Akadémia 5.0

Valódi sikerek az életedben, valódi angoltudás

Vas Timi és csapata bemutatja: Akadémia 5.0 - teljeskörű online angoltanfolyam

A JELENTKEZÉS VÉGE: 2017. NOVEMBER 22. SZERDA 22:00  

“Aki úgy gondolja, a tanulás drága, próbálja ki, milyen a tudatlanság.” Benjamin Franklin

Ideje, hogy tisztázzuk a dolgokat. Ahhoz, hogy megtanulj angolul, három dologra van szükséged. Nem kell nyelvérzék, nem kell anyanyelvi környezet, még nyelvtanár sem kell. Felejtsd el a magolást, a szabályokat és a nyelvtanulós appokat.  

Az angoltudáshoz 3 dologra van szükséged.

 • A tanulásra szánt idő. Ezt nem tudod elspórolni, de csökkenteni igen. Nálunk nem kell utaznod, mert minden online és rugalmas. Te írod az órarended.
 • A tananyag. Minden ott van a neten, akár ingyen is. A te döntésed, hogy a fent említett korlátozott idődet a különböző anyagok bogarászásával töltöd, vagy megnyitod ezt, amit szakemberek állítottak össze, rád szabva.
 • A tananyagra szánt pénz. Mivel nem egy összeollózott cetlikupacból kell tanulnod, megfizeted azoknak az embereknek az idejét, munkáját és szakértelmét akik ezt megalkották számodra.  


A tanulási tervednek egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy működjön. Bele kell simulnia az életedbe, szeretett hobbiddá kell, hogy váljon. 

Ha nem olyan az angoltudásod 12 hónap múlva, amilyet szerettél volna, kapd vissza a pénzed 100%-át!


Ennyi nem elég?

Megoldjuk az angoltanulók 8 legnagyobb problémáját!

A Don’t Panic Akadémia 5.0 úgy lett kifejlesztve, hogy az angoltanulók 8 legégetőbb gondját (vagy kifogását) maradéktalanul kezelje. 

 • Örökösen abbahagyom, majd újrakezdem a tanulást. 
 • Nincs egy percem sem az angolra! Család, munka, gyerekek… Sosincs vége.
 • Kéne egy nyelvvizsga, lehetőleg tegnapra!
 • Egész jól elboldogulok angolul, de azért ennél jóval többre lenne szükség a munkámhoz. 
 • Elegem van, hogy minden angolul van a neten meg a tévében, és a felét nem értem.
 • Külföldön élek, vagy oda szeretnék menni, de rettegek a nyelvtől.
 • Nekem nincs nyelvérzékem. 
 • Nincs pénzem egy tanfolyamra, inkább megtanulok egyedül.


Ha ezek közül több is ismerős, ne pánikolj - nem vagy egyedül. Akadémiánk és közösségünk egyetlen célja az, hogy onnan ahol most vagy, eljuttasson téged oda, ahol lenni szeretnél.  

Milyen az Akadémia 5.0 belülről?

 • Kapd kézhez a szintednek megfelelő tankönyvcsaládot. A tanfolyamod úgy kezdődik, hogy elpostázzuk neked a tankönyvet, munkafüzetet, szószedetet amit a tanfolyam alatt használni fogsz. Ez az egyetlen “fizikai” küldemény - a tanfolyam többi része online, a kedvenc fajtánk!  
 • Nyisd meg a saját e-oktatótermed, a hét 7 napján, 0-24 órában! Az email címeddel, és a titkos belépési kódoddal már hozzá is férsz az összes oktatóanyaghoz, amelyre a tanfolyam során szükséged lesz. Vas Timi, a te saját virtuális angoltanárod lépésről lépésre elmagyarázza neked a nyelvtant, a szókincset és a feladatok megoldásait is.  
 • Haladj a tananyaggal a tankönyvcsalád és a videók segítségével, a saját ütemedben! Hasznosak a határidők, de a kötött időbeosztás semmiképp. Döntsd el te, hogy mikor szeretnél angolozni!  
 • Teszteld a tudásod! Igazán csak akkor látod, mennyit haladtál, ha időről-időre leellenőrzöd. Ha egy fejezet végére érsz a tankönyvben, küldd el nekünk a kitöltött dolgozatod (ezt is az e-oktatótermedben találod), és mi kijavítva, videós magyarázattal ellátva visszaküldjük neked. Szerintem ez az Akadémia egyik legzseniálisabb extrája.  
 • Turbózd fel a beszéded! Lépj egy szinttel feljebb mint az átlag! Gyere el a szintednek megfelelő kislétszámú csoportos beszédóráinkra, ahol élesben is alkalmazhatod a tanfolyamon tanultakat. Fejleszd a beszéded csodálatos tanárainkkal, és a tiéddel azonos örömökkel-bánatokkal küzdő nyelvtanulókkal.  
 • Kérdezz angoltanárainktól bármikor! Egy percre sem hagyunk magadra, amint szükséged van segítségre, egy kis noszogatásra vagy motivációra, azonnal írhatsz a Facebook-on (ha gyors választ szeretnél) vagy egy emailt (ha inkább személyes törődésre vágysz).  
 • Használd ki az összes bónuszodat! - most ingyenes postázás - korlátlan email támogatás - letölthető hanganyagok - Turbó Angol Mondattár: letölthető szótanuló kártyák és hanganyagok - Don't Panic LAB: 4 hónapos hozzáféréssel - tanulótárs biztosítása - haladási riport - szintfelmérő orientáció - örök hozzáférés a zárt Facebook csoportunkhoz - bizonyítvány - 100% pénzvisszafizetési garancia 
Válaszd ki azt a programot, ami a legjobb számodra… A koránkelő kedvezmény 2017. 11. 15. szerda 20:00-kor véget ért, de még normál áron tudsz tanulni az akadémián!

 

Mit mondanak, akik már velünk tanulak? 

Áttörő sikerek, amit a Don't Panic Akadémiával értek el ezek az angoltanulók

MIT FOGOK KAPNI AZ AKADÉMIÁN?

 • szintfelmérő videóbeszélgetés
 • a szintednek megfelelő két nyelvi szintet felölelő tankönyvcsalád (tankönyv, munkafüzet, szószedet, hanganyag)
 • a tankönyvcsaládodhoz tartozó oktatóvideók (kb. 240 darab), ahol lépésről lépésre végignézed a tananyagot, mintha egy osztályteremben lennél - kivéve, hogy a kedvenc foteledből teszed mindezt
 • tesztek, beadandók és ezek javításai videómagyarázatokkal
 • 3 havonta szakmai haladási riportok az eddigi munkádról
 • bónusz #1: Facebook zárt csoport örökös tagság (értéke: 19.990 Ft)
 • bónusz #2: ingyenes házhozszállítás (értéke: 3.000 Ft)
 • bónusz #3: Don't Panic LAB 4 hónapos hozzáférés (bolti ára: 28.000 Ft)
 • bónusz #4: szintednek megfelelő szókártyák letölthető hanganyaggal (bolti ára: 13.990 Ft)
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia
EZ RÉSZLETESEN MIT TAKAR?

 • Kiválasztasz egy számodra megfelelő időpontot egy kb. 30 perces Skype beszélgetésre. Szaktanárunk felhív téged, így személyesen tehetsz fel neki kérdéseket. A szinted pontos meghatározásához beszélgettek angolul, illetve alaposan kikérdez az angoltanulási szokásaidról, hogy a lehető legfigyelmesebb szolgáltatást nyújthassuk számodra.  
 • A tankönyvcsaládot postai úton küldjük el neked az általad meghatározott címre. A tankönyvek ára (8.000 Ft) a tanfolyam részét képezi, természetesen örökre megtarthatod őket. A Traveller nyelvkönyvcsalád kiadványaival dolgozunk.  
 • Oktatóvideóinkon Vas Timi csak hozzád beszél, neked magyarázza el azt a tananyagot, amit egy nyelvóra során meghallgatnál, csak nem kell a buszon zötykölődnöd vagy a dugóban idegeskedned hozzá. Amikor elkezded a tanfolyamot, csak bekapcsolod az első videót, és szépen oldalról-oldalra, fejezetről-fejezetre követed Timi magyarázatát és feladatait.  
 • Amint egy fejezet végére értél, érdemes leellenőrizned a tanultakat. Ehhez teszteket kell beküldened, melyeket 7 munkanapon belül kijavítva, videós magyarázattal ellátva vissza is kapsz. Szerintem ez a tanfolyam egyik legütősebb része.  
 • Negyed év elég hosszú idő ahhoz, hogy kicsit hátralépj, és egy szakmai véleményt kapj a fejlődésedről, az erősségeidről és a gyengeségeidről. Érdemes ilyenkor számot vetni, és új irányokat meghatározni - na meg felfrissíteni egy kicsit a motivációd.  
 • Hozzáférést nyersz a Facebookos zárt csoportunkhoz. Itt felteheted kérdéseidet, megoszthatsz értékes tartalmat, bármiben nagyon szívesen segítünk mi, és a több, mint 3000 csoporttagunk. A kedvenc közösségünk a világon (L)  
 • Ingyenesen biztosítjuk neked a szinteden felbukkanó összes új szó elsajátítását biztosító szókártyacsomagot (300 mondat és 2000 szó és kifejezés). Úgy gondoljuk, hogy ennyi jutalom igazán jár neked, amiért végre lépéseket teszel a valódi angoltudásodért.  
 • 4 hónapig teljesen ingyen használhatod a Don't Panic LAB angoltanulást tanító módszertani online programunkat, ami egyszer és mindenkorra elfelejteti veled a szörnyű nyelvtanulási szokásokat és VÉGRE megtanulsz angolul tanulni! 
Válaszd ki azt a programot, ami a legjobb számodra… A koránkelő kedvezmény 2017. 11. 15. szerda 20:00-kor véget ért, de még normál áron tudsz tanulni az akadémián!  

Egyszer meg kell tanulnod angolul.

Az, hogy minket választasz vagy sem, rajtad áll. 

Ha még hónapokig rágódsz rajta, egyrészt erről a lehetőségről biztosan lecsúszol (jövőre nyitjuk csak újra az Akadémiát), másrészt őszintén, mikor lesz több időd? Pénzed? Energiád? Amikor csinálsz magadnak. Illetve nem, több pénzed akkor lesz, ha végre az angol tárgyalóképes nyelvtudást odaírod az önéletrajzod tetjére. 

Minden egyes percben, amikor a nyelvtudás miatt teszel félre egy állásajánlatot, pénzt buksz. Minden pillanatban, amikor szemlesütve belföldi nyaralást választasz, elvesztesz egy élményt. Minden egyes alkalommal, amikor a fejed felett beszélnek meg valamit az angolul tudó ismerőseid, csökken az önbizalmad. 

Ez már rég nem a pénzről szól, igaz?  

Nem is kell arról szólnia, mert visszafizetjük neked a teljes összeget, ha mégsem tudunk téged arra a szintre eljuttatni, ahol lenni szeretnél. Gyakorlatilag egy kölcsönről van szó - adsz nekünk valamennyi pénzt, mi pedig a fent leírt módszerrel elérjük nálad azt, hogy ennek a többszörösét keresd vissza egy jobb élethelyzetben. Ha mégsem így lenne, a kölcsön természetesen visszajár - az összeget visszahelyezzük a számládra. Mit veszíthetsz?  

Elégedettséged 100%-ban garantáljuk.

Vagy visszakapod a pénzed. 

Az Akadémia 5.0 egy teljeskörű, minden készséget fejlesztő online nyelvtanfolyam. Instant hozzáféréssel bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik, ha megrendelem az Akadémiát és kifizetem az első részletet? A megrendelés után rögtön kapsz tőlünk egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a rendelésed és minden tudnivalót megkapsz tőlünk, ami az akadémia elkezdéséhez szükséges.  

November 13-tól 30-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.  

Az orientáció után postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd kezdődik az akadémia. Egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben, felveszünk az akadémia Facebook csoportjába és elkezdjük a célkitűzést. Utána pedig belecsapunk a munkába.  

Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

Mi alapján haladunk? » A 0-24 elérhető e-oktatóteremben találod majd a tanfolyami videókat. Ezeket bárhonnan bármikor elérheted, akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről és örök hozzáférést kapsz tőlem. Ezek lesznek a Te angoltanulásod alappillérei. A beszédórákon pedig a már megtanultakat fogod megtanulni az élő beszédben használni.  

» Kapsz könyveket is. És nem olyan könyveket, amiket két perc után félredobsz a sarokba, mert dög unalmasak. Ezek magazinszerű színes, szagos és nagyon modern, izgalmas könyvek.  

» Kapni fogsz több ezer percnyi letölthető hanganyagot, amit akár sportolás, takarítás, főzés vagy vezetés közben is tudsz hallgatni.  

» E-mail támogatás: bármire szükséged van, Te tudsz nekünk írni és tanáraink mindenben segítenek Neked.  

Külföldről rendelhetek? Természetesen. Semmi akadálya. A program online, így bárhol lehetsz a világban, Te tudsz velünk tanulni.  

Mikor kezdődik az Akadémia, és mikor kapom meg a könyveimet? A megrendelés után rögtön kapsz tőlünk egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a rendelésed és minden tudnivalót megkapsz tőlünk, ami az akadémia elkezdéséhez szükséges.  

November 13-tól 30-ig tartjuk az orientációs hetet, ahol egy fél órás, egyéni konzultáció keretein belül mindent elmondunk az akadémiával kapcsolatban. Már az orientációs hét előtt is szinte minden infót meg fogsz kapni tőlünk; ott csak tisztázzuk a kérdéseidet és felmérjük a szinted.  

Az orientáció után postázzuk a könyveidet is a megrendeléskor leadott címedre, majd kezdődik az akadémia. Egy csomó csomó információt megkapsz már tőlünk emailben, felveszünk az akadémia Facebook csoportjába és elkezdjük a célkitűzést. Utána pedig belecsapunk a munkába.  

Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj e-mailt az info@dontpanicangol.com email címre vagy hívj minket hétfőtől péntekig 9-6 óra között a 0630 284 65 79 és segítünk mindenben.

Milyen gyakran és hány beszédórám lesz? » Ha a beszédórás csomagot választod akkor havi 6 darab 60 perces kislétszámú csoportos beszédórát kapsz tőlünk, amit tetszés szerint járhatsz le. Minden óra rögzítve lesz (hang és kép), így vissza tudod hallgatni és nézni az óráidat, később ezt felhasználhatod motiváció gyanánt, ill. újra előveheted és tanulhatsz a rögzített anyagból.  

» Összehozunk Téged a hozzád legjobban illő tanulótársaddal. Megkeressük, hogy szintben és személyiségben ki illik hozzád a legjobban, akivel egymást támogatva és buzdítva tudjátok az angoltudásotokat fejleszteni. Külön Facebook csoportba kerülnek az akadémia hallgatók, ahol napi szinten jelen leszünk mi is.  

» Fontos tudnod, hogy a tanfolyam lényegében kötetlen. Természetesen vannak határidők, de azokon belül Te osztod be magadnak az ütemet ill. követed az előírtakat. Az egyetlen kötöttség az akadémiában a beszédórák, de a beszédóráidat is kötetlenül be tudod táblázni akár hetekre előre is nyitvatartási időben (reggel, délelőtt, késő délután és este).  

Milyen elfoglaltságot jelent nekem az akadémia hetente? Az akadémián teljesen kötetlen időbeosztással tanulhatsz. Az akadémia Academy programja heti 5-6 óra tanulással teljesíthető. Ezt pedig a saját ritmusod és időbeosztásod szerint oszthatod majd be.  

Hogyan működik a részletfizetés? Az akadémiai egy éves programunk tandíját 12 havi részletfizetéssel tudod kiegyenlíteni. Az első részlet most jelentkezéskor esedékes (ezzel lefoglalod a helyed az akadémiára), és ehhez képest minden hónap végén fogja a Paypal biztonságos kártyás fizetési rendszere automatikusan levonni a tandíjad még 11 hónapon keresztül.  

FONTOS: Ha úgy döntesz, hogy bármi miatt abbahagyod az akadémiát, úgy nem szűnik meg a hallgatói jogviszonyod és továbbra is köteles vagy rendezni a tandíjad!  

Az első részlet befizetése után amennyiben a jelentkező az oktatást a kezdés napjához képest (2017. november 22.) 10 munkanappal korábban lemondja, úgy a befizetett előleg a 15,000 Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre. A 10 munkanapon belüli oktatás lemondása esetén a befizetett összeg nem jár vissza. Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen az óráit, a tandíj nem csökken. A hallgatónak az órákról való kimaradása esetén, a tandíjat visszafizetni a szolgáltató nem köteles.  

Meddig élnek a tananyagaim? Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is hozzá fogsz férni.  

Hogy működik a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?  

Egy éves 100%-os “kitűzött cél elérése” pénzvisszafizetési garancia » Ez azt jelenti, hogy ha úgy érzed, hogy nem fejlődsz annak ellenére, hogy úgy tanulsz, ahogy mi azt pontról pontra előírtuk, akkor visszafizetjük az akadémia tandíját és Neked nem került semmibe. Szóval Neked rizikó nélkül garantáljuk a célod elérését.  

Milyen technikai felszereltség és internet kell az órákhoz? A beszédórák a Skype segítségével zajlanak. Ehhez vagy egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged (ahol legalább van mikrofon, de ha webkamera is, akkor az a legszuperebb) és egy stabli internetkapcsolatra, ugyanis az órák online zajlanak. A Skype programot innen tudod ingyenesen letölteni és telepíteni: www.skype.com. Mindenhez teljes videós segítséget kapsz tőlünk miután jelentkeztél és kifizetted az első részletet, valamint az orientációs héten a konzultáción is átbeszéljük a technikai dolgokat Veled és segítünk mindenben.  

Mi van akkor, ha nem a jó szintre kerültem? (túl magas, túl alacsony) Az akadémia első két hetében van lehetőséged térítésmentesen szintet váltani, amennyiben túl erősnek vagy túl gyengének érzed a szinted a személyes szintfelmérés után. Úgy gondoljuk, hogy két hét alatt bőven el tudod majd dönteni, hogy ez a szint-e a neked megfelelő. Ha két héten túl jelzed ezt nekünk, akkor 15.000 Ft felárat számítunk fel.  

Hogyan tudok órát foglalni? Honnan tudom, hogy hány órán vehetek még részt? Az órákat a Mr. English nyelviskola szoftverünkön keresztül tudod majd foglalni, ahol a hallgatói fiókodba belépve azt is meg tudod nézni, hogy még mennyi felhasználható órád maradt.

Mik a feltételei a beszédórán való részvételnek? Kérünk, hogy nyugodt és csendes körülményeket teremts magadnak és az osztálytársaknak. Ha lebetegszik a gyermeked, vagy bármi közbejön, SEMMI gond! Foglalj bátran másik órát! De kérünk, hogy legyél tisztelettel másokra és ne zavard az órát! Cserébe Te is ugyanerre számíthatsz!  

Mennyi idővel előtte mondhatom le az órát? Mi van, akkor ha lemondás nélkül kihagyom az órát? Tudok pótolni? Ha igen, hány órát és mikor? 24 órával a beszédórád előtt tudod a foglalási rendszerünkben (0-24 elérhető, és a felhasználóneveddel/jelszavaddal bármikor be tudsz lépni és foglalni vagy lemondani) lemondani az órád. Ha ez 24 órán belül történik meg, akkor a rendszerünk automatikusan levonja ezt. Ha időben mondod le, akkor 14 napon belül szabadon pótolhatod és bármikor behozhatod azt az órát.  

Mennyi idővel előre kell órát foglaljak? Amikor szeretnél. A legrövidebb foglalási szakaszunk a 3 óra, tehát délután még el tudsz csípni akár egy esti órát is, ha úgy alakul a programod.  

Mi a helyzet, ha betegség miatt nem tudtam részt venni az órákon? Komoly betegség esetén a betegséget orvosi/kórházi jelentéssel igazolva lehetőséget adhatunk az akadémia elhalasztására.  

Szünetet milyen feltételekkel tarthatok az akadémián? Erre nincs lehetőség, kivétel a fentebbi eset.  

Mi történik, ha nálam lévő technikai hiba vagy áramszünet miatt vagy amiatt, hogy elment hirtelen az internet nem tudok bekapcsolódni a beszédórámba? Ilyen esetben 1 alkalmat tudsz térítésmentesen pótolni. Ha ez nálunk történik, akkor minden további nélkül bármikor és bármennyiszer pótolható.  

Számlát kapok a vásárlásról? Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik  

Maradt még kérdésed? Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, vagy hívj minket a 0630 284 65 79-es telefonszámon, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!