Az angoltanulók 85%-a nem tudja helyesen használni az igeidőket ...

mert sosem kaptak ennyire érthető magyarázatot!

Mindent alaposan kielemzünk neked a

0

modulos videó sorozatunkon keresztül!

Összegyűjtöttük a nyelvtani igeidők tanulásával kapcsolatos véleményeket és a következőkre jutottunk.

Mi viszont valljuk, a káoszon túl is van élet. De még milyen!

Neked való Az angol igeidők programunk, ha már...

Az angol igeidők

Értsd meg végre és használd helyesen az összes angol igeidőt!

Az angol igeidők

» hozzáférés Az angol igeidők tananyagokhoz

» A 12 angol igeidő részletes, videós magyarázatokkal

» Többszáz gyakorló feladat​

» Bónusz angoltanulás tervező 1.990Ft értékben

» Bónusz 90 perces beszédóra 4.990Ft értékben

4.990FT

BÓNUSZOK

Angoltanuás tervező

Ezzel a letölthető munkafüzettel megtanulod nyomon követni az angoltanulásod. Tudod vezetni a napi / heti / havi feladataidat, 3 szemszögből figyeled a teendőidet, megtanulod használni a Level 10 Learning elvét.

90 perces beszédóra

Próbáld ki ingyenesen a Don't Panic Angol beszédközpontú csoportos, online angolóráját. Mielőtt nekivágnál a próbaórának, ingyenes online szintfelmérővel várunk, hogy a legmegfelelőbb csoportba kerülhess.

Kedvezmény kupon

Iratkozz be vagy ajándékozd tovább a kapott kupont egy barátodnak és annak felmutatásával 5% kedvezményt adunk bármely angol nyelvi kurzusunk árából. Amennyiben már diákunk vagy, használd fel az újra beiratkozás alkalmával.

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy melyik jövő időt válaszd, nincsenek meg a rendhagyó igék, vagy folyton lefelejted az “s” ragot Present Simple-ben, akkor egy életre hálás leszel maganak, amiért végigcsináltad ezt a tananyagot.

Ha pedig a középfokra,vagy akár felsőfokuú nyelvvizsgára készülsz, először letisztázunk minden eddigi tudást, majd továbbfejlesztünk a ritkábban használt igeidők begyakorlásával.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK TANANYAGAINKRA

A döntés a tiéd, a kockázat a miénk! A megvásárolt tananyagodról  30 napod lesz eldönteni, hogy tényleg hatékonyan tudsz-e vele tanulni. Ha nem, semmi egyéb teendőd nincs, mint írni egy e-mailt az info@dontpanicnyelviskola.com címre és mi visszatértítjük neked a teljes befizetett összeget.

Maradtak még kérdéseid?

Ha a GYIK szekcióban nem találod meg a választ a kérdésedre, keress minket az info@dontpanicnyelviskola.com e-mail címen!

  • Fizetés után automatikusan bekerülsz a Kajabi nevű tananyagkezelő felületre, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni az e-mailben kapott  információk segítségével. Tananyagodat böngészőben és applikációban egyaránt használhatod.

A bankkártyás fizetést azért vezettük be, hogy megkönnyítse a vásárlásodat és a mi munkánkat is. Hiszen, ha nem kell a befizetések és tananyag hozzáférések kezelésére külön munkatársat foglalkoztatnunk, akkor a fizetés után egyrészt azonnal hozzáférsz a tananyagodhoz, másrészt a tanfolyamaink árát is alacsonyan tudjuk tartani. Ráadásul a bankkártyával történő online fizetéssel semmilyen plusz költséged nem keletkezik!
Nálunk maximális biztonsággal és nyugalommal vásárolhatsz bankkártyával.

Természetesen.  A program online, így bárhol lehetsz a világban, tudsz velünk tanulni.

Fizetés után azonnal megkapod a tananyag eléréséhez szükséges azonosítókat,  amikkel azonnal el tudod érni a tananyagodat, amelyet rögtön el is tudsz majd kezdeni használni. E-mailben megkapsz tőlünk minden információt és a számlád is a vásárlásról.

Az Angol igeidők tananyag egyszeri megvásárlásával örökös hozzáférést biztosítunk számodra.

A 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garancia a megrendelés leadásakor kezdődik. Innentől számítva 30 napig, írásbeli indoklással, amennyiben nem voltál elégedett a termék(ek)kel, élhetsz a pénzvisszafizetési garanciáddal a info@dontpanicnyelviskola.com e-mail címen, mi pedig a termék teljes árát visszatérítjük 8 munkanapon belül.

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Értéke: 4.990 Ft

A Don’t Panic 90 perces angol beszédórával a tananyaggal párhuzamosan a beszédet igazán hatékonyan fogod tudni fejleszteni.

FONTOS TUDNIVALÓK:

  • a vásárlás után kapsz egy visszaigazoló emailt
  • ebben az emailben lesz egy link
  • az űrlapon meg kell adnod a neved és elérhetőséged, hogy felvehessük veled a kapcsolatot az ajándék online szintfelmérővel és az ajándék online csoportos beszédórával kapcsolatban

Értéke: 5% kedvezmény

Váltsd be 5%-os kuponodat, ha fél nyelvi szintre, egy nyelvi szintre vagy két nyelvi szintre iratkozol be akár nyelviskolába vagy online kurzusra. Ha már diákunk vagy, akkor is felhasználható a kupon újra beiratkozáskor, de akár át is ruházható egy ismerősnek, barátnak.