SKYPE-OS ANGOL BESZÉDÓRÁK RÁD SZABVA

DUMASULI - Az ország legrugalmasabb, online angol beszédközpontú nyelvtanfolyama, ahol Te írod az órarended.

Igen, érdekelnek a részletek.

Ez a jövő! Csatlakozol hozzánk vagy maradsz a steril, magyaros angolóráknál?

Már tudod azt is, hogy miért nem fog az angol beszéded fejlődni egy steril környezetben, és hogy az angol beszédfejlesztés egy túlmisztifikált dolog. Szinte minden angoltanuló úgy gondolja, hogy azok az emberek, akik angolul folyékonyan kommunikálnak zsenik! Pedig hidd el, ez csak és kizárólag gyakorlás és a megfelelő módszerek megtalálásának kérdése.

A Don’t Panic Angol DumaSuliban megmutatjuk és megtanítjuk Neked, hogy hogyan fejleszd rohamosan az angol beszéded, hogy gátlások nélkül magabiztosan és folyékonyan kommunikálhass angolul.

Neked is eleged van abból, hogy a nyelvórákon nyelvtani teszteket töltögetsz ki, de az angol beszédet és kommunikációt egyáltalán nem fejlesztitek? Én személy szerint rosszul vagyok ettől…

 

Tudtad, hogy…?

… a Dumasulival többet spórolsz, mint egy átlagos nyelvtanfolyam esetében?

Néhány órája fogtam magam és telefonon utánajártam jó pár nagy magyarországi nyelviskolahálózat angoltanfolyamának, és volt, aki ajánlott kedvezőbb árat olyan hazugságokkal körítve, hogy azt már előre borítékolom, amit ígérnek, azt dupla annyi idő alatt sem lehet betartani.

Így az elsőre kedvezőnek tűnő árú tanfolyam inkább a duplájára fog kijönni. Ha a végösszeg még annyira nem is elborzasztó, de az, hogy kétszer annyi ideig fog tartani, mint amit mondanak, az már valóban kicseszés veled.

Csak hogy számszerűsítsünk: azt ígérik, hogy Te újrakezdő szinttől a középfokig 300 óra alatt 162.000 forintból eljutsz majd a középfokig 3 hónap alatt napi 5 órában (kinek van erre ideje?), ráadásul mindezt 8-20 fős csoportokban.

Ez egyszerűen teljes lehetetlenség, és felelőtlenség ilyet kijelenteni. Szerintem ezzel az a céluk, hogy odacsalogatnak a kedvező feltételekkel, gyors haladással, kevés pénzért, aztán a végén, amikor számon kéred őket meg széttárják a karjukat, hogy “hááát, ez csak rajtad múlt…”

Mikor rákérdeztem, hogy mennyi figyelmet fordítanak a beszédre, azt a választ kaptam, hogy 30% beszéd és 70% nyelvtan alkotja az órákat. Ugye Neked nem erre van szükséged? Te 100% beszédet szeretnél!

 

Mindezt megfejelik még egy nagyon kötött órarenddel és fix indulási dátumokkal, és ha Te ne adj isten beteg vagy vagy nyaralni mész, akkor is ugyanúgy haladnak a tananyaggal és elvesztesz jó néhány órát. És azért 3 hónap alatt biztosan jó pár ilyen lesz… Összességében dupla pénzért, dupla annyi időt fogsz eltölteni; vagyis legalább 324.000 forintot hagysz az asztalon 6 hónap alatt. És akkor még nem beszéltünk az utazási költségről, parkolásról és könyvekről, amik havi szinten legalább plusz 5-10.000 forintot jelentenek. Vagyis a fenti számokkal kalkulálva ez fél évre 384.000 forintot jelent.

 

A példa kedvéért ehhez képest nálunk a korlátlan bérlettípussal fél év alatt akár:

600 órányi beszédórán tudsz részt venni 300.000 forintért (máris spóroltál 84.000 forintot),
4-6 fős csoportokban,
a saját időbeosztásod szerint,
a beszédórád bármikor visszanézheted (egy hagyományos nyelviskolánál erre nincs lehetőséged),
otthonról kényelmesen
és erre még 30 napos 100%-os menj biztosra pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

A korlátlan bérlettípuson kívül még 2 másik bérlettípusból tudsz választani.

