

London, Anglia

Mit mondanak azok, akik már velünk tanulnak?
Magabiztos Angol Kommunikáció Hallgatók

"A MAK program egyszerűen fantasztikus. Én 11 éves korom óta (most 25 vagyok) tanulom az angol nyelvet, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Soha ilyen hatékony módszerrel nem találkoztam még. Annyira szuper, hogy az összes készséget fejleszti az általad kidolgozott tananyag, rendkívül gyorsan tudtam vele fejleszteni a tudásom. És a megtanultakat abszolút tudom hasznosítani anyanyelvi környezetben. De mindez nem ment volna, a hihetetlenül motiváló személyiséged nélkül! Örülök, hogy megismerhettem ezt a programot és mindenkinek szívből ajánlom! "

Takács Marietta

Galway, Írország

"Hosszú év kihagyás után vettem elő újra az angol nyelv tanulást. Örülök, hogy Rád találtam és megismerhettem a Magabiztos Angol Kommunikáció Programot.Nagyon jól rendszerezett, minden témakörre kiterjed, a mindennapi életben előforduló szituációkon keresztül oktatsz, segítesz. Nagymértékben megkönnyíti a tanulást, hogy nem csak írott formában láthatjuk, hanem hanganyaggal, a Te hangoddal hallhatjuk is a tananyagot. A kedvességed nagymértékben inspiráló számomra. Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik! Korlátlan ideig tartó hozzáférés!!! Ami azt is jelenti, hogy korlátlan ideig kapjuk Tőled a segítséget, (virtuális fenékbe billentést is!), amire szerintem néha szükségünk is van. Ilyen KIVÁLÓ rendszerű online tananyaggal soha nem találkoztam, sem ilyen lehetőséggel. Sokszor elmondtam, de nem tudom elégszer ismételni, köszönöm, hogy vagy, köszönöm, hogy megosztod velem is a tudásodat!!"

Dekker Erzsébet

Budapest

A MAK programmal nagyon sokat fejlődtem, és ez nem csak sima ömlengés. Imádom az angol beszéded, lendületes vagy, segítőkész, mindig úgy érzem mintha mellettem lennél:) nem kell sehova se mennem, ahhoz hogy angolul tanuljak de ha mennem kell bárhonnan, bármikor elérem. Neked köszönhetően már meg merek szólalni, ki tudom fejezni magam egyszerű vagy kicsit bonyolultabb szituációkban. (Bankban, boltban, étteremben, útbaigazításnál vagy épp a munkám kapcsán.) Köszönöm!:)

Szabó Anett

Budapest

Nagyon orulok, hogy ratalaltam a MAK programra, hiszen nagyon sokat lehet vele tanulni. Egyszerre fejleszted vele minden keszseged, hiszen hallgatod a szoveget, olvasod, szokincset, nyelvtant szoval MINDENT! :) Nagyon ajanlom minden elszant es motivalt tanulotarsnak hiszen amellett, hogy egy szuper program a legjobb benne, hogy kapsz egy fantasztikus es motivalo tanart is Timi szemelyeben! :) szoval join us! :)

Simon Dóra

Budapest

“I like Timi's teaching method, as it suits for everyone anywhere, anytime. You only need an Internet connection. Clearly you can see, how she is prepares a lot for her lessons, thinking about the different needs in every level.Timi transit her sureness towards to students, encouraging them ,fill them with success. She is very skilled, and convey the living language to us.
I think I have learnt a lot in this course. Nothing to lose to try her method!”

Tóth Norbert

Dublin, Írország

Szia Timi. NAGYON JO A PROGRAMOD, SOKAT TANULTAM TOLED!!!! OROK HALA NEKED!

Nemoda Ella

Leicester, Egyesült Királyság

Nagyon szuper a program, főleg, hogy meg is lehet hallgatni a szöveget, valamint az angol mondatok mellett ott van a magyar fordításuk is. Szinte mindenre kiterjedően vannak benne témák, úgyhogy nagyon hasznos én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hamada Hajnalka

Budapest

Mindenkinek, akit korábban meggyőztek arról, hogy nincs nyelvérzéke és megutáltatták vele a nyelvtanulást, csak ajánlani tudom a Magabiztos Angol Kommunikáció online beszédfejlesztő programot, hiszen az itt tapasztalt hozzáállás, felkészültség és a légkör tökéletes az újrakezdéshez. Összefoglalva semmi sem lehetetlen csak egy kis elszántság, kitartás és egy kitűnő, segítőkész tanári gárda kell a sikerhez. Ez a módszer, amivel itt találkoztam, rendkívül jól fejleszti a nyelvtudást. . Nekem személy szerint könnyebb, hogy a saját tempómban haladhatok. Közben pedig, ha segítségre van szükségem, valaki mindig ott áll mellettem.

