DPA Hybrid Angoltanfolyam - JELENTKEZÉS NYITVA!

A DPA Hybrid Angoltanfolyam az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul. Szuper választás, ha nyelviskolai angolóráidat szeretnéd kiegészíteni, és ezáltal fénysebességre kapcsolni az angoltanulásban!

Érdekelnek a részletek!

MI IS PONTOSAN EZ A DPA HYBRID ANGOLTANFOLYAM?

Nem tudom, hogy pontosan Te miért vagy itt, de van pár ötletem.

Lehet azért vagy itt, mert kell Neked valaki, aki mindig ott áll melletted, fogja a kezded és utat mutat az angoltanulás útvesztőjében?

Esetleg azért vagy itt, mert rettegsz tőle és kerülöd az angol nyelven történő beszélgetéseket?

Vagy volt már problémád abból, hogy félreértik azt, amit mondani szeretnél angolul?

Talán azért vagy itt, mert frusztrál, hogy nem a képzettségednek megfelelő állásod van, csak azért, mert nem tudsz olyan szinten angolul kommunikálni, mint ahogy azt elvárnák?

Vagy csak szeretnél jobb lehetőségekhez jutni az életben, esetleg feljebb kerülni a ranglétrán?

Észrevetted már Te is, hogy azok az emberek a legsikeresebbek és azok jutnak jóval gyorsabban előre az életben, akik folyékony és magabiztos az angol nyelvtudásuk?

Nem tudom, hogy Neked mi a célod az angol nyelvvel, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon sok, idáig zárt kapu megnyílik előtted, amik sokkal jobb munkalehetőséghez, több új baráthoz, és önbizalomhoz vezet. A szavaid valóban a sajátjaid lesznek, úgy ahogy azt valóban gondolod, nem pedig úgy, ahogy éppen csak ki tudod magad fejezni angolul. Megismernek az emberek, új barátokra tehetsz szert, és nem leszel magányos. Mikor már a saját leveleidet, bankszámládat, állásinterjúdat, lakásbérlésedet, mindenféle ügyes bajos problémádat magadnak tudod megoldani, akkor majd úgy fogod érezni, hogy igen, ez megérte.

Tehát a kérdés az, hogy hogyan alkalmazod ezt a módszert, hogy felpörgesd az angol tudásod?

Lassú verzió – magadtól próbálod hosszú éveken keresztül önállóan, segítség nélkül megtanulni mindezt, miközben az egész frusztrál, hogy nem tudsz még beszélni, sokszor rossz irányba haladva, rossz módszerekkel, rossz forrásanyagokkal és kedvedet szegő kudarcokkal.

Vagy a gyors és biztos verzió az, hogy aktív hallgatója leszel a DPA Hybrid Angoltanfolyamnak.

És ez az, amiről ez az egész program szól.

NÉZZ BELE ITT A DPA HYBRID ANGOLTANFOLYAMBA!

 

Ismerj meg minket! Miben hisz a Don’t Panic Angol csapata?

Nézd meg, hogy mit és hogy fogsz tanulni a DPA Hybrid Angoltanfolyamán!
Nincs több káosz, reménytelenség és csalódottság. Csak színtiszta motiváció és sikerélmény.
A részleteket itt lentebb találod!

 

Mire számíthatsz pontosan a DPA Hybrid Angoltanfolyamon?

Module1
JELENTKEZÉS NYITVA!

 « 6 különböző nyelvi szint közül választhatsz. A DPA Hybrid Angoltanfolyam tananyagokhoz örök hozzáférést biztosítunk számodra. »

» Teljesen kezdőtől felsőfokig. Egy online “nyomkodós”, minden készségre kitérő szintfelmérővel fogjuk belőni a szinted. Lentebb fogod találni a szinted, amit már ismersz – hiszen a DPA Nyelviskolában is erre a szintre jársz.

Module2
Vas Timi lesz a virtuális angoltanárod!

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat, ahol személyesen Vas Timi lesz majd a virtuális angoltanárod. Non-stop elérhető oktató videók és tananyagok, hogy bármikor bárhonnan elérd a programot. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlünk. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. 

» Kapsz könyveket is a programhoz. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek, melyeket a DPA Nyelviskolában vehetsz át, teljesen ingyenesen.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Module3
A saját igényeidnek megfelelően alakíthatod az angoltanulást

» Online, bárhonnan tudsz velünk tanulni (igen, külföldről is), és saját igényeidnek megfelelően alakíthatod a tanulást.