Itt mi alkalmazkodunk hozzád és nem fordítva!

 

Ennek a diákközpontú angol beszédfejlesztő rendszernek a legnagyobb előnye az, hogy nem egy steril környezetben fejleszted az angol beszéded, hanem úgy, ahogy a való életben is történik. Minden alkalommal más és más hozzád hasonló, de azonos célt kitűző angoltanulókkal pörgetitek fel a beszéded egy olyan beszédóra keretein belül kis létszámú (4-6 fős) csoportokban, ahol egy magasan kvalifikált, külföldi tapasztalattal rendelkező angoltanár egy rendkívül pontosan és precízen felépített stratégia és menetrend mentén csak és kizárólag angolul tartja az órát, ami aztán visszanézhető a résztvevők számára, így később össze tudod hasonlítani a videók alapján a jelenlegi tudásod a korábbival. Ha valamiben pedig nem voltál biztos vagy szeretnéd megismételni az órát, akkor annyiszor visszahallgathatod ahányszor kedved tartja.

2017. októberétől hatalmas lehetőséget hozunk el számodra, hisz a Dumasuli megnyitja kapuját Európa több országában is, és ezáltal rengeteg nem magyar anyanyelvű diákkal fejlesztheted az angol beszéded. Ez nemcsak az angolod fogja fejleszteni, hanem külföldi barátokra, kapcsolatokra vagy akár üzleti partnerekre tehetsz szert.

 

Mivel a mai rohanó világban az időd a legértékesebb, ezért a fentebb említett rendszert úgy dolgoztuk ki és formáltuk meg, hogy könnyedén beilleszthető legyen bárkinek a napjába; mindössze 60 perc, nincs kötelező házifeladat, nem kell előre felkészülni, és rugalmasan össze tudod állítani magadnak az órarended időbeosztásodnak és érdeklődési körödnek megfelelően. A programokat direkt elfoglalt, dolgozó felnőttekeknek állítottuk össze. Ez azt jelenti, hogy nincsenek fix időpontú tanfolyamok, nincs fix dátumú kezdés. Te akár már másnap elkezdheted felpörgetni az angol beszéded a legideálisabb környezetben!

 

Ennek a beszédfejlesztő rendszernek a másik fontos alappillére a magasan képzett, több éves külföldi tapasztalattal rendelkező angoltanárok, akiket a Don’t Panic Angol képez ki a beszédfejlesztő kurzusok megtartására, és akik a Don’t Panic módszereivel és tanmenetével angolul oktatják a diákokat.

A hab a tortán az az, hogy mindezt Skype-on keresztül, az otthonod kényelméből teheted meg; az utazásod, parkolásod nem kerül sem idődbe, sem pénzedbe. Sőt badarság is lenne egy vagy még ennél is több órát utaznod csak azért, hogy 1 órában fejleszd a beszéded! Miért szúrnál ki magaddal ennyire, nem?

Ráadásul itt még drága tankönyvekre sem lesz szükséged! Ha pedig külföldön élsz, akkor is lehetőséged legyen megfizethető árakon eljutni a folyékony angol beszédig, mert első kézből tudom, hogy az itthoni óradíjaknak legalább duplájába kerülnek a kinti angolórák.

 

Mindamellett kényelmes és biztonságos fizetési rendszerek kerültek kialakításra, hogy egy kattintással bankkártyával tudd rendezni a tandíjad; nem kell értékes perceket töltened az átutalással vagy ne adj isten a postára rohangálással.

Az órafoglalásnál sem kell bajlódnod; egy nagyon könnyen kezelhető, felhasználóbarát foglalási rendszerben 0-24 órában magadnak tudod beütemezni illetve lemondani a beszédóráidat.

