Don't Panic Akadémia - JELENTKEZÉS NYITVA: 2017. január 27. péntek este 22:00-ig

A Don’t Panic Akadémia az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angol akadémia, amely lépésről lépésre tanít meg Téged angolul, miközben végig személyre szabott segítséget kapsz tőlünk. Az akadémiai résztvevők angoltanulási szokásait és az angolhoz való hozzáállását 360 fokban megváltoztatja, és a végzős hallgatók úgy kerülnek ki, hogy folyékonyan, magabiztosan és gátlások nélkül, sokkal helyesebben és szebben beszélnek és kommunikálnak angolul.

Tudj meg többet

MI IS PONTOSAN EZ A DON'T PANIC AKADÉMIA?

VAJON 2017 LESZ AZ AZ ÉVED, AMIRE MAJD ÚGY FOGSZ VISSZAGONDOLNI, HOGY “ABBAN AZ ÉVBEN TANULTAM MEG ANGOLUL”?

A VÁLASZTÁS A TIÉD!

 

Nem tudom, hogy pontosan Te miért vagy itt, de van pár ötletem.

Lehet azért vagy itt, mert kell Neked valaki, aki mindig ott áll melletted, fogja a kezded és utat mutat az angoltanulás útvesztőjében?

Esetleg azért vagy itt, mert rettegsz tőle és kerülöd az angol nyelven történő beszélgetéseket?

Vagy volt már problémád abból, hogy félreértik azt, amit mondani szeretnél angolul?

Talán azért vagy itt, mert frusztrál, hogy nem a képzettségednek megfelelő állásod van, csak azért, mert nem tudsz olyan szinten angolul kommunikálni, mint ahogy azt elvárnák?

Vagy csak szeretnél jobb lehetőségekhez jutni az életben, esetleg feljebb kerülni a ranglétrán?

Észrevetted már Te is, hogy azok az emberek a legsikeresebbek és azok jutnak jóval gyorsabban előre az életben, akik folyékony és magabiztos az angol nyelvtudásuk?

Nem tudom, hogy Neked mi a célod az angol nyelvvel, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon sok, idáig zárt kapu megnyílik előtted, amik sokkal jobb munkalehetőséghez, több új baráthoz, és önbizalomhoz vezet. A szavaid valóban a sajátjaid lesznek, úgy ahogy azt valóban gondolod, nem pedig úgy, ahogy éppen csak ki tudod magad fejezni angolul. Megismernek az emberek, új barátokra tehetsz szert, és nem leszel magányos. Mikor már a saját leveleidet, bankszámládat, állásinterjúdat, lakásbérlésedet, mindenféle ügyes bajos problémádat magadnak tudod megoldani, akkor majd úgy fogod érezni, hogy igen, ez megérte.

Tehát a kérdés az, hogy hogyan alkalmazod ezt a módszert, hogy felpörgesd az angol tudásod?

Lassú verzió – magadtól próbálod hosszú éveken keresztül önállóan, segítség nélkül megtanulni mindezt, miközben az egész frusztrál, hogy nem tudsz még beszélni, sokszor rossz irányba haladva, rossz módszerekkel, rossz forrásanyagokkal és kedvedet szegő kudarcokkal.

Vagy a gyors és biztos verzió az, hogy aktív hallgatója leszel az egy éves Don’t Panic Akadémiának.

És ez az, amiről ez az egész program szól.

 

MILYEN SIKEREKET ÉRNEK EL AZ AKADÉMIA HALLGATÓI?

Az akadémiai résztvevők angoltanulási szokásait és az angolhoz való hozzáállását 360 fokban megváltoztatja, és a végzős hallgatók úgy kerülnek ki, hogy folyékonyan, magabiztosan és gátlások nélkül, sokkal helyesebben és szebben beszélnek és kommunikálnak angolul.

 

 

“Ugyanúgy veszem fel a telefont, ha látom, hogy külföldi hív, mintha magyar. Ezt el sem képzeltem előtte, hogy eljutunk idáig.”

IVÁNKOVITS ZSOLT

“Az egy nagyon  nagy sikerélmény nekem, hogy merek beszélni..Hogy ki tudom fejezni magam angolul. Ez egy nagyon nagy előrelépés.”

SZALAY ORSOLYA

“Mindenki meg tud tanulni angolul! Ezt SOHA nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de most már én is elhiszem miattatok.”

MILOSNÉ ROZMER NIKOLETT

“Olyan szinten megszerettem az angolt, hogy az angoltanulás nekem a hobbimmá vált. Ráadásul rendszerességet kaptam az életembe ezáltal tőletek.”

BÍRÓ MARIANNA

“A munkahelyemen hogyha külföldiek jönnek az egy tök jó visszajelzés. Nem csak megértem őket, hanem meg merek szólalni, oda merek menni.”

MÁRHOFFER ZSÓFIA

 

“Az Akadémia megtámogat. Itt vagytok, segítetek, van egy kontroll, van a beszédre is lehetőség. Nem egy videó, amit megnézek, aztán vagy használom vagy nem.”

DOBOR ÁGNES

 

“Jelenleg Dublinban élek, így megvan a motivációm. Sikerélményem minden nap van; jobban megértem, amit mondanak és bátrabban reagálok rá.”