» Online, kötetlen és megkapsz minden törődést tőlünk.

» Folyamatos kapcsolatot tartasz a tanároddal.

» Opcionális tesztekkel is mérni fogjuk a haladásod, amiről interaktív videós kiértékelést is kapni fogsz.

» Minden készségedet fejleszti fogjuk: beszédkészséged, szókincsed, olvasott és hallott szövegértésed, kiejtésed, írott szövegalkotásod, minden oldalról megtámogatunk téged. 

» Külön DPA angoltanulók Facebook csoport, ahol napi rendszerességgel jelen vagyunk és motiválunk.

Module4
Tanári támogatás

» Tanári e-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

EZEK A BÓNUSZ AJÁNDÉKOK IS RÁD VÁRNAK!

 • #1
  Szótanuló program és a tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 6.990 Ft)

  A DPA Hybrid Angoltanfolyamhoz tartozó szókincset az online szótanuló applikációval és az ahhoz tartozó online szótanuló kártyacsomagokkal, valamint a hozzájuk tartozó letölthető hanganyaggal még gyorsabban és könnyebben tudod majd elsajátítani.

  Ráadásul az okostelefonodon mindezt magaddal viszed, és a holtidődben tudsz gyakorolni vele.

 • #2
  Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

  A DPA Hybrid Angoltanfolyamhoz készítettünk Neked egy több száz mondatos mondattárat, ahol olyan komplett angol mondatokat készítettünk el és fordítottunk le magyarra, amit a való életben rengetegszer fogsz használni és hallani. Ehhez is kapni fogsz letölthető hanganyagokat, hogy bárhol tudd őket gyakorolni.

Kinek való a DPA Hybrid Angoltanfolyam?

» A DPA Hybrid Angoltanfolyam az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul.

Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy minden angolórára készülj.

Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.

Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, hogy teszel a jobb angoltudásért anélkül, hogy még több pénzt kidobnál az ablakon.

Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló és segítőkész angoltanulói közösségnek.

A DPA Hybrid Angoltanfolyam az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angoltanfolyam, amelyet önálló tanulásra terveztünk, mégis sikeresen lépésről lépésre tanít meg Téged angolul.

Megnézem a tandíjat!

A DPA HYBRID ANGOLTANFOLYAM jelentkezés menete

 

 1. A következő oldalon le tudod foglalni a helyed a DPA Hybrid Angoltanfolyamra, és ki tudod fizetni a tandíjad, valamint megkapsz minden fontos infót a fizetéssel és a postázással kapcsolatban.
 2. A tanfolyam kiválasztásánál kérlek fokozottan ügyelj arra, hogy a helyes szintet válaszd ki – ezzel kapcsolatban tudsz segítséget kérni a tanárodtól. Például ha Pre-Intermediate szintre jársz a Don’t Panic Nyelviskolában, ezt a szintű Hybrid angoltanfolyamot vásárold meg.
 3. Amint beérkezett a megrendelésed, automatikusan hozzáférsz a választott szintedhez, és akár 2 percen belül el is kezdheted a gyakorlást, hogy a következő angolórádon már hatalmas sikerélményed legyen!
 4. Ha bármilyen kérdésed van, bátran írj e-mailt az info@dontpanicnyelviskola.com email címre és segítünk mindenben.

14 napos 100%-os garancia
14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük a tandíjad és Neked nem került semmibe. A döntés a Tied, a felelősség a miénk.

A 100%-os pénzvisszafizetési garancia egyetlen feltétele az, hogy valóban használd a tananyagot és foglalkozz az angollal, és ne úgy mondd azt, hogy nem tetszik, hogy soha meg sem nézted. Ezért a garancia érvényesítéséhez arra van szükség, hogy:

» az online e-oktatóterembe legalább háromszor lépj be és használd a tananyagokat

» vedd fel a tanároddal a kapcsolatot, és legalább 5 darab javítást (ami lehet teszt, fogalmazás vagy feladatmegoldás, de az 5 darabból legalább egy tesztnek kell lennie minimum 80%-os eredménnyel), plusz egy kérdéscsomagot küldj be neki, hogy lássuk valóban használod a DPA Hybrid Angoltanfolyamot.

MÉG TÖBB VÉLEMÉNYÉRT KLIKK IDE!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mi alapján haladunk?