Ráadásul a tandíjaknál egy olyan vadiúj havi csomagot vezettünk be ezúttal, ami korlátlan óraszámban biztosítja a Te beszéded fejlesztését. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű órán gyakorolhatod az angol beszéded. Tudod, mint a fitness termekben a korlátlan bérlet; jössz amennyit akarsz. 🙂

 

A Don’t Panic Angolnál szeretnénk, ha minél több valós szituációval és emberrel találkoznál és kommunikálnál, hisz így fogsz egyre kevésbé rágörcsölni az idegenek előtt angol nyelven való kommunikációra, amíg egy teljesen új szituáció már nem fog zavarba hozni és a kisujjadból kizárod.

A választás a Tied.Ha csatlakozol a DumaSulihoz 15.000 forint értékben a következő három bónusz közül szabadon választhatsz!

 • #1
  Utazz Angolul Világutazó Csomag
  • Utazz Angolul! 46 oldalas e-book, 639 kifejezéssel és komplett mondattal – letölthető és kinyomtatható
  • Letölthető és kinyomtatható szókártyák
  • Letölthető hanganyagok 153 percben, mp3 formátumban 
  • Interaktív kvízek a mondatok és kifejezések elsajátításához

 • #2
  Monostori Timi - Önbizalomtréning: Megszólalok Angolul

  KÉSZEN ÁLLSZ A TÖBBIRE? Önbizalom tréning a felszabadult beszélgetésekért.

   

 • #3
  Turbó Angol Mondattár

  1727 darab a való életben használt angol mondatot tartalmazó interaktív, kvízes angol mondattár

 • #4
  Facebook Zárt Ügyfélcsoport Örök Tagság (Az általad választott bónuszon felül automatikusan jár!)

  Tagja leszel a Facebook Zárt csoportunknak is, ahol közel 3000 diák segíti és támogatja egymás nyelvtudását, és itt biztosan találsz majd magadnak beszélgető partnereket is. A csoportban találkozhatsz velem, és az angoltanáraink minden kérdésedre válaszolnak és segítenek Neked. Ez nem csak egy szimpla csoport; folyamatos motivációt és megerősítést kapsz tőlünk és a csoporttagoktól is, ami elengedhetetlen feltétele a nyelvtanulásnak. Ráadásul visszatért a Don’t Panic TV is, amit csak az ügyfeleink számára teszünk elérhetővé heti rendszerességgel. Hallgatóink szerint ez a legértékesebb bónusz, ami a tanfolyamaink mellé jár.

Mikor való Neked a DumaSuli?

» Akkor való neked a DumaSuli, ha az angol beszéded és kommunikációd szeretnéd gyorsan és könnyedén fejleszteni vagy szinten tartani.

» Ha félsz, RETTEGSZ attól, ha angolul kell beszélj, mert azt vallod, hogy addig
nem fogsz megszólalni angolul, amíg nem beszélsz tökéletesen.

» Ha nem a magyaros, steril környezetű angolórákra vágysz.

» Ha szeretnél magabiztos lenni, amikor angolul kell megszólalni és szeretnél brillírozni mások előtt.

» Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy eljárj nyelvtanfolyamra vagy nyelvtanárhoz, és ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.

» Ha szeretnél végre megérteni másokat, és szeretnéd, ha mások is megértenének Téged.

» Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, 
hogy teszel a jobb angoltudásért anélkül, hogy még több pénzt kidobnál az ablakon. 
VAGY ... 

» Ha cikinek érzed és félsz, hogy megszólnak az akcentusod miatt.VAGY....

» Ha túl sokat agyalsz, miközben beszélsz és ez lassítja a folyékonya angol
beszéded. VAGY...

» Ha inkább már nem is akarsz megszólalni, mert attól tartasz, hogy úgy sem
érted, amit a másik mond. VAGY...

» Ha úgy gondolod, hogy alacsonyabb szinten vagy angolból és Neked még
nem fontos a beszéd.
(Ez a legnagyobb tévhit. BUMMM, így robbantottam ezt szét a három
részes videós tréningen, emlékszel?) VAGY...