APORNÉ GAÁL-SZABÓ ILDIKÓ

 

 

“Nekem most már ez a hobbim, az angoltanulás. Hogyha kimarad 2-3 nap, már alig várom, hogy foglalkozhassak vele. És szerintem fontos, hogy örömünket leljük benne.”

SZÓ VIKTÓRIA

 

“Sokkal nyitotabb lettem mindenre. Valahogy kinyitotta a világot számomra az akadémia. Mint ahogy mondják is: ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. ”

KATONA ÉVA

MÉG TÖBB VÉLEMÉNYÉRT KLIKK IDE!

A Don’t Panic Akadémia Története 7 percben

 

Miért ajánlják a tanárok is a Don’t Panic Akadémiát?

 

 

 

Ismerj meg minket! Miben hisz a Don’t Panic Angol csapata?

 

Don’t Panic Akadémia
Azoknak a legelszántabb angoltanulóknak, akik valódi áttörést akarnak elérni az angoltudásukban!

 

De kinek NEM VALÓ az Akadémia?

» Ha azt hiszed, hogy 3 hónap alatt meg lehet tanulni angolul a kezdő szinttől a felsőfokig (mert amúgy NEM lehet, egyszerűen képtelenség!)

» Ha nem akarsz időt és energiát beletenni az angoltudásod fejlesztésébe. (Lehetek őszinte? Bocs, de mi nem fogunk általni azzal, hogy heti fél óra angolozással célba érsz, mert nem érsz…)

» Ha irányított módszerek, útmutatás és egy kijelölt haladási ütemterv mellett sem vagy hajlandó önállóan (is) tanulni. (Régóta próbáljuk megértetni az angoltanulókkal: NEM a tanár tanul helyetted. Az akadémián a tanárok legfőképpen azért vannak, hogy megtanítsanak folyékonyan és magabiztosan beszélni angolul, hogy az általunk kijelölt, de a Te saját célodhoz vezető útról ne térj le, hogy a lelkesedésed és a motivációd megmaradjon és hogyha valami nem világos, akkor előhozzák belőled a Heuréka érzést.)

» Ha nem szeretsz másokkal együttműködve dolgozni az angolodon. Vagyis, ha nem vagy csapatjátékos, hanem inkább magányos farkas, akkor itt nem éreznéd jól magad. Ez egy hihetetlenül aktív közösség aktív és nagyon jó fej hallgatókkal!

» Ha nem vagy nyitott más, nem a hagyományos (hagyományos alatt értem a jó poroszos magyar nyelvoktatási rendszert – itt ebből nem sokat fogsz találni) módszerekre.

» Ha negatív vagy és csak azt szajkózod mindenkinek, beleértve önmagad is, hogy Te kevés vagy ehhez (ami egyébként biztosan NEM IGAZ! Bárcsak meg tudnám mutatni, hogy mennyi minden van benned. Remélem az akadémián lesz rá lehetőségünk! :))

Nézd meg, hogy mit fogsz tanulni és hogy az akadémia hogy fogja garantálni Neked, hogy elérd a kitűzött célodat az angoltanulásban?

Nincs több káosz, reménytelenség és csalódottság. Csak színtiszta motiváció és sikerélmény.

Két féle akadémiai program közül választhatsz; Academy és Academy Plus. A részleteket itt lentebb találod!

Mire számíthatsz pontosan az egy éves Don't Panic Akadémián?

Module1
Akadémiai programok LIMITÁLT LÉTSZÁMÚ FÉRŐHELLYEL! A jelentkezés határideje: 2017. 01. 27. péntek 22:00

 

« 3 féle program közül választhatsz. Az akadémiai tanév 2017. 02. 20-tól 2018. 02. 18-ig tart. »

 

» Teljesen kezdő szintről alapfokig egy év alatt.

» Alapfokról erős középfokig egy év alatt.

» Középfokról felsőfokra egy év alatt.

 

Module2
Non-stop elérhető oktató videók és tananyagok, hogy bármikor bárhonnan elérd a programot

 

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlem. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. A beszédórákon pedig a már megtanultakat fogod megtanulni az élő beszédben begyakorolni és használni.

» Kapsz könyveket is. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Module3
Egyénre és személyre szabott egyéni és csoportos beszédórák, és konzultációk

 

» Heti rendszerességgel fogunk egyénileg, csoportosan pedig minden negyedik héten találkozni. Az Academy csomagban heti 1×60 percben páros beszédórákon, az Academy Plus csomagban pedig a heti 1×60 perc páros beszédórán felül még 2×30 percben egyéni beszédórák segítségével pörgetjük fel az angol beszédkészséged. Összesen hetente 120 percen keresztül fogjuk nagyon intenzíven fejleszteni az angol beszéded.

A csoportos beszédórák havi egyszer lesznek minden 4. héten, ahol rajtad kívül maximum 5 fővel fogsz a csoportodból találkozni 90 percben.

 

»  Mindkét típusú óra rögzítve lesz (hang és kép), így vissza tudod hallgatni és nézni az óráidat, később ezt felhasználhatod motiváció gyanánt, ill. újra előveheted és tanulhatsz a rögzített anyagból.

 

» Az Academy Plus programban negyed évente (összesen 4 darab) egyéni személyre szabott Skype konzultációt tartasz majd a tanároddal, ahol célkitűzést fogunk csinálni és ahol megnézzük, hogy hogyan is haladsz és miket változtass az angoltanulásodon a hatékonyság érdekében. Az Academy programban pedig fél évnél lesz egy ilyen konzultáció (összesen 1 darab).