» A Hybrid angoltanfolyam tankönyv alapján halad, melyet ajándékba kapsz meg tőlünk. Mindazokat a technikaibb részleteit vesszük át az angolóráknak, amelyek a beszédközpontú tanítási elvek miatt a tanteremben kevesebb hangsúlyt kapnak. Hiszen ahhoz, hogy otthon átnézd a nyelvtani szabályokat, elég vagy egyedül – beszélgetni viszont már kevésbé izgalmas és eredményes társak nélkül.

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat, ahol személyesen Vas Timi lesz majd a virtuális angoltanárod. Non-stop elérhető oktató videók és tananyagok, hogy bármikor bárhonnan elérd a programot. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlünk. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. 

» Kapsz könyveket is a programhoz. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Külföldről rendelhetek?

» Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.

Meddig élnek a tananyagaim?

» Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is hozzá fogsz férni.

Milyen formában tartok kapcsolatot a tanárommal?

» Tanári e-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

» A DPA Nyelviskolában bármelyik tanárunk nagyon szívesen segít neked, és az oktatásszervezőkhöz is fordulhatsz a kérdéseiddel.

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?
14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük a tanfolyam tandíját és Neked nem került semmibe. A döntés a Tied, a felelősség a miénk.

A 100%-os pénzvisszafizetési garancia egyetlen feltétele az, hogy valóban használd a tananyagot és foglalkozz az angollal, és ne úgy mondd azt, hogy nem tetszik, hogy soha meg sem nézted. Ezért a garancia érvényesítéséhez arra van szükség, hogy:

» az online e-oktatóterembe legalább háromszor lépj be és használd a tananyagokat

» vedd fel a tanároddal a kapcsolatot, és legalább 5 darab javítást (ami lehet teszt, fogalmazás vagy feladatmegoldás, de az 5 darabból legalább egy tesztnek kell lennie minimum 80%-os eredménnyel), plusz egy kérdéscsomagot küldj be neki, hogy lássuk valóban használod a DPA Hybrid Angoltanfolyamot.

Ha ezek után mégis élni szeretnél a garanciával, és eleget tettél a fenti feltételeknek, írnod kell egy emailt az info@dontpanicnyelviskola.com email címre, és ennek az emailnek tartalmaznia kell a vásárláskor megadott teljes nevedet, hogy melyik nyelvi szintet választottad, hogy milyen email címről vásároltál, és egy pár soros indoklást ami miatt a garanciát érvényesíteni szeretnéd. Ezután 3 munkanapon belül elbíráljuk a kérelmed, és ha a fenti feltételeknek eleget tettél, visszatérítjuk a Hybrid Online Angoltanfolyam teljes árát.

Milyen technikai felszereltség és internet kell az órákhoz?

» Egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged és egy stabli internetkapcsolatra, ugyanis a tanfolyam online.

Melyik szintet kell választanom?

» Érdemes azt a szintet választanod, amelyikre a DPA Nyelviskolában éppen jársz.

» Azonban ha már készülsz a szintlépésre – erről a tanároddal tudsz konzultálni – lehet, hogy érdemesebb a következő szintet választanod, és kicsit előre dolgoznod.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Maradt még kérdésed?

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicnyelviskola.com e-mail címre és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

Igen, szeretnék jelentkezni a DPA Hybrid Angoltanfolyamra!

DPA Hybrid Angoltanfolyam
29.990 Ft
egyszeri díj

» DPA Hybrid Angoltanfolyam az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás

» zárt Facebook csoport

» 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» szótanuló program és a tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 6.990 Ft)

» mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

JELENTKEZZ a megfelelő szintre kattintva:

ELEMENTARY

PRE-INTERMEDIATE

INTERMEDIATE

UPPER-INTERMEDIATE (B2)

ADVANCED (C1)

Kiválasztom fentebb a szintemet!

Mit mondanak azok, akik már a DPA HYBRID ANGOLTANFOLYAMMAL tanulnak?

Közel 10 éve kezdtem bele a nagy maratoni angol tanulásomba. Kezdtem 10 fős csoportban, ami a város másik végén volt, körülbelül 1,5 órás utazás. Két gyerek mellett, munka után... egy évig bírtam. Szerintem hős voltam! :) Próbáltam autodidakta módon, de rájöttem, hogy nekem kell, hogy "fogják a kezemet", és vezessenek. Később Angliában, angolul próbáltam tanulni, de egy idő után ismét az utazás és a nem megfelelő szintű, oktatás vette el a kedvemet. Nyugodtan mondhatom, hogy a nulláról kezdtem angolul tanulni mikor csatlakoztam a Hybridhez. Azért választottam a Don't Panic Hybridet , mert pont nekem való! :) Magasan képzett, felkészült, lelkes, motiváló és motivált tanárok. Az első sikerélményem, hogy útbaigazítást tudtam adni angolul. Már azon meglepődtem, hogy egyáltalán értem, amit mondanak..:) Szuper jó érzés volt!! :) Imádom a jól felépített „életszagú” tananyagot. Minden új részhez sok feladat van, ezáltal jobban begyakorolhatóak és megérthetőek. Minden lecke nagyon élvezetes és jól egymásra épülő! Ami számomra hihetetlen és sehol máshol nem tapasztaltam még, hogy örömmel ülök le tanulni, sőt alig várom, minden nap, hogy végre hozzájussak a napi angol "adagomhoz". :) Nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm a rengeteg segítséget és támogatást, amit kapok mind emberileg, mind az angoltudásom megszerzése érdekében.

Én azért választottam a Don't Panic Hybridet, mert szerettem volna végre megtanulni angolul. Nagyon sok angol tanárt kipròbáltam már, de valahogy senkinél nem éreztem azt, hogy fejlődnék. Például a legutolsó angol tanárral minden órán szövegeket hallgattunk. Nagyon unalmas volt és már az óra kezdete előtt azon aggódtam, hogy mikor fog megszólni azért, hogy nem értek valamit. A Hybridnél nem érzem ezt, minden "óra" változatos és érthetőek a magyarázatok. Továbbá kényelmes, akár ágyban fekve is tanulhatok, nem kell buszozni a tanárhoz és annyit tanulok egyszerre amennyi jól esik vagy éppen időm van rá. Többnyire ezekért a dolgokért választottam a Hybridet.
Számomra a nyelvtan a legnagyobb mumus, de a Hybriddel úgy érzem minden megvilágusul. Rengeteg új szót és kifejzést tanulok. Nagyon szeretem, hogy olvasás és írás fejlesztés is van a tananyagban. Nagyon jól ki van találva.
A minap azon vettem észre magam, hogy a munkahelyen helyesen használtam a nyelvtant. Meglepődtem, mert általában azon agyalok, hogy már megint rosszul mondtam valamit. Az új szavakat is használom.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hybridet! Nagyon megéri belevágni! :)

Köszönöm neked, hogy a pozitív személyiségeddel önbizalmat adtál és mostmár én is elmondthatom, hogy meg fogok tanulni jól angolul.

Mielőtt jelentkeztem a Don't Panic Hybrid tanfolyamra, részt vettem néhány ingyenes online tréningeden,ami nagyon tanulságos volt számomra.Már akkor biztos voltam benne,hogy szeretnék veled tanulni,és ekkor jött a ,,Hybrid,,.Akkor csak azt tudtam,hogy ez egy nagy lehetőség számomra,amit nem szabad kihagyni,abban már nem voltam annyira biztos,hogy elég elszánt vagyok ahhoz,hogy végig csináljam.3 hónap,az nagyon hosszú idő,de már az első hónap után is csak azt tudom mondani,hogy jól döntöttem.Úgy érzem már eddig is nagyon sokat tanultam és ez csak jobb lehet.Azóta meg merek szólalni angolul és már nagyon sok pozitiv visszajelzést kapok,ami nagyon jó érzés.Most már mindennap tanulok és nem azért mert kötelező,hanem azért mert fontos részévé vált az életemnek,és ezt a Don't Panic Hybridnek köszönhetem,és Neked Vas Timi.

A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal kockázatmentes döntést hozhatsz!

DPA Hybrid Angoltanfolyam
29.990 Ft
egyszeri díj

» DPA Hybrid Angoltanfolyam az általad választott szinten, ahol személyesen Vas Timi lesz a Te saját virtuális angoltanárod

» online, korlátlan és kötetlen angol nyelvtanfolyam

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» modern, magazinszerű könyvek

» tanári email támogatás

» zárt Facebook csoport

» 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia

» szótanuló program és a tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 6.990 Ft)

» mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 7.490 Ft)

JELENTKEZZ a megfelelő szintre kattintva:

ELEMENTARY

PRE-INTERMEDIATE

INTERMEDIATE

UPPER-INTERMEDIATE (B2)

ADVANCED (C1)

Kiválasztom fentebb a szintemet!