» Ha egyedül nem tudod gyakorolni az angolt. VAGY...

» Ha azt hiszed, hogy soha sem fogsz megtanulni angolul és folyékonyan
és magabiztosan beszélni angolul... 

Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, hogy teszel az angol beszédedért, ahelyett hogy még több pénzt kidobnál az ablakon.

Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy eljárj nyelvtanfolyamra vagy nyelvtanárhoz.

Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és nem idegenkedsz az online tanulástól.

Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló és segítőkész angoltanulói közösségnek.

A DumaSuli a Te tanfolyamod, ha sokkal gyorsabban és hatékonyabban fejleszteni akarod az angol beszédkészséged és kommunikációd!

Megnézem a csomagokat!

Csomagok és a megrendelés menete

 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, kattints rá, majd töltsd ki a következő oldalon
  az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki biztonságos bankkártyás fizetéssel a tandíjad.
 3. Fizetés után azonnal küldünk minden információt a vásárláskor megadott e-mail címedre! Ez a lépés nagyon fontos! Kérünk, NE hagyd majd ki!
 4. Szintén ebben az e-mailben megkapod a minden fontos információt tartalmazó hallgatói kézikönyvet, és le tudod foglalni az időpontod az orientációs konzultációra, ahol egy 20 perces, egyéni Skype-os konzultáció keretein belül mindent elmondunk a Dumasulival kapcsolatban és véglegesítjük a szinted, valamint megbeszéljük, hogy mi a célod, milyen időpontok számodra a legmegfelelőbbek és minden kérdésedre válaszolunk. Már az orientáció előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.
 5. Az orientáció után beregisztrálunk a hallgatói adatbázisunkba, ahol látni fogod majd az órarended és már foglalhatod is az első órád. Felveszünk a zárt Facebook ügyfélcsoportunkba is, utána pedig belecsapunk a beszéded fejlesztésébe. Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-18 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.
 6. A biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetési rendszerünk 30 naponta automatikusan fogja vonni a tandíjad, így ezzel már nem kell foglalkoznod. Ha váltani szeretnél vagy esetleg úgy döntesz, hogy nem járnál tovább a Dumasuliba (amit nagyon sajnálnánk), akkor írj vagy hívd az ügyfélszolgálatot és leállítjuk a fizetésed.

 

AZ ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK NÁLUNK.

Mi is utáljuk a spamet.


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.   PCI DSS tanúsítványunk

 
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Hívj minket hétfőtől péntekig 9 és 6 között: 0630 284 65 79

Vagy keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

 

100%-os garancia

100% MENJ BIZTOSRA
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A tanfolyamra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha az első 2 óra után (2×60 perc) nem tetszik a tanfolyam írsz nekünk egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra vagy felhívod az ügyfélszolgálatot (0630 284 65 79), akkor a teljes összeget visszautaljuk neked 8 munkanapon belül. Felvállaljuk mi a kockázatot, hisz biztosak vagyunk abban, hogy ez a tanfolyam neked való és eredményeket tudsz vele elérni. Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

A pénzvisszafizetési garancia abban az esetben nem él, ha a hallgató 1 órán sem vett részt!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mikor indulnak a beszédórák?

2017. szeptember 4. hétfőtől

Milyen technikai felszereltség és internet kell az órákhoz?

A beszédórák a Skype segítségével zajlanak. Ehhez vagy egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged (ahol legalább van mikrofon, de ha webkamera is, akkor az a legszuperebb) és egy stabli internetkapcsolatra, ugyanis az órák online zajlanak. A Skype programot innen tudod ingyenesen letölteni és telepíteni: www.skype.com

Külföldről tanulhatok?

Természetesen. Semmi akadálya. A tanfolyam online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen.

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek. A bankkártya adataidat soha nem ismerjük meg és mi nem tároljuk. A fizetésért egy PayPal tulajdonában álló cég felel, a Braintree. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad, hiszen a PayPal neve garancia.    PCI DSS tanúsítványunk

 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Hívj minket hétfőtől péntekig 9 és 6 között: 0630 284 65 79

Vagy keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

Mi alapján haladunk?

