Don't Panic LAB

Angoltanulás tudományos alapokra helyezve

Tudj meg többet!

A Don't Panic LAB abban segít Neked, hogy rövidebb idő alatt, sokkal hatékonyabban és 5x gyorsabban elérd az angollal azt a célod, amit már régóta megérdemelsz!

Érezted már azt, hogy sokkal több idő megy el az angoltanulásra szánt értékes perceidből azzal, hogy keresed kutatod a számodra megfelelő módszereket, és emiatt vagy egyáltalán nem haladsz, vagy egy helyben toporogsz vagy teljesen megutálod az angolozást, mert elmarad a sikerélmény?   Tudod mi választja el a sikeres és a sikertelen angoltanulást egymástól? A sikeres angoltanulás és ennek minden pozitív következménye nem amiatt van, mert az illető fiatalabb, jobb nyelvérzékkel rendelkezik, több ideje van tanulni, egyedülálló (és még sorolhatnám), hanem attól, hogy kiépít egy tanulási stratégiát, tervet és a hozzá leginkább passzoló nyelvtanulási módszereket alkalmazza ezzel rengeteg időt, befektetett energiát és pénzt spórolva.   Nézd meg itt az élő Facebook adásunkat az angoltanulás 5 aranyszabályáról: ============================= Téma: Az angoltanulás 5 aranyszabálya ============================= Mi az az 5 KO kritérium, aminek meg kell feleltetned az angoltanulásod, hogy az biztosan hatékony legyen? Tudtad, hogy az angoltanulásba fektetett időnek csak a 20%-a hasznos tanulás? Megmutatom, hogy hol csúsznak el a legtöbben.

 


 

Elhoztuk Neked a leghatékonyabb angoltanulási módszerek teljes arzenálját:

 6 angoltanár közel 50 éves angoltanári, és több, mint 100 éves nyelvtanulói tapasztalatát tettük össze a Don’t Panic LAB-ben! 30+ tananyag és személyre szabott segítség, amivel azonnal robbanásszerűen fejlesztheted az angoltudásod:

 • Két nyelvóra áráért egy egész tanári kar tudását kapod meg; nem elméleti rizsákat, hanem konkrét kivitelezési terveket kapsz, amelyek csak és kizárólag az angoltanulás gyakorlati oldalát mutatják meg Neked. Ezeket bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről eléred.

 

 • Nem kell többé kísérletezgetned hónapokig, akár évekig, hogy megtaláld a számodra megfelelő angoltanulási módszereket. Megspóroljuk Neked az ablakon sokszor kidobott időd, energiád és nem utolsó sorban pénzed. Ötször gyorsabban tudsz eljutni a LAB segítségével a célodig, hisz az angoltanulásra szánt időd 100%-át konkrét tanulásra tudod fordítani. Már nem kell azzal foglalkoznod, azon töprengened, hogy jó-e, amit csinálsz. Ezek kipróbált és működő módszerek, amiket mi is alkalmaz(t)unk nyelvtanulóként és továbbadunk nyelvtanárként is.

 

 • Ráadásul az exkluzív Facebook csoportban mi is és a többi LAB tag is segít; ellátunk tanácsokkal, válaszokkal és véleményekkel. Olyan közösség része leszel, ahol mindenkinek ugyanaz a célja!

 

 • És személyesen is találkozhatunk évente több alkalommal.

KÍSÉRLETEZGETÉS HELYETT MÁSOLD LE TŐLÜNK AZT, AMI IGAZÁN MŰKÖDIK!

A Don’t Panic LAB az a hely, ahol 6 angoltanár közel 50 éves angoltanári, és több, mint 100 éves nyelvtanulói tapasztalatát tettük össze a Don’t Panic LAB-ben! 30+ kivitelezési terv és személyre szabott segítség, amivel azonnal robbanásszerűen fejlesztheted az angoltudásod. Egy kész receptből mindig könnyebb dolgozni, mint kútfőből kitalálni valamit, aztán vagy jó lesz vagy nem…

Ezeket a kivitelezési terveket Te is megkapod, ha csatlakozol a Don’t Panic LAB-hez!


Ha az angol szókincsed és a beszéded szeretnéd fejleszteni, akkor ezeket a kivitelezési terveket egyenesen imádni fogod!

 


Ha szívből gyűlölöd az angol nyelvtant, mert folyton fejtörést okoz Neked, akkor ezekkel a kivitelezési tervekkel jóbarátokká válhattok.


Ha nagyon nehéz megértened az anyanyelvi beszélőket, és szeretnéd, ha Te is olyan szépen beszélnél, mint ők, akkor ezek a tananyagok a kedvenceid lesznek!


Ha szeretsz mindenfélét angolul olvasni, de nem tudod, hogy hogyan fordítsd ezt angoltanulás ügyileg hasznossá, akkor ezek a kivitelezési tervek ebben fognak Neked nagyon sokat segíteni.

