Légy te az értékes 1%, aki tudja milyen örömmel angolozni!

Ha te sem a bölcsek kövét keresed, hanem megelégszel az angol tudás könyvével, mely egyébként hazánkban egyedülálló tudásmegosztó eszköz.

Több millió angol könyv helyett válaszd
a 180 nap alatt angolul c. könyvet, csak mert…

cover-front-180-nap-alatt-angolul-cmyk-dpa

Ismerősen hangzik neked a nyelvtan? szleng? kultúra? kiejtés? tanulásmódszertan? Szuper! Hiszen ezekkel mind baráti közelségbe kerülhetsz a könyv által!

180 nap alatt angolul

Izgalmas utazásra hívunk Téged, melyben segítségünk, támaszunk, mankónk a 180 nap alatt angolul könyv, mely a maga nemében formabontó. Egy olyan alternatív angol könyv, amely csak fizikai valójában tekinthető lapok és betűk egyvelegének. Valójában ennél sokkal több.

316048878_5811367785595551_6650993212808903364_n

Mit ad neked a könyv?

Visszaszámlálás indul! A tökéletes ajándéknak a fa alatt a helye! Ajándékozz 180 nap örömteli angolt.

Nap
Óra
Perc

A számláló leteltével a 180 nap könyv értékesítése lezárul, hiszen már nem tudnánk garantálni a Karácsony előtti kiszállítást. A könyv értékesítésére várhatóan legközelebb 2023 nyarán kerül sor! 

Egy izgalmas kaland.

Egy hosszantartó örömmel teli időszak. Egy olyan lehetőség, mely alapjaiban változtatja meg viszonyodat az angol nyelvvel.

LESS BELE A TÉMAKÖRÖKBE ÉS A TARTALOMBA!

Nyelvtan és kiejtés

A szabályfanatikusokra is gondoltunk! Jókora adag nyelvtan és kiejtés témájú leckét találsz a könyvben, de vigyázat! Ezek csak gyakorlatias, példákkal alátámasztott és a való életben is használt nyelvtani és kiejtésbeli tudnivalók lesznek. A száraz és unalmasnyelvtani szabályokat nem itt kell keresned.

Szleng

A szleng tanulása nem csupán szórakoztató, de sok elkeseredett perctől fog téged megmenteni. Nincs frusztrálóbb érzés, mint amikor ismersz minden egyes szót egy mondatban, de mégsem tudod összerakni a magyar jelentését. Ennek a jelenségnek sokszor a szleng az oka. A könyvben mindent megteszünk azért, hogy soha többé ne érezd így magad.

Szókincs és idiómák

Az angol nyelv legfontosabb összetevői a szavak illetve a rögzült kifejezések, szólások, közmondások. Ezekből szedtük össze számodra azokat, amelyeket az angol anyanyelvűek rendszeresen használnak. A könyvben találsz majd feladatokat is, ahol meg kell találnod a szólások és kifejezések magyar párját és a legtöbb esetben ez nem lesz annyira egyszerű.

Kultúra

A popkultúra és a kultúra ismerete nagyon jól tud jönni, amikor angol anyanyelvűvel beszélgetsz. Így – bár mindkét téma kimeríthetetlen – összegyűjtöttünk néhány sokszor előforduló sztorit, ami hasznos lehet neked.

Tanulásmódszertan

A tanulásmódszertanról szóló leckék minden szerénytelenség nélkül kincset fognak érni neked! Sokszor mondjuk, hogy miután megtanulsz nyelvet tanulni, nem csupán az angol elsajátítása fog fénysebességgel sikerülni, de ez a készség bármilyen más nyelv tanulásánál is nagyon jól fog jönni. A 180 nap alatt angolul-ban a legérdekesebb és leghasznosabb tanulásmódszertani praktikákról rántjuk le a leplet, amelyek az összes angoltanárunk egybehangzó véleménye alapján kipróbáltan működnek.

Érdekességek és etimológia

Az etimológia és az érdekes történetek nagyban elősegítik a motiváció fenntartását, illetve, ha valamit érdekesnek találunk, sokkal könnyebben tanuljuk meg. Így teletűzdeltük a könyvet az angol nyelv eredetéről szóló történetekkel, és egyéb kis tudásmorzsákkal.

Rejtvény

Természetesen le is tesztelheted a könyvben megszerzett tudásod – 26 keresztrejtvényen keresztül. A keresztrejtvényekhez a könyv végén megoldásokat is találsz, a szuper eredményeiddel pedig ér majd dicsekedni a barátaidnak! 

Önértékelés

Valószínűleg ez a fejezet lesz a leghasznosabb számodra, bár elsőre aligha fog így tűnni. De aztán mikor 6 hónap múlva lesz egy hatalmas információ bázisod a saját fejlődésedről, biztos, hogy megváltozik majd a te véleményed is.

Kinek ajánljuk a 180 nap alatt angolul könyvet?

Olyanoknak fog nagyon jól jönni ez a könyv, akik még nem elégedettek az angoltudásukkal, esetleg hagyták már félbe a tanulást. Meg olyanoknak, akik szeretik az angol nyelvet, és még szívesen tanulnának érdekességeket róla.
De főleg azoknak, akiknek már elegük van az angolból a sikertelenségből, a motiválatlanságból és az örökös újrakezdésből és az egyhelyben toporgásból.

Ha előfordult már veled, hogy hátat fordítottál az angol nyelvnek.
A könyv új lehetőségeket nyit meg Neked napról napra.
Ha érettségizel, de hiányzik valami még, ha készülsz a nyelvvizsgádra, és biztosra mennél.
A könyv alapjában véve változtatja meg a szemléletedet, ami maga az út a sikerhez.
Ha folyékonyan és magabiztosan szeretnél beszélni mindezt félelem és stressz nélkül.
A könyv egy olyan módszertant alkalmaz, mely használatával új távlatok nyílnak meg, és nyomasztó testi tünetek lesznek a múlté.
Ha volt már úgy, hogy nem tudtad és nem is akarod abbahagyni az angolt, de aztán történt valami.
A könyv olyan, mint sok sok pohár víz a tudásszomjad csillapítására, semmiben sem hasonlít a klasszikus nyelvkönyvekhez.

Szeretnél végre örömmel leülni angolozni és úgy tekinteni az angol nyelvre, mint egy fantasztikus eszközre?

CSOMAGAJÁNLATAINK CSAK NEKED!

VIP csomag

180 nap alatt angolul könyv

400+ oldal tömény angoltudás

Turbó Angol Mondattár

4skills

Tanulásfejlesztő interaktív online munkafüzet, hogy fekete öves angoltanuló légy!

Prémium csomag

180 nap alatt angolul könyv

400+ oldal tömény angoltudás

Turbó Angol Mondattár

Alap csomag

180 nap alatt angolul könyv

400+ oldal tömény angoltudás

A 180 nap alatt angolul egy csodálatos gyűjtőhelye az összes olyan online anyagunknak, amelyek ingyenesek és rengeteg diákunknak segítettek már.

Eddig ezek az online tananyagok csak időszakosan voltak elérhetőek, most azonban egy csokorba szedve, exkluzív linkkel minden 180 nap olvasó hozzáférést kap tudásunk legjavához, ráadásul a legtöbb esetben teljesen ingyen.

Maradtak még kérdéseid?

Rossz kérdések márpedig nincsenek. Mi szeretjük, ha kérdezel, élj a lehetőséggel, ne maradjon benned bizonytalanság, de ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@dontpanicnyelviskola.com email címen bátran tedd meg!

  • Fizetés után bekerülsz automatikusan a 180 nap alatt könyvünk vásárlói közé, a könyvet 5 munkanapon belül kézhez is kapod. Amennyiben olyan csomagot vásárolsz, amihez tananyag hozzáférés is jár, e-mailben megkapsz tőlünk minden információt a belépésekkel kapcsolatban.

Magyarországon bruttó 2.000 forint

Külföldre bruttó 10.000 forint

Természetesen, semmi akadálya. A postázási költség bruttó 10.000 forint.

Igen.

A bankkártyás fizetés biztonságát az SSL védelem garantálja. Az adataid nem adjuk el vagy át harmadik félnek.

A megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül. Külföldi szállítás esetén ez 10-15 nap is lehet, a célország függvényében. Amennyiben a Prémium vagy VIP csomagot választod, az online tananyag ajándékokat a vásárlás után már meg is kapod. 

A csomagokat a GLS futár szolgálat szállítja.

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

A tananyagról minden információt megtalálsz itt: https://dontpanicangol.com/turbo-angol-mondattar/ 

Tanulásfejlesztő interaktív online munkafüzet, hogy fekete öves angoltanuló légy!