Minden alkalommal más és más hozzád hasonló, de azonos célt kitűző angoltanulókkal pörgetitek fel a beszéded egy olyan beszédóra keretein belül kis létszámú (4-6 fős) csoportokban, ahol egy magasan kvalifikált,külföldi tapasztalattal rendelkező angoltanár egy rendkívül pontosan és precízen felépített stratégia és menetrend mentén csak és kizárólag angolul tartja az órát, ami aztán visszanézhető a résztvevők számára, így később össze tudják hasonlítani a videók alapján a jelenlegi tudásukat a korábbival. Ha valamiben pedig nem volt biztos vagy szeretné megismételni az órát, akkor annyiszor visszahallgathatja ahányszor kedve tartja. Nem előfeltétele egyik óra a másiknak, az órák nem épülnek egymásra, így Te nem fogod a kapkodni a fejed, hogy miről maradtál le előzőleg.

Hány fő vesz részt egy ilyen órán?

1-6 fő. Maximum 6 fő vehet részt az órán, de 1 fővel is megtartjuk.

Kapunk-e bármilyen tankönyvet, anyagot, visszajátszást?

Nincsenek tankönyvek. A tanáraid küldhetnek videós anyagokat, vagy emailben kapsz kis “szeretetcsomagokat”. Valamint minden óra után megkapod a visszajátszást, és bármikor újranézheted az órád, és tanulhatsz belőle.

Ki lesz a tanárom?

A foglalási rendszerben / órarendben az órák mellett fel lesz tüntetve a tanár neve is, így ki tudod választani, hogy kihez szeretnél menni. Mi azt javasoljuk, hogy minél több tanárral tanulj, hogy változatos legyen számodra és minél több akcentushoz hozzászokj.

Milyen szintű / típusú órák közül választhatok?

Az óratípusokat folyamatosan bővítjük. Jelenleg a következők közül tudsz választani: Elementary – Újrakezdő szint, Pre-Intermediate szint, Intermediate szint, B2 szint, C1 Advanced szint.

Tervezünk még a közeljövőben anyanyelvi órákat, kiejtéstréninget, nyelvvizsgafelkészítőt, állásinterjú felkészítőt és Business English órákat is.

Teljesen kezdő szinten nem tudsz a Dumasuliba járni, de vannak olyan online programjaink amivel 3 hónap alatt fel tudod tornászni magad arra a szintre, amitől már aktív hallgatójává válhatsz a Dumasulinak. Erről érdeklődj az ügyfélszolgálatunknál itt: info@dontpanicangol.com

Mennyi idővel előtte mondhatom le az órát? Mi van, akkor ha lemondás nélkül kihagyom az órát? Tudok pótolni? Ha igen, hány órát és mikor?

24 órával a beszédórád előtt tudod a foglalási rendszerünkben (0-24 elérhető, és a felhasználóneveddel/jelszavaddal bármikor be tudsz lépni és foglalni vagy lemondani) lemondani az órád. Ha ez 24 órán belül történik meg, akkor a rendszerünk automatikusan levonja ezt, tehát olyan, mintha részt vettél volna az órán. Ha időben mondod le, akkor az adott havi bérleted lejárta előtt bármikor bepótolhatod. Tehát, ha a 30 napos bérleted január 1-től 31-ig szól, és Te mondjuk január 10-én mondtál le időben egy órát, akkor azt január 31-ig be tudod pótolni.