 


Ha sokat kell írnod angolul, de fejtörést okoz, és persze választékosabb szeretnél lenni, akkor ezek a tananyagok bombabiztos megoldást adnak majd Neked erre a problémára.

 


Ha motivációra van szükséged vagy egy jó időbeosztásra, akkor most átnyújtjuk Neked a Szent Grált 🙂


NÉZZ BE A DON’T PANIC LAB-BE!

 

 

És ezt a limitált idejű bónuszt is megkapod!

 • #1
  Don't Panic exkluzív zárt Facebook csoport

  Az exkluzív Facebook ügyfél csoportban mi is és a többi LAB tag is segít; ellátunk tanácsokkal, válaszokkal és véleményekkel. Olyan közösség része leszel, ahol mindenkinek ugyanaz a célja! Pár percen belül választ kapsz minden angoltanulással kapcsolatos kérdésedre és problémádra! Már önmagában ez a csoporttagság is iszonyúan értékes – hányszor volt már olyan, hogy megakadtál egy feladattal, mert nem tudtál senkitől kérdezni?!

  Mostantól egyszer s mindenkorra biztosítjuk neked, hogy ne kerülj többé ilyen helyzetbe 🙂

Mikor való Neked a Don't Panic LAB programunk?

» Akkor való neked a Don't Panic LAB, ha eleged van már abból, hogy évekig sehova nem jutottál az angollal, és több a leves, mint a hús...

» Ha szeretnél időt, energiát és pénzt spórolni az angoltanulásod során...

» Ha szeretnél egy olyan közösség tagja lenni, ahol közös a cél!

» Ha szeretnéd, hogy valaki lépésről lépésre megmutassa neked azt, hogy hogyan kell angolt tanulni...

A Don't Panic LAB abban segít Neked, hogy rövidebb idő alatt, sokkal hatékonyabban és 5x gyorsabban elérd az angollal azt a célod, amit már régóta megérdemelsz!

Megnézem, hogy mennyibe kerül!

A megrendelés menete

 1. Lentebb kattints az előfizetésre, majd töltsd ki a következő oldalon az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki biztonságos bankkártyás fizetéssel a tananyagod.
 3. Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni,  illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.
 4. A rendszerünk a 30. napon automatikusan levonja a Don’t Panic LAB tandíjad (6.990 Ft). Amíg van LAB előfizetésed, addig Te korlátlanul használhatod a LAB tananyagokat, a frissítéseket, Facebook csoportot, és nézheted a heti Facebook élő adásokat.

 

 AZ ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK NÁLUNK.

Mi is utáljuk a spamet.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.   PCI DSS tanúsítványunk

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

                                                

30 napos garancia BOOM!

100% GARANCIA MENJ BIZTOSRA

A programra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha 30 napon belül írsz nekem egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra, akkor a teljes összeget visszautalom neked 8 munkanapon belül. Felvállalom én a kockázatot, hisz biztos vagyok abban, hogy ez a program neked való és eredményeket tudsz vele elérni. Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mi történik, ha előfizetek a Don't Panic LAB-re?

Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról. A rendszerünk a 30. napon automatikusan levonja a Don’t Panic LAB tandíjad (6.990 Ft). Amíg van LAB előfizetésed, addig Te korlátlanul használhatod a LAB tananyagokat és a Facebook csoportot.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen.

A bankkártyás fizetést azért vezettük be, hogy megkönnyítse a vásárlásod és a mi munkánk is. Hisz ha nem kell a befizetések és tananyag hozzáférések kezelésére külön munkatársat foglalkoztatnunk, akkor Te a tandíjad kifizetése után egyrészt azonnal hozzáférsz a tananyagodhoz (régen ez napokba telt), másrészt a tanfolyamaink árát is alacsonyan tudjuk tartani. Ráadásul a bankkártyával történő online fizetéssel semmilyen költséged nem keletkezik!
Nálunk maximális biztonsággal és nyugalommal vásárolhatsz bankkártyával!
Először is nem adathalászok, bankkártyacsalók, hanem angoltanárok vagyunk. Mi is sokat vásárolunk külföldről a fejlődésünket segítő online tananyagokat, és mindig utánanézünk, hogy kinek és mire adjuk ki a pénzünket, adatainkat. Ezért mi is ezeket a 100%-ban megbízható rendszereket használjuk már 3 éve több, mint 6000 ügyfelünk megelégedésére.
A bankkártyás fizetéseket az oldalunkon a Braintree menedzseli, amely a Paypal cége, és ez már önmagában is biztosít téged, hogy véletlenül se kerüljenek illetéktelen kezekbe az adataid. Nem a mi weboldalunkon tároljuk a kártyaadataidat, hanem a Braintree, amely egy teljesen védett banki átutalási terület.
A maximális biztonság mellett saját garanciánkat is adjuk nevünkhöz, hogy még csak a véletlenek közjátéka se tudjon megviccelni téged soha. A mai banki biztonsági rendszereknek köszönhetően a bankod rendszerén keresztül is vissza tudod hívni azokat a tranzakciókat, amiket NEM te hagytál jóvá.
Amennyiben ezek sem győztek meg, akkor tudnod kell, hogy megfelelünk az amerikai PCI DSS szabványnak, és ennek alapján elfogadhatunk MasterCard, Visa, Visa Electron, Amex, Maestro és egyéb kártyákat is.