Dr. Zathureczky Györgyné

Dunakeszi

Mindenkinek csak ajánlani tudom MAK programot. Olyan tökéletesen összeállított rendszer, mellyel az alapoktól fel lehet építeni a nyelvtanulást.Sikeresen alkalmazható a mindennapi életben a nyelvvizsgán, iskolában, de akár állásinterjún is.Azonnal fejleszthető a kiejtés a szókincs a különböző szituációs gyakorlatok egyszerre egy helyen, gyorsan, rövid idő alatt.Mindehhez hozzájárul egy azonnal elérhető profi csapat. Így a nyelvtanuláshoz minden adott, ahhoz hogy hatékony is legyen.

Horváth Gáborné Évi

Budapest

Jelentkezem a Magabiztos Angol Kommunikáció programra

és még ma elkezdem fejleszteni az angol beszédkészségemet!

Magabiztos Angol Kommunikáció Hallgatók

En az idosebb diakok kozul vagyok! Hosszas keresgeles utan talaltam ezt az online programot! Teljesen nullarol indultam, es rendkivul jonak talalom, hogy mar az elso perctol minden keszseget egyszerre fejleszt, eletszeru, es a tanultak azonnal hasznosithatok a mindennapokban. Mivel ma mar szinte alapkovetelmeny nemcsak munkaban, hanem az elet szinte minden terulten az angol nyelv, vagy barmilyen idegen nyelv tudasa, ugy erzem a legjobb helyen vagyok. Azonnal kaptam biztatast, rogton megszerettetek velem a tanulast, es oszotonoz arra, hogy egyre jobban fejlesszem magam. a MAK nekem talan legszimpatikusabb resze, hogy tudom, barmikor kerhetek segitseget, nemcsak egy leckecsomagot vettem meg, Timi vagy munkatarsaira szamithatok. Jo dontes volt!

Reinhardt Gizella |

Mallorca, Spanyolország

Könnyen használható, élvezettel tanulható anyag a MAK. Nagyon tetszik hogy a dialógusokon keresztül mennyi minden ráragad az emberre amit egy-egy szituációban elő tud venni.

Juhász Nikolett |

Budapest

Nagyon örülök es batran jelenthetem ki hogy nem bantam meg hogy ebbe a programba fektettem be a penzemet mert ez egy befektetes nekem. Magabiztosabb angol nyelv tudassal meg nyilik elottem tobb lehetoseg. Mar probaltam tobb angol probramot de nekem ez buzonyult idaig a legjobbnak. A kornyezetem is megjegyezte jobban merek beszelni angolul es valasztekosabban beszelek ez igazan pozitiv vissza jelzes nekem. Amit meg tapasztaltam hogy jobban ertem az angol szoveget amit hallok. A temakorok nagyon jol kivannak dolgozva es a szituaciok valoban eletszeruek. A sajat tempoba tudok haladni es ha valami problemam akat az email-re minding gyors valaszt kaptam ami igazan nagyszeru . Csak ajanlani tudom mindenkinek. Koszonom Timi

Rutai Hajnalka|

Anglia

Nagyon jó a MAK program, mert a nyelvtantól kezdve az olvasás, kiejtés, hallás utáni szövegértésig minden megtalálható benne életszerű szituációkon keresztül. De igazán azért tartom tökéletesnek, mert folyamatos tanári támogatással párosul, mint az élő online előadások, tréningek, tanulással kapcsolatos tanácsok és nem utolsó sorban a virtuális fenékbe rugás. Rájöttem, nekem az utóbbira volt most a legnagyobb szükségem. Nagyon köszönöm! 

Verebi Marianna|

A MAK program élvezetessé teszi a nyelvtanulást. Ezzel a módszerrel a sikerélmények azonnal jelentkeztek. Mindennapi rutint ad, a magabiztosság napról napra javul. Nagyon örülök ennek a komplex tanulási lehetőségnek, mert ez egy páratlanul jól sikerült program. Sok támogatást kapok, ugyanakkor úgy gondolom az önálló fejlődésnek ez a legjobb módja. Biztos megbántam volna, ha nem vágok bele ebbe a tanfolyamba. Valóban jó befektetés, a fejlődés tuti nem marad el. Örülök ennek a szemléletnek, amellyel élvezetes a tanulás, és elmarad a már olyan jól ismert, szokásos halogatás. Ezzel szemben örömmel olvasok, beszélek, gondolkodom angol nyelvi környezetben.

Czímer Péter |

Budapest

Dear Timi. I am quite new in this program, but my first impression is great. The community behind the program (students group), and your energy is really help me to deal with English every day. Earlier I was bored to start a lesson, but now I look forward every evening to practise that. Thanks!

Ivánkovits Zsolt |

Zalaegerszeg

Jelentkezem a Magabiztos Angol Kommunikáció programra

és még ma elkezdem fejleszteni az angol beszédkészségemet!