A korlátlan bérlettel rendelkezőket a saját érdekükben megkérjük, hogy csak azokat az órákat foglalják le az órarendben, amikre biztosan eljönnek. Mi természetesen teljesítjük az ígéretünket, hogy a korlátlan bérletesek bármennyit tanulhatnak, csak azt kérjük cserébe, hogy biztonsági foglalásokat ne csináljanak. Ez a ti érdeketek is, hogy ne vegyük el egymás idejét, hisz tudjátok az milyen értékes. A foglalások arányában lesz tanár, és higyjétek el mindenkinek lesz lehetősége annyit tanulni amennyit szeretne, de feleslegesen ne foglalj le minden egyes órát, amin úgy sem leszel ott. Ezt viszont korlátoznunk kell a közösség érdekében, és ezt oly módon tudjuk megtenni, hogy amennyiben egy hónapon belül már két órát nem mondtál le és nem is jelentél meg, a harmadik órád esetében 3000 forintos extra költséget kell felszámolnunk. Természetesen ez nem célunk, ezért az órarendedben / foglalási rendszerünkben ezt bármikor egy kattintással megteheted 24 órán belül.

Mennyi idővel előtte kell foglaljak?

Amikor szeretnél. A legrövidebb foglalási szakaszunk a 3 óra, tehát délután még el tudsz csípni akár egy esti órát is, ha úgy alakul a programod.

Honnan fogom tudni, hogy melyik szintet / melyik típusú órát válasszam?

Az orientációs konzultáció során, ahol egy 30 perces, egyéni Skype-os konzultáció keretein belül mindent elmondunk a Dumasulival kapcsolatban és véglegesítjük a szinted, valamint megbeszéljük, hogy mi a célod, milyen időpontok számodra a legmegfelelőbbek és minden kérdésedre válaszolunk. Már az orientáció előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.

Az órarendedben pedig mindig csak a saját szintednek megfelelő órákat fogod látni.

Mi van akkor, ha nem a jó szintre kerültem? (túl magas, túl alacsony)

Csak annyi a teendőd, hogy írsz az ügyfélszolgálatra az info@dontpanicangol.com email címre és néhány munkanap alatt átkerülsz másik csoportba.

Lehet-e magánórákat venni?

Egyelőre nem, viszont a korlátlan csomagunkhoz jár havi 2×30 perc egyéni beszédóra.

Van-e Business English?

Egyelőre nincs, de tervben van.

Van-e nyelvvizsga felkészítő óra?

November 1.-től lesznek ilyen órák; TELC, ECL, Origó, BME, EURO szóbeli nyelvvizsgákra tudsz velük felkészülni.

Milyen korosztályúak a tanulók?

Általában 22 évtől 55 éves korig, de volt már ennél sokkal fiatalabb és idősebb diákunk is.

Hogyan tudok órát foglalni?

A 0-24-es baromi egyszerű foglalási rendszerünkben, amihez az orientáció után kapsz hozzáférést.

Hány perc egy óra?

60 perc.

Mit fogok tudni / mire leszek képes angolul X időn belül?

Ez teljesen emberfüggő. Mi úgy gondoljuk, hogy minimum 3-4 hónap az az időszak, amivel már fejlődést érhetsz el. Ha látványos fejlődést szeretnél, legalább 80-100 óra javasolt.

Az első bérletem végén válthatok újabb csomagot?

Természetesen. Akár nagyobb /kisebb csomagra is válthatsz az 1. hónap végén, vagy maradhatsz a jól megszokottnál. A biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetési rendszerünk 30. naponta automatikusan fogja vonni a tandíjad, így ezzel már nem kell foglalkoznod. Ha váltani szeretnél vagy esetleg úgy döntesz, hogy nem járnál tovább a Dumasuliba (amit nagyon sajnálnánk), akkor írj vagy hívd az ügyfélszolgálatot és leállítjuk a fizetésed.

Ha idő közben úgy érzem, hogy túl sok órát vállaltam, akkor lecserélhetem egy kisebb csomagra és visszatérítitek az árát?

Erre nincs lehetőség. Menet közben viszont nagyobb csomagra tudsz váltani bármikor a különbözet megfizetésével. Ha úgy érzed, hogy túlvállaltad magad, akkor az adott bérlet lejártakor válthatsz egy kisebb csomagra természetsen.

Honnan tudom, hogy hány órán vehetek még részt?