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.    PCI DSS tanúsítványunk

 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Hívj minket hétfőtől péntekig 9 és 6 között: 0630 284 65 79

Vagy keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

Külföldről rendelhetek?

Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.

Mikor kapok hozzáférést a tananyagomhoz?

Azonnal. Fizetés után be is kerülsz automatikusan a tananyagodhoz, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.

Meddig él a tananyagom?

Amíg van LAB előfizetésed, addig Te korlátlanul használhatod a LAB tananyagokat és frissítéseket, Facebook csoportot, és nézheted a heti Facebook élő adásokat. A rendszerünk a 30. napon automatikusan levonja a Don’t Panic LAB tandíjad (6.990 Ft).

Hogyan tudom lemondani az előfizetésem, ha már nincs szükségem a LAB-re?

Ilyen esetben írj az ügyfélszolgálatunknak egy emailt az info@dontpanicangol.com email címre (fontos, hogy írásban történjen a lemondás, legyen írásos nyoma), és mi már aznap leállítjuk az előfizetésed, így a rendszerünk a következő havi előfizetést már nem fogja vonni a kártyádról. Ezzel együtt megszűnik a LAB tagságod annak minden tananyagával, hozzáférésével és előnyével.

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljátok a Don't Panic LAB-et?

Absolutely! 🙂

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

A 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia a megrendelés leadásakor kezdődik. Innentől számítva 30 napig, írásbeli indoklással, amennyiben nem voltál elégedett a termék(ek)kel, élhetsz a pénzvisszafizetési garanciáddal a info@dontpanicangol.com e-mail címen, mi pedig a termék(ek) teljes árát visszatérítjük 8 munkanapon belül.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Mi ez a Don't Panic LAB Facebook Ügyfélcsoport?

Az exkluzív Facebook ügyfélcsoportban mi is és a többi LAB tag is segít; ellátunk tanácsokkal, válaszokkal és véleményekkel. Olyan közösség része leszel, ahol mindenkinek ugyanaz a célja! Folyamatosan fenntartjuk az érdeklődésed és motivációd!

Igen, szeretnék tagja lenni a Don't Panic LAB-nek!

Don't Panic LAB tagság
6.990 Ft
havi díj

» teljes hozzáférés a Don’t Panic LAB összes kivitelezési tervéhez; ez jelenleg 30+ kivitelezési tervet jelent

» hozzáférés a LAB tananyagokhoz

» exkluzív Facebook tagság az ügyfélcsoportunkban

Csatlakozom!

Mit mondanak azok, akik már a Don't Panic LAB-et használják?

Iszonyatosan jónak találom, hogy minden készség itt van egy helyen. Számomra ez a leghasznosabb, mert fel vagyok iratkozva youtube csatornákra, kapok hírleveleket mindenféle témakörben, amelyek ha éppen nem foglalkoztatnak, a süllyesztőben tűnnek el örökre. Itt mindig meg fogom találni, amire szükségem van, nem kell belekotornom az internet bugyrába, mert annak úgy is az a vége, hogy vicces videókat nézek angolul. Most már értem, hogy miért katalizátor a jelszó, tényleg ledobja a felesleget az eddigi módszereimről.

Csúcsszuper a Lab!!! Nem bírtam ellenállni és mindenegyikből kellett hallgatnom egy kicsit! Nagyon hasznosak az anyagok, az összes!!! Külön kiemelném a grammar részt. Brigi nagyon jól elmagyarázza az anyagot és ultrahasznos!!! Megértettem, most először a present perfectet! Gratulálok a munkátokhoz! És köszi a hatalmas kedvezményt!

Nem bírtam ellenállni neki tegnap este, féltetoltam a tankönyvet és belevetettem magam a LAB-be! Én is a tervezés, motivációval kezdtem, de belenéztem a többibe is. Mindent látni akartam egyszerre, de le kell nyugodnom, hogy alaposabban elmélyedjek egy-egy részben. Szuper anyagot raktatok össze! És köszönjük a hatalmas kedvezményt is!

A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal kockázatmentes döntést hozhatsz!

Don't Panic LAB tagság
6.990 Ft
havi díj

» teljes hozzáférés a Don’t Panic LAB összes kivitelezési tervéhez; ez jelenleg 30+ kivitelezési tervet jelent

» hozzáférés a LAB tananyagokhoz

» exkluzív Facebook tagság az ügyfélcsoportunkban

Csatlakozom!