 

» Ezen kívül ha szükséged van rá jöhetsz a korrepetálás nevű órákra is (összesen 12 darab ilyen óra van benne a csomagokban, ha még többre lenne szükséged extra kredit váltható később is). Ezt az óratípust azért hoztunk létre, hogy ha bármilyen kérdésed van a tananyaggal kapcsolatban és nem emailben szeretnéd feltenni a tanárodnak, akkor ezt megteheted itt. FONTOS: A beszédórákon a beszédkészséged fejlesztésére fókuszálunk. A korrepetálás órán (illetve emailben) tudod feltenni például a nyelvtannal, vagy egy olvasmánnyal, stb. stb. kapcsolatos kérdéseidet.

 

» Összehozunk Téged a hozzád legjobban illő tanulótársaddal. Megkeressük, hogy szintben és személyiségben ki illik hozzád a legjobban, akivel egymást támogatva és buzdítva tudjátok az angoltudásotokat fejleszteni. Külön Facebook csoportba kerülnek az akadémia hallgatók, ahol napi szinten jelen leszünk mi is.

 

» Fontos tudnod, hogy a tanfolyam lényegében kötetlen. Természetesen vannak határidők, de azokon belül Te osztod be magadnak az ütemet ill. követed az előírtakat. Az egyetlen kötöttség az akadémiában a magánóráid ill. a csoportos órák, de a beszédóráidat is kötetlenül be tudod táblázni akár hetekre előre is nyitvatartási időben (reggel, délelőtt, késő délután és este).

 

Module4
Személyre szabott és nagyon személyes

 

» Online, bárhonnan tudsz velünk tanulni (igen, külföldről is), de mégis rettentő személyes.

» Online, kötetlen és megkapsz minden törődést tőlünk.

» Folyamatos kapcsolatot tartasz a tanároddal és egymással is.

» Opcionális tesztekkel is mérni fogjuk a haladásod, amiről interaktív videós kiértékelést is kapni fogsz.

» Minden készségedet fejleszti fogjuk: beszédkészséged, szókincsed, olvasott és hallott szövegértésed, kiejtésed, írott szövegalkotásod, minden oldalról megtámogatunk téged. 

» 3 havonta elkészítünk Neked egy személyre szabott haladási riportot is, ahol visszacsatolást és kiértékelést kapsz a haladásodról és előző 3 havi teljesítményedről.

» Az akadémiai év végén pedig záróvizsgát teszel és oklevelet kapsz tőlünk, amit a 2018. márciusában megrendezésre kerülő diplomaosztó esemény keretein belül kapsz majd meg, és megünnepeljük a sikeres 2017-es évet az angoltanulásodban.

» Külön akadémiai Facebook csoport, ahol napi rendszerességgel jelen leszünk és motiválunk.

Module5
Academy Plus csomaggal rendelkezőknek egyedi és különleges specializációk és könyvklubok

 

Az Academy Plus csomaggal rendelkezőknek két nagyon egyedi lehetőséggel készültünk:

#1  Az Academy Plus csomagban pedig a heti 1×60 perc páros beszédórán felül még 2×30 percben egyéni beszédórák segítségével pörgetjük fel az angol beszédkészséged. Összesen hetente 120 percen keresztül fogjuk nagyon intenzíven fejleszteni az angol beszéded.

 

#2  Negyedévente különböző specializációkkal fogjuk fejleszteni a különböző nyelvi készségedet;
első negyedév: szókincs
második negyedév: nyelvtan
harmadik negyedév: hallott szövegértés
negyedik negyedév: íráskészség

Ez azt jelenti, hogy minden negyedévben az adott nyelvi készséghez kapni fogsz havonta egy fél órás letölthető videós előadást, a hozzá tartozó letölthető és kinyomtatható munkafüzetet feladatokkal és tanulástervezővel, és minden negyedév utolsó hetében egy 90 perces csoportos beszédórán gyakoroljuk be az adott készséget.

 

#3  Könyvklub

Ha egy ideje követsz minket, akkor biztosan tudod, hogy az olvasás az egyik legeslegjobb (és ráadásul a legszórakoztatóbb) módja az angoltudás (legfőképpen a szókincs) fejlesztésének. Ezért az Academy Plus csomaggal rendelkezők könyvklubon vehetnek részt.

Mit jelent ez pontosan?

Minden negyedév elején kapni fogsz tőlünk egy kifejezetten angoltanulóknak szóló rövid olvasmányt (20 és 60 oldal között mozog a terjedelme nyelvi szinttől függően), és az ehhez tartozó feladatlapot, majd a negyedév végén a könyvklubhoz tartozó 90 perces beszédórán beszélgetünk a könyv tartalmáról, az olvasmányhoz tartozó szókincsről, nyelvtani szerkezetekről. Sounds fun, eh? 🙂

Module6
Orientációs hét - 2017. február 6-tól 10-ig

Az akadémiai tanév előtt (2017. 02. 20-tól 2018. 02. 18-ig) egy orientációs hetet tartunk február 6. és 10. között, ahol minden hallgatónknak egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül felmérjük a szintjét és megmutatjuk, hogy hogyan használja az akadémiai tananyagokat és az ezekhez szükséges számítógépes programokat.

Module7
Facebook élő előadások

 

» Bármelyik programot is választod, 3 havonta az akadémiai Facebook csoportban jövünk egy élő adással, ahol különböző nyelvhack-ekkel (angoltanulást segítő módszerekkel) és angol nyelvű országok kultúrájával kapcsolatos érdekességekkel tesszük még színesebbé és változatosabbá az angoltanulásod az akadmián.

Module8
Egy éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

 

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük az akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. Szóval Neked rizikó nélkül garantáljuk a célod elérését.

 

Module9
Diplomaosztó 2018-ban Budapesten

» 2018. márciusában pedig Budapesten egy diplomaosztó esemény keretein belül megünnepeljük a sikeres 2017-es évet az angoltanulásodban 🙂 Nagy bulit fogunk csapni, hogy elérted a célodat, és igenis megünnepeljük ezt, mert megérdemled!

EZEK A BÓNUSZ AJÁNDÉKOK IS RÁD VÁRNAK! Értékük: 247.720 Ft

 • #1
  Általad szabadon választott KÉT AJÁNDÉK TANFOLYAM a Don't Panic Angoltól! (értéke: 29.990 Ft)

  Az akadémiai tagságodhoz értékes bónuszokat is kapsz tőlünk. Tudod, nem minden programunkhoz adunk bónuszokat, viszont ha igen, akkor mindig arra törekszem, hogy ezek valódi, értékes bónuszok legyenek. Ezért az akadémiához (bármelyik csomagot is választod) kapni fogsz tőlünk 2, azaz kettő olyan bónusztanfolyamot, amit Te választhatsz ki magadnak. Ez azt jelenti, hogy az akadémia mellé még két másik tanfolyamunkat (bármit is választasz) ajándékba kapod.

  6 féle programunk közül választhatsz kettőt:

  » Magabiztos Angol Kommunikáció beszédfejlesztő program

  » komplex TELC középfokú nyelvvizsga felkészítő program

  » komplex ECL középfokú nyelvvizsga felkészítő program

  » Állásinterjú felkészítő program (angol nyelvű önéletrajz írás, motivációs levél írás + angol nyelvű állásinterjú kérdések)

  » Szó-Kincs-Tár szókincsfejlesztő programunk

  » Don’t Panic – Az angol igeidők interaktív program

  Ezek közül két általad szabadon választható programot ajándékba kapsz tőlünk.

 • #2
  Szótanuló program és az akadémiai tananyaghoz tartozó szókártyák + letölthető hanganyaggal (értéke: 9.790 Ft)

  Bármelyik csomagot is választod, az akadémiai tananyagaidhoz tartozó szókincset az online szótanuló programunkkal és az ahhoz tartozó online szótanuló kártyákkal, valamint a hozzájuk tartozó letölthető hanganyaggal még gyorsabban és könnyebben tudod majd elsajátítani.

 • #3
  Mondattár + letölthető hanganyagok (értéke: 14.990 Ft)

  Bármelyik csomagot is választod, az akadémiai tananyagaidhoz készítettünk Neked egy több száz mondatos mondattárat, ahol olyan komplett angol mondatokat készítettünk el és fordítottunk le magyarra, amit a való életben rengetegszer fogsz használni és hallani. Ehhez is kapni fogsz letölthető hanganyagokat, hogy bárhol tudd őket gyakorolni.

 • #4
  Letölthető akadémiai online naptár (értéke: 7.990 Ft)

  Bármelyik csomagot is választod, bónuszajándékként kapni fogsz egy online akadémiai naptárat tőlünk, amibe már előre rögzítettük Neked a különböző határidők és órák időpontjait. Így Neked nem kell stresszelned azon, hogy mikor mi történik. Csak megnyitod az akadémiai naptárt, és már látsz is mindent az adott napra/hétre/hónapra előre. Gondoskodunk arról, hogy Neked a lehető leggördülékenyebben menjen minden.

 • #5
  Academy Plus - Bónusz #1 - VIP konzultációs nap személyesen Vas Timivel (értéke: 100.000 Ft)

  Ha az Academy Plus csomagot választod, akkor részt veszel egy sorsoláson, ahol 3 darab 1 napos személyre szabott VIP konzultációs napot sorsolunk ki személyesen Vas Timivel. A konzultációs nap Budapesten történik, viszont ha külföldön vagy vidéken élsz, akkor online kerül majd megrendezésre.

 • #6
  Academy Plus - Bónusz #2 - 50% kedvezmény minden belföldi és külföldi táborunk programdíjából (értéke: 50.000 Ft)

  2017 nyarán beindulnak a Don’t Panic Angoltáborok. Ez még mind szupertitkos, de az első tábor külföldön kerül majd megrendezésre; annyit elárulhatunk, hogy Európán belül maradunk, de egy nagyon egzotikus helyen fogunk eltölteni 8 napot a résztvevőkkel. A tábor programdíjából (a szállásból és repjegyből nem tudunk kedvezményt adni, mert azt nem mi szervezzük) 50%-os kedvezményt, azaz legalább 50.000 forint kedvezményt adunk minden Academy Plus csomaggal rendelkező hallgatónknak.

 • #7
  Exkluzív Akadémiai Nyitóbuli Budapesten

  2017. február 18-án Budapesten várunk az akadémia exkluzív nyitóbulijára a Lurdy Házban. Ez egy olyan esemény lesz, ahol az akadémia tagjai találkoznak egymással és velünk, és elindítjuk őket az úton. Rengeteg meglepetéssel készülünk Neked 🙂

Kinek való a Don't Panic Akadémia program?

» A Don’t Panic Akadémia az egyetlen olyan magyaroknak szóló online angol akadémia, amely lépésről lépésre tanít meg Téged angolul, miközben végig fogni fogjuk a kezed. Nincsenek felesleges körök, hasztalan módszerek, rossz érzés és kilátástalanság. Csak színtiszta motiváció és sikerélmény.

» Ez a program CSAK a legelszántabb és legeltökéltebb nyelvtanulóknak szól. Azoknak, akikben pezseg a tenni akarás és tudják, hogy itt az idő. Nincs lehetőségük és nem is akarnak tovább halogatni. Szükségük van valakire, aki fogja a kezüket és mindenben támogatja őket az angoltanulásuk során.

Ha már több sikertelen próbálkozáson túl vagy, és végképp elhatároztad magad, hogy teszel a jobb angoltudásért anélkül, hogy még több pénzt kidobnál az ablakon

Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy eljárj nyelvtanfolyamra vagy nyelvtanárhoz

Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló és segítőkész angoltanulói közösségnek.

Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.

A Don't Panic Akadémia a CSAK a legelszántabb és legeltökéltebb nyelvtanulóknak szól. Azoknak, akikben pezseg a tenni akarás és tudják, hogy itt az idő. Nincs lehetőségük és nem is akarnak tovább halogatni. Szükségük van valakire, aki fogja a kezüket és mindenben támogatja őket az angoltanulásuk során.

Megnézem a csomagokat!

Az akadémiára való jelentkezés menete

 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, és kattints rá. UPDATE: Most már banki átutalással is fizethetsz, nem csak bankkártyával vagy Paypallal! Ez ügyben ide írj nekünk: info@dontpanicangol.com vagy hívj minket: 0630 284 65 79
 2. A következő oldalon le tudod foglalni a helyed az akadémiára, és ki tudod fizetni az akadémia tandíjad, valamint megkapsz minden fontos infót a fizetéssel kapcsolatban.
 3. Február 6-10-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.
 4. A február 6-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd február 20-án kezdődik az akadémia. Február 20-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben, felveszünk az akadémia Facebook csoportjába és elkezdjük a célkitűzést. Utána pedig február 20-án belecsapunk a munkába.
 5. Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

1 éves 100%-os garancia
Egy éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük az akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. Szóval Neked rizikó nélkül garantáljuk a célod elérését.

MÉG TÖBB VÉLEMÉNYÉRT KLIKK IDE!

MOST BIZTOSAN AZ JÁR A FEJEDBEN, HOGY…

Mi történik, ha megrendelem az Akadémiát és kifizetem az első részletet?

A megrendelés után rögtön kapsz tőlünk egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a rendelésed és minden tudnivalót megkapsz tőlünk, ami az akadémia elkezdéséhez szükséges.

Február 6-10-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.

A február 6-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd február 20-án kezdődik az akadémia. Február 20-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben, felveszünk az akadémia Facebook csoportjába és elkezdjük a célkitűzést. Utána pedig február 20-án belecsapunk a munkába.

Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

Mi alapján haladunk?

» A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlem. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. A beszédórákon pedig a már megtanultakat fogod megtanulni az élő beszédben használni.

» Kapsz könyveket is. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.

» E-mail támogatás:  bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.

Külföldről rendelhetek?

Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.

Mikor kezdődik az Akadémia, és mikor kapom meg a könyveimet?

Február 6-10-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.

A február 6-i héten postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd február 20-án kezdődik az akadémia. Február 20-ig egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben, felveszünk az akadémia Facebook csoportjába és elkezdjük a célkitűzést. Utána pedig február 20-án belecsapunk a munkába.

Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

Milyen gyakran és hány beszédórám lesz?

» Heti rendszerességgel fogunk egyénileg, csoportosan pedig havonta találkozni. Az Academy csomagban heti 1×60 percben páros beszédórákon, az Academy Plus csomagban pedig a heti 1×60 perc páros beszédórán felül még 2×30 percben egyéni beszédórák segítségével pörgetjük fel az angol beszédkészséged. Összesen hetente 120 percen keresztül fogjuk nagyon intenzíven fejleszteni az angol beszéded.

A csoportos beszédórák havi egyszer lesznek minden 4. héten, ahol rajtad kívül maximum 5 fővel fogsz a csoportodból találkozni 90 percben.

»  Mindkét típusú óra rögzítve lesz (hang és kép), így vissza tudod hallgatni és nézni az óráidat, később ezt felhasználhatod motiváció gyanánt, ill. újra előveheted és tanulhatsz a rögzített anyagból.

» Az Academy Plus programban negyed évente (összesen 4 darab) egyéni személyre szabott Skype konzultációt tartasz majd a tanároddal, ahol célkitűzést fogunk csinálni és ahol megnézzük, hogy hogyan is haladsz és miket változtass az angoltanulásodon a hatékonyság érdekében. Az Academy programban pedig fél évnél lesz egy ilyen konzultáció (összesen 1 darab).

» Ezen kívül ha szükséged van rá jöhetsz a korrepetálás nevű órákra is (összesen 12 darab ilyen óra van benne a csomagokban, ha még többre lenne szükséged extra kredit váltható később is). Ezt az óratípust azért hoztunk létre, hogy ha bármilyen kérdésed van a tananyaggal kapcsolatban és nem emailben szeretnéd feltenni a tanárodnak, akkor ezt megteheted itt. FONTOS: A beszédórákon a beszédkészséged fejlesztésére fókuszálunk. A korrepetálás órán (illetve emailben) tudod feltenni például a nyelvtannal, vagy egy olvasmánnyal, stb. stb. kapcsolatos kérdéseidet.

» Összehozunk Téged a hozzád legjobban illő tanulótársaddal. Megkeressük, hogy szintben és személyiségben ki illik hozzád a legjobban, akivel egymást támogatva és buzdítva tudjátok az angoltudásotokat fejleszteni. Külön Facebook csoportba kerülnek az akadémia hallgatók, ahol napi szinten jelen leszünk mi is.

» Fontos tudnod, hogy a tanfolyam lényegében kötetlen. Természetesen vannak határidők, de azokon belül Te osztod be magadnak az ütemet ill. követed az előírtakat. Az egyetlen kötöttség az akadémiában a magánóráid ill. a csoportos órák, de a beszédóráidat is kötetlenül be tudod táblázni akár hetekre előre is nyitvatartási időben (reggel, délelőtt, késő délután és este).

Milyen elfoglaltságot jelent nekem az akadémia hetente?

Az akadémián teljesen kötetlen időbeosztással tanulhatsz.

Az akadémia Academy programja heti 5-6 óra tanulással, az Academy Plus programja pedig heti 10-11 óra tanulással teljesíthető. Ezt pedig a saját ritmusod és időbeosztásod szerint oszthatod majd be.

Hogyan működik a részletfizetés?

Az akadémiai egy éves programunk tandíját 12 havi részletfizetéssel tudod kiegyenlíteni. Az első részlet most jelentkezéskor esedékes (ezzel lefoglalod a helyed az akadémiára), és ehhez képest minden hónap végén fogja a Paypal biztonságos fizetési rendszere automatikusan levonni a tandíjad még 11 hónapon keresztül.

UPDATE: Most már banki átutalással is fizethetsz, nem csak bankkártyával vagy Paypallal! Ez ügyben ide írj nekünk: info@dontpanicangol.com vagy hívj minket: 0630 284 65 79

FONTOS: Ha úgy döntesz, hogy bármi miatt abbahagyod az akadémiát, úgy nem szűnik meg a hallgatói jogviszonyod és továbbra is köteles vagy rendezni a tandíjad!

Az első részlet befizetése után amennyiben a jelentkező az oktatást a kezdés napjához képest (2017. febuár 20.) 10 munkanappal korábban lemondja, úgy a befizetett előleg a 15,000 Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre. A 10 munkanapon belüli oktatás lemondása esetén a befizetett összeg nem jár vissza. Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen az óráit, a tandíj nem csökken. A hallgatónak az órákról való kimaradása esetén, a tandíjat visszafizetni a szolgáltató nem köteles.

Meddig élnek a tananyagaim?

Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is hozzá fogsz férni.

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?
Egy éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük az akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. Szóval Neked rizikó nélkül garantáljuk a célod elérését.

Milyen technikai felszereltség és internet kell az órákhoz?

A beszédórák a Google Hangouts segítségével zajlanak. Ez ugyanolyan, mint a Skype lényegében, csak a Google ingyenes programja, és ennek a segítségével tudjuk rögzíteni az órákat, amit aztán kizárólag a hallgatóink tudnak visszanézni. Ehhez vagy egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged (ahol legalább van mikrofon, de ha webkamera is, akkor az a legszuperebb) és egy stabli internetkapcsolatra, ugyanis az órák online zajlanak. Mindenhez teljes videós segítséget kapsz tőlünk miután jelentkeztél és kifizetted az első részletet, valamint az orientációs héten a konzultáción is átbeszéljük a technikai dolgokat Veled és segítünk mindenben.

Mi van akkor, ha nem a jó szintre kerültem? (túl magas, túl alacsony)

Az akadémia első két hetében (tehát február 20. és március 5. között) van lehetőséged térítésmentesen szintet váltani, amennyiben túl erősnek vagy túl gyengének érzed a szinted a személyes szintfelmérés után. Úgy gondoljuk, hogy két hét alatt bőven el tudod majd dönteni, hogy ez a szint-e a neked megfelelő.

Ha két héten túl jelzed ezt nekünk, akkor 15.000 Ft felárat számítunk fel.

Hogyan tudok órát foglalni? Honnan tudom, hogy hány órán vehetek még részt?

Az órákat a Mr. English nyelviskola szoftverünkön keresztül tudod majd foglalni, ahol a hallgatói fiókodba belépve azt is meg tudod nézni, hogy még mennyi felhasználható órád maradt.

Mik a feltételei a beszédórán való részvételnek?

Kérünk, hogy nyugodt és csendes körülményeket teremts magadnak és az osztálytársaknak.

Ha lebetegszik a gyermeked, vagy bármi közbejön, SEMMI gond! Foglalj bátran másik órát!

De kérünk, hogy legyél tisztelettel másokra és ne zavard az órát! Cserébe Te is ugyanerre számíthatsz! 😉

Mennyi idővel előtte mondhatom le az órát? Mi van, akkor ha lemondás nélkül kihagyom az órát? Tudok pótolni? Ha igen, hány órát és mikor?

24 órával a beszédórád előtt tudod a foglalási rendszerünkben (0-24 elérhető, és a felhasználóneveddel/jelszavaddal bármikor be tudsz lépni és foglalni vagy lemondani) lemondani az órád. Ha ez 24 órán belül történik meg, akkor a rendszerünk automatikusan levonja ezt. Ha időben mondod le, akkor 14 napon belül szabadon pótolhatod és bármikor behozhatod azt az órát.

Mennyi idővel előre kell órát foglaljak?

Amikor szeretnél. A legrövidebb foglalási szakaszunk a 3 óra, tehát délután még el tudsz csípni akár egy esti órát is, ha úgy alakul a programod.

Honnan tudjátok, hogy milyen szinten vagyok?

A jelentkezés után kapni fogsz tőlünk egy online, interaktív szintfelmérőt, ami minden készségedet méri, illetve február 6-10-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.

Mi a helyzet, ha betegség miatt nem tudtam részt venni az órákon?

Komoly betegség esetén a betegséget orvosi/kórházi jelentéssel igazolva lehetőséget adhatunk az akadémia elhalasztására.

Szünetet milyen feltételekkel tarthatok az akadémián?

Erre nincs lehetőség, kivétel a fentebbi eset.

Mi történik, ha nálam lévő technikai hiba vagy áramszünet miatt vagy amiatt, hogy elment hirtelen az internet nem tudok bekapcsolódni a beszédórámba?

Ilyen esetben 1 alkalmat tudsz térítésmentesen pótolni.

Ha ez nálunk történik, akkor minden további nélkül bármikor és bármennyiszer pótolható.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik

Maradt még kérdésed?

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, vagy hívj minket a 0630 284 65 79-es telefonszámon, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

Igen, szeretnék jelentkezni a Don't Panic Akadémiára!

Academy
34.990 Ft
havonta, 12 hónapon keresztül

 

» 1 éves Don’t Panic Akadémia program az általad választott szinteken

» bónuszajándékok és tanyanyagok 247.720 Ft értékben

» online, korlátlan és kötetlen

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» személyre szabott és nagyon személyes páros (heti 1×60 perc) és csoportos beszédórák (havonta 90 perc) és korrepetálások (havi 1×60 perc)

» orientációs hét

» modern, magazinszerű könyvek

» korlátlan email támogatás

» konzultációk és folyamatos visszacsatolás és értékelés a tanárodról

» személyre szabott program a tanulótársaddal

» Facebook élő előadások

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 1 éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» 2 általad választott extra bónusz angol nyelvtanuló program

» akadémiai exkluzív nyitóbuli 2017. február 18-án

» diplomaosztó 2018. márciusában

Jelentkezem!
Academy Plus
49.990 Ft
havonta, 12 hónapon keresztül

 

» 1 éves Don’t Panic Akadémia program az általad választott szinteken

» bónuszajándékok és tanyanyagok 247.720 Ft értékben

» online, korlátlan és kötetlen

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» személyre szabott és nagyon személyes egyéni (heti 2×30 perc), páros (heti 1×60 perc) és csoportos beszédórák (havonta 90 perc) és korrepetálások (havi 1×60 perc)

» negyedéves specializációk (előadások, letölthető munkafüzetek és csoportos beszédórák)

» könyvklub (letölthető szintezett könyvek + hanganyagok, és csoportos beszédórák)

» orientációs hét

» modern, magazinszerű könyvek

» korlátlan email támogatás

» konzultációk és folyamatos visszacsatolás és értékelés a tanárodról

» személyre szabott program a tanulótársaddal

» Facebook élő előadások

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 1 éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» 2 általad választott extra bónusz angol nyelvtanuló program

» akadémiai exkluzív nyitóbuli 2017. február 18-án

» diplomaosztó 2018. márciusában

» sorsoláson való részvétel: VIP konzultációs nap személyesen Vas Timivel

» 50% kedvezmény a külföldi és belföldi angoltáborainkba

Jelentkezem!

Mit mondanak azok, akik már a Don't Panic Akadémián tanulnak?

Közel 10 éve kezdtem bele a nagy maratoni angol tanulásomba. Kezdtem 10 fős csoportban, ami a város másik végén volt, körülbelül 1,5 órás utazás. Két gyerek mellett, munka után... egy évig bírtam. Szerintem hős voltam! :) Próbáltam autodidakta módon, de rájöttem, hogy nekem kell, hogy "fogják a kezemet", és vezessenek. Később Angliában, angolul próbáltam tanulni, de egy idő után ismét az utazás és a nem megfelelő szintű, oktatás vette el a kedvemet. Nyugodtan mondhatom, hogy a nulláról kezdtem angolul tanulni mikor csatlakoztam az Akadémiához. Azért választottam a Don't Panic Akadémiát , mert pont nekem való! :) Magasan képzett, felkészült, lelkes, motiváló és motivált tanárok. Az első sikerélményem, hogy útbaigazítást tudtam adni angolul. Már azon meglepődtem, hogy egyáltalán értem, amit mondanak..:) Szuper jó érzés volt!! :) Imádom a jól felépített „életszagú” tananyagot. Minden új részhez sok feladat van, ezáltal jobban begyakorolhatóak és megérthetőek. Minden lecke nagyon élvezetes és jól egymásra épülő! Ami számomra hihetetlen és sehol máshol nem tapasztaltam még, hogy a fejlesztés személyre szabott a beszédtréningek alatt. Örömmel ülök le tanulni, sőt alig várom, minden nap, hogy végre hozzájussak a napi angol "adagomhoz". :) Nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm a rengeteg segítséget és támogatást, amit kapok mind emberileg, mind az angoltudásom megszerzése érdekében.

Én azért választottam a Don't Panic Akadémiát, mert szerettem volna végre megtanulni angolul. Nagyon sok angol tanárt kipròbáltam már, de valahogy senkinél nem éreztem azt, hogy fejlődnék. Például a legutolsó angol tanárral minden órán szövegeket hallgattunk. Nagyon unalmas volt és már az óra kezdete előtt azon aggódtam, hogy mikor fog megszólni azért, hogy nem értek valamit. Az akadémiánál nem érzem ezt, minden "óra" változatos és érthetőek a magyarázatok. Továbbá kényelmes, akár ágyban fekve is tanulhatok, nem kell buszozni a tanárhoz és annyit tanulok egyszerre amennyi jól esik vagy éppen időm van rá. Többnyire ezekért a dolgokért választottam az akadémiát.
Számomra a nyelvtan a legnagyobb mumus, de az akadémia során úgy érzem minden megvilágusul. Rengeteg új szót és kifejzést tanulok. Nagyon szeretem, hogy olvasás és írás fejlesztés is van a tananyagban. Nagyon jól ki van találva.
A minap azon vettem észre magam, hogy a munkahelyen helyesen használtam a nyelvtant. Meglepődtem, mert általában azon agyalok, hogy már megint rosszul mondtam valamit. Az új szavakat is használom.
Mindezeken felül a hangouts-os órák is nagyon jòk, tényleg. Adri nagyon kreatív és segítőkész.

Mindenkinek csak ajánlani tudom az akadémiát! Nagyon megéri belevágni! :)

Köszönöm neked, hogy a pozitív személyiségeddel önbizalmat adtál és mostmár én is elmondthatom, hogy meg fogok tanulni jól angolul.

Mielőtt jelentkeztem a Don't Panic Akadémiára részt vettem néhány ingyenes online tréningeden,ami nagyon tanulságos volt számomra.Már akkor biztos voltam benne,hogy szeretnék veled tanulni,és ekkor jött az ,,Akadémia,,.Akkor csak azt tudtam,hogy ez egy nagy lehetőség számomra,amit nem szabad kihagyni,abban már nem voltam annyira biztos,hogy elég elszánt vagyok ahhoz,hogy végig csináljam.Egy év,az nagyon hosszú idő,de már az első hónap után is csak azt tudom mondani,hogy jól döntöttem.Úgy érzem már eddig is nagyon sokat tanultam és ez csak jobb lehet.Azóta meg merek szólalni angolul és már nagyon sok pozitiv visszajelzést kapok,ami nagyon jó érzés.Most már mindennap tanulok és nem azért mert kötelező,hanem azért mert fontos részévé vált az életemnek,és ezt a Don't Panic Akadémiának köszönhetem,és Neked Vas Timi.

A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal kockázatmentes döntést hozhatsz!

Academy
34.990 Ft
havonta, 12 hónapon keresztül

 

» 1 éves Don’t Panic Akadémia program az általad választott szinteken

» bónuszajándékok és tanyanyagok 247.720 Ft értékben

» online, korlátlan és kötetlen

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» személyre szabott és nagyon személyes páros (heti 1×60 perc) és csoportos beszédórák (havonta 90 perc) és korrepetálások (havi 1×60 perc)

» orientációs hét

» modern, magazinszerű könyvek

» korlátlan email támogatás

» konzultációk és folyamatos visszacsatolás és értékelés a tanárodról

» személyre szabott program a tanulótársaddal

» Facebook élő előadások

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 1 éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» 2 általad választott extra bónusz angol nyelvtanuló program

» akadémiai exkluzív nyitóbuli 2017. február 18-án

» diplomaosztó 2018. márciusában

Jelentkezem!
Academy Plus
49.990 Ft
havonta, 12 hónapon keresztül

 

» 1 éves Don’t Panic Akadémia program az általad választott szinteken

» bónuszajándékok és tanyanyagok 247.720 Ft értékben

» online, korlátlan és kötetlen

» non-stop elérhető oktatótermi felület a videós tanári magyarázatokkal, és a több ezer percnyi letölthető hanganyaggal

» személyre szabott és nagyon személyes egyéni (heti 2×30 perc), páros (heti 1×60 perc) és csoportos beszédórák (havonta 90 perc) és korrepetálások (havi 1×60 perc)

» negyedéves specializációk (előadások, letölthető munkafüzetek és csoportos beszédórák)

» könyvklub (letölthető szintezett könyvek + hanganyagok, és csoportos beszédórák)

» orientációs hét

» modern, magazinszerű könyvek

» korlátlan email támogatás

» konzultációk és folyamatos visszacsatolás és értékelés a tanárodról

» személyre szabott program a tanulótársaddal

» Facebook élő előadások

» akadémiai zárt Facebook csoport

» 1 éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia

» 2 általad választott extra bónusz angol nyelvtanuló program

» akadémiai exkluzív nyitóbuli 2017. február 18-án

» diplomaosztó 2018. márciusában

» sorsoláson való részvétel: VIP konzultációs nap személyesen Vas Timivel

» 50% kedvezmény a külföldi és belföldi angoltáborainkba

Jelentkezem!