Ha belépsz a fiókodba a foglalási rendszerünkben minden erre vonatkozó infót látni fogsz, így követni tudod, hogy hol tartasz.

Ha egyáltalán nem tudok órára járni - bármi miatt - akkor lehetőség van visszakapni a tandíjam?

Nincs. Kivéve: komoly betegség esetén a betegséget orvosi/kórházi jelentéssel igazolva az órák átvihetőek a következő időszakra vagy a felépülésed utánra.

Mi van ha már lejárt az előfizetési idő, de még maradt felhasználatlan órám? Mi a helyzet, ha betegség miatt nem tudtam részt venni az órákon?

Kérünk törekedj arra, hogy a határidő előtt (lásd a hallgatói fiókodban) járd le az óráid. Nekünk sem az a célunk, hogy ne tudd őket felhasználni, de a határidő után fennmaradt óráid nem tudod felhasználni.

Komoly betegség esetén a betegséget orvosi/kórházi jelentéssel igazolva az órák átvihetőek a következő időszakra.

Átadhatom az órám például családtagnak, barátnak?

Nem.

Milyen nyitvatartással működik a Dumasuli?

Hétfőtől péntekig: 

8-11 és 17-20 óráig.

Nemsokára megnyitjuk a teljes szombati és vasárnapi órákat is! Várható indulás: november.

Hogyan működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

A tanfolyamra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha az első 2 óra után (2×60 perc) nem tetszik a tanfolyam írsz nekünk egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra vagy felhívod az ügyfélszolgálatot (0630 284 65 79), akkor a teljes összeget visszautaljuk neked 8 munkanapon belül. Felvállaljuk mi a kockázatot, hisz biztosak vagyunk abban, hogy ez a tanfolyam neked való és eredményeket tudsz vele elérni. Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

Maradt még kérdésed?

Kérdésed van? Írj nekünk az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket a 0630 284 65 79 telefonszámon!

Nem szeretnék lecsúszni, jelentkezem a DumaSulira!

Dumagépeknek Csomag
korlátlan óra
havonta
 • – 1 hónapos bérlet 
 • – korlátlan számú 60 perces óra; akkor és annyit jössz amennyit szeretnél egész hónapban
 • – egy óra akár már 500 forinttól!
 • – ajándék 2×30 perc egyéni beszédóra!
 • – maximálisan rugalmas órarend, Te állítod össze és akkor jössz, amikor szeretnél
 • – bármelyik típusú órán részt vehetsz
 • – kis létszámú csoportok (1-6 fő, de 1 fő esetén is megtartjuk az órát)
 • – bónusz #1: szabadon választható
 • – bónusz #2: Zárt Facebook Ügyfélcsoport Tagság

 

49.990 Ft havonta

KÉREM A CSOMAGOT!
Nagydumásoknak Csomag
14 óra
havonta
 • – 1 hónapos bérlet 
 • – 14 darab 60 perces óra – tetszőlegesen felhasználható
 • – maximálisan rugalmas órarend, Te állítod össze és akkor jössz, amikor szeretnél
 • – bármelyik típusú órán részt vehetsz
 • – kis létszámú csoportok (1-6 fő, de 1 fő esetén is megtartjuk az órát)
 • – bónusz #1: szabadon választható
 • – bónusz #2: Zárt Facebook Ügyfélcsoport Tagság

 

 

 

34.990 Ft havonta

KÉREM A CSOMAGOT!
Csacsogóknak Csomag
7 óra
havonta
 • – 1 hónapos bérlet 
 • – 7 darab 60 perces óra – tetszőlegesen felhasználható
 • – maximálisan rugalmas órarend, Te állítod össze és akkor jössz, amikor szeretnél
 • – bármelyik típusú órán részt vehetsz
 • – kis létszámú csoportok (1-6 fő, de 1 fő esetén is megtartjuk az órát)
 • – bónusz #1: szabadon választható
 • – bónusz #2: Zárt Facebook Ügyfélcsoport Tagság

 

 

 

19.990 Ft havonta

KÉREM A CSOMAGOT!