180 nap alatt angolul - 2022. május 8-ig korlátozott számban még elérhető!

Kalandozz velünk 400 oldalon keresztül, miközben egy életre megszerettetjük veled az angol nyelvet! 180 nap alatt számtalan érdekességgel, nyelvtani trükkel, szótanulási praktikával és boszorkánysággal határos furfangokkal fogsz gazadagodni.

Less bele a könyvbe!

AZ ANGOLTANULÓK 99%-A NEM TUDJA, HOGYAN KELL ÉLVEZETESEN NYELVET TANULNI

A 180 nap alatt angolul egy olyan alternatív angolkönyv, ami nem az angol nyelv elemeit, hanem az angol nyelv használatát tanítja meg neked. Több millió angolkönyvből tanulhatod meg a Present Perfect képzését és a 3000 leggyakrabban előforduló angol szót, de Magyarországon ez az első olyan könyv, ami kedvet csinál neked a tanuláshoz, és legalább fél éven keresztül fent is tartja ezt a motivációt.

Mi a Don’t Panic Angolnál azt látjuk a diákjaink körében, hogy nagyon hamar lankad a figyelmük és a lelkesedésük, és egyszerűen nem tudtunk rajtuk kellőképpen segíteni – eddig! Mindannyiunk jól felfogott érdeke megtanulni és folyékonyan beszélni angolul, a 180 nap alatt angolul pedig azokat a praktikákat és érdekességeket szolgáltatja ehhez, amikkel még garantáltan élvezni is fogod a tanulást.

A 180 nap alatt angolul számos különféle témakört ölel fel. Csak olyan dolgokról van benne szó, amelyekkel az egyszeri angoltanuló gyakran találkozik.

Így például:

  • nyelvtan
  • szleng
  • szókincs
  • kultúra
  • kiejés
  • motiváció
  • tanulásmódszertan
  • önértékelés
  • etimológia
  • idiómák
  • kultúra
  • rejtvények

Bizonyára többször hallottad már, hogy érdemes minden nap 5 percet foglalkozni a nyelvtanulással. A 180 nap alatt angolul tulajdonosaként nem kell többé azon gondolkoznod, hogy ez az 5 perc mivel teljen el, ezüsttálcán szállítjuk neked a mindennapi angol csemegét.

Ebben a nyelvkönyvben csak gyakorlatias módszerekkel fogsz találkozni, az elméletet meghagyjuk a tanteremben. Kivéve persze, ha valamelyik Don’t Panic Angol nyelviskolában tanulsz, mert akkor már tudod, hogy elméletet mi nemigen oktatunk.

A 180 nap alatt angolul egy csodálatos gyűjtőhelye továbbá az összes olyan online anyagunknak, amelyek ingyenesek és rengeteg diákunknak segítettek már. Eddig ezek az online tananyagok csak időszakosan voltak elérhetőek, most azonban egy csokorba szedve, exkluzív linkkel minden 180 nap olvasó hozzáférést kap tudásunk legjavához, ráadásul a legtöbb esetben teljesen ingyen.

LESS BELE A TÉMAKÖRÖKBE ÉS A TARTALOMBA!

Module1
Nyelvtan és kiejtés

Nyugi, a szabályfanatikusok sem maradnak ki a buliból! Jókora adag nyelvtan és kiejtés témájú leckét találsz a könyvben, de vigyázat! Ezek csak gyakorlatias, példákkal alátámasztott és a való életben is használt nyelvtani és kiejtésbeli tudnivalók lesznek. A száraz és uncsi nyelvtani szabályokat sajnos máshol kell majd keresned.

Less bele itt!

Module2
Szleng

A szleng tanulása nem csupán szórakoztató, de sok elkeseredett perctől fog téged megmenteni. Nincs frusztrálóbb érzés, mint amikor ismersz minden egyes szót egy mondatban, de mégsem tudod összerakni a magyar jelentését. Ennek a jelenségnek sokszor a szleng az oka, és most meg fogunk tenni mindent együtt, hogy soha többé ne érezd így magad

Kukkants bele itt!

Module3
Szókincs és idiómák

Az angol nyelv legfontosabb összetevői a szavak illetve a rögzült kifejezések, szólások, közmondások. Ezekből találsz egy kimerítő gyűjteményt a könyvben, sőt, mi több, tényleg csak azokat szedtem össze, amelyeket az angol anyanyelvűek rendszeresen használnak. Játszunk majd agytekervényeket megmozgató feladatokkal is, melynek során meg kell találnod a szólások és kifejezések magyar párját, és a legtöbb esetben ez nem lesz annyira egyszerű.

Nézz meg egy duplaoldalt itt!

Module4
Kultúra

A popkultúra (na meg a sima kultúra) ismerete nagyon jól tud jönni, amikor angol anyanyelvűvel beszélgetsz. Így – bár mindkét téma kimeríthetetlen – mazsoláztunk néhány sokszor előforduló sztorit, ami tuti hasznos lesz neked egy szép napon.

Itt egy kis sneak peek!

Module5
Tanulásmódszertan

A tanulásmódszertanról szóló leckék minden szerénytelenség nélkül kincset fognak érni neked! Sokszor mondjuk, hogy miután megtanulsz nyelvet tanulni, nem csupán az angol elsajátítása fog fénysebességgel sikerülni, de ez a készség bármilyen más nyelv tanulásánál is nagyon jól fog jönni. A 180 nap alatt angolulban a legérdekesebb és leghasznosabb tanulásmódszertani praktikákról rántjuk le a leplet, amelyek az összes angoltanárunk egybehangzó véleménye alapján kipróbáltan működnek.

Itt leskelődhetsz!

Module6
Érdekességek és etimológia

Az etimológia és az érdekes történetek nagyban elősegítik a motiváció fenntartását, illetve ha valamit érdekesnek találunk, sokkal könnyebben tanuljuk meg. Így teletűzdeltem neked ezt a könyvet az angol nyelv eredetéről szóló történetekkel, és egyéb frankó kis tudásmorzsákkal.

Nézz bele egy ilyen oldalba is!

Module7
Rejtvény

Természetesen le is tesztelheted a könyvben megszerzett tudásod – 26 keresztrejtvényen keresztül. A keresztrejtvényekhez a könyv végén megoldásokat is találsz, a szuper eredményeiddel pedig ér majd dicsekedni a barátaidnak! 

Vajon ezt meg tudod oldani?

Module8
Önértékelés

Valószínűleg ez a fejezet lesz a leghasznosabb számodra, bár elsőre aligha fog így tűnni. De aztán mikor 6 hónap múlva lesz egy hatalmas információ bázisod a saját fejlődésedről, tuti imába foglalod majd a nevemet. 

Itt tudod meglesni!

Module9
Itt tudod megnézni a videót, ahol legelőször belelapozunk a könyvbe

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

EXTRÁK + 1 AJÁNDÉK

 • #1
  3000 forint értékű kupon

  Minden könyvben találsz egy kupont is, mely bármelyik Don’t Panic Angol nyelviskolában beváltható az új diákok részére. De ha már nálunk tanulsz, akkor egy barátod is meglepheted vele, vagy a következő bérletednél beszámítjuk.

 • #2
  Szótanuló applikáció az ÖSSZES angol szóval és kifejezéssel

  Szorgos kis kezeink betáplálták a 180 nap alatt angolulban található ÖSSZES szót és kifejezést egy szótanuló applikációba, amit bárhol használhatsz a telefonodról és számítógépedről egyaránt. 

  BÓNUSZ infó: a könyvben vannak olyan angol kifejezések, amelyek mellé nincs odaírva a magyar megfelelő. Ebben a gyűjteményben azonban ezek is benne lesznek, így ha alacsonyabb szinten (B2 alatt) vagy angolból, akkor ezt a bónuszt mindenképpen érdemes kérned. 

  A szótanuló applikációval játékosan meg fogod tanulni az új szavakat, kifejezéseket és mondásokat, így a könyvben lévő szókincs nem a polcon fog heverni, hanem a fejedben. 

 • #3
  4 skills tanulásmódszertani munkafüzet

  A 4 skills hiánypótló az angoloktatásban, ugyanis nem angolul tanít meg, hanem azt mutatja meg gyakorlatias példákon keresztül, hogy HOGYAN kell angolt tanulni. Teszi ezt méghozzá négy készségen keresztül.

  A nyelvtan, a szókincs, a hallott szövegértés és az írás tanulásának fekete öves mestere leszel a 4 skills elolvasása és végiggyakorlása után, egyetlen darab felesleges percet sem fogsz tölteni az angolkönyveiddel a jövőben.

  Nem csupán egy jó vastag munkafüzetet kapsz (eredeti bolti ára: 9.990 Ft) azonban, hanem a megértést segítő videókkal is kiegészül a 4 skills, melyeknek linkjeit a könyvben találod.

KINEK AJÁNLJUK A 180 NAP ALATT ANGOLULT?

Olyanoknak fog nagyon jól jönni ez a könyv, akik még nem elégedettek az angoltudásukkal, esetleg hagyták már félbe a tanulást. Meg olyanoknak, akik szeretik az angol nyelvet, és még szívesen tanulnának érdekességeket róla. De főleg azoknak, akiknek már elegük van az angolból a sikertelenségből, a motiválatlanságból és az örökös újrakezdésből és egy helyben toporgásból.

Előfordult már, hogy az angoltanulás csak púp volt a hátadon? A 180 nap alatt angolul még veled is képes lesz megkedveltetni az angolt, és szívesen fogsz leülni tanulni!

Már beszippantott az angoltanulási láz? Itt csillapíthatod tudásszomjad, ráadásul olyan dolgokról lesz szó, amit tuti nem találsz meg egy klasszikus angolkönyvben sem.

Készülsz a nyelvvizsgára vagy az érettségire? A 180 nap alatt angolul olvasásával egy olyan szemléletet sajátítasz el, amivel ezerszer könnyebb lesz a felkészülés, és nagyobb az esély, hogy nem felejtesz el mindent amint becsukod magad mögött a vizsgaterem ajtaját.

Szeretnél végre folyékonyan és magabiztosan beszélni angolul? Számos olyan motivációs és módszertani témáról írtunk, amelyek ismeretében végre nem fog majd el az émelygés, ha meg kell szólalnod angolul.

Szeretnél végre örömmel leülni angolozni és úgy tekinteni az angol nyelvre, mint egy fantasztikus eszközre?

IGEN, küldjétek a könyvet!

Hogyan vásárolhatom meg a 180 nap alatt angolult és milyen ajándékokat kapok hozzá?

 

 1. Válaszd ki lentebb, hogy melyik csomagot szeretnéd, kattints rá, majd töltsd ki a következő oldalon
  az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki biztonságos bankkártyás fizetéssel az általad kiválasztott csomagot.
 3. Fizetés után be is kerülsz automatikusan a 180 nap alatt könyvünk vásárlói közé, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról.
 4. A kézbesítésre a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül számíthatsz.

 AZ ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK NÁLUNK.

Mi is utáljuk a spamet.


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek.


SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

Most biztos az jár a fejedben, hogy...

Mi történik, miután megrendelem valamelyik csomagot?

Fizetés után be is kerülsz automatikusan a 180 nap alatt könyvünk vásárlói közé, illetve emailben is megkapsz tőlünk minden információt és néhány napon belül a számlád a vásárlásról. A kézbesítésre a megrendelésedtől számítva az 5. munkanapon számíthasz.

Mennyibe kerül a postaköltség Magyarországon?

A magyarországi postaköltség felára 1.500 Ft, külföldre 5.000 Ft.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen.

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek.

Külföldről rendelhetek?

Természetesen. A külföldi postaköltség felára 5.000 Ft.

Mikor kapom meg a könyvemet és az ajándékokat?

A megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül. Külföldi szállítás esetén ez 10-15 nap is lehet, a célország függvényében.

A csomagokat a GLS futár szolgálat szállítja.

A könyv nyelviskolában történő személyes átvételére a kialakult járványhelyzetre való tekintettel nincs lehetőség!

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik. Kérjük, a számla kiállításához mindenképpen ügyelj a számlázási cím pontos megadására, akkor is, ha ez megegyezik a szállítási címmel.

Maradt még kérdésed?

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

TIÉD LEHET EGY PÉLDÁNY MAGYARORSZÁG ELSŐ ALTERNATÍV ANGOLKÖNYVÉBŐL

VIP csomag
19.990 Ft
szállítási költség az árban

400+ oldal tömény angoltudás

Komplett szótanuló applikáció a könyv ÖSSZES szavával és mondatával, hogy ne a polcon heverjen a szókincsed

4 skills, tanulásfejlesztő interaktív munkafüzet, hogy fekete öves angoltanuló légy

Ingyenes kiszállítás Magyarországon

 

Kérem a VIP csomagot!
Prémium csomag
13.990 Ft
+ postaköltség (1500 forint)

400+ oldal tömény angoltudás

Komplett szótanuló applikáció a könyv ÖSSZES szavával és mondatával, hogy ne a polcon heverjen a szókincsed

Kérem a PRÉMIUM csomagot!
Alap csomag
7.990 Ft
+ postaköltség (1500 forint)

400+ oldal tömény angoltudás

Kérem az ALAP csomagot!

MIT GONDOL A 180 NAP ALATT ANGOLULRÓL AKI MÁR ELOLVASTA?

A könyv egyszerűen zseniális összefoglalója azoknak a fortélyoknak, amelyeket bár mindenkinek ismernie kellene, a nyelvkönyvekből mégis kimaradtak. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy módszertanból találkozhatok még bármi új dologgal, de azt hiszem a prepozíciókról szóló rész meg fogja menteni a következő nyelvvizsgámat, hiszen más szavak, szerkezetek elsajátítására is kiváló módszert kínál. A napi feladatok segítenek gyakorlatba ültetni a tanultakat és megmutatják milyen nagy erő rejlik a rendszerességben. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a hiánypótló alkotást: azoknak is, akik csak most ismerkednek a nyelvvel, és azoknak is, akik már a sokadik vizsgájukra készülnek angolból.

Várunk téged a jó kedvvel és pánikmentesen angolozók családjába!

VIP csomag
19.990 Ft
szállítási költség az árban

400+ oldal tömény angoltudás

Komplett szótanuló applikáció a könyv ÖSSZES szavával és mondatával, hogy ne a polcon heverjen a szókincsed

4 skills, tanulásfejlesztő interaktív munkafüzet, hogy fekete öves angoltanuló légy

Ingyenes kiszállítás Magyarországon

 

Kérem a VIP csomagot!
Prémium csomag
13.990 Ft
+ postaköltség (1500 forint)

400+ oldal tömény angoltudás

Komplett szótanuló applikáció a könyv ÖSSZES szavával és mondatával, hogy ne a polcon heverjen a szókincsed

Kérem a PRÉMIUM csomagot!
Alap csomag
7.990 Ft
+ postaköltség (1500 forint)

400+ oldal tömény angoltudás

Kérem az ALAP